Çözüldü geysermc ve foodgate

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Quîntessa

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
5
merhaba, sunucuma bedrock ve telefondan oynayan oyuncuların bağlanabilmelerini istiyorum cok az bi araştırma yaptım ama genede bilgi toplamaya çalışıyorum
geysermc ve footgate'i proxy paketine mi yoksa proxy-c.lobi-lobi... paketlerinede atmalı mıyım ? ve foodgate tam olarak ne işe yarıyor sadece geyser kursam sıkıntı çıkar mı ?

Sadece proxy paketine atmanız durumunda sorun çıkmadan oynayabilirsiniz. Kaynak paketiniz var ise Bedrcok oyuncuları için sıkıntı çıkartacaktır.

Floodgate korsan, uyumluluk vb sorunları engelleyen yan plugin olarak düşünülebilir.

Proxy cihazınıza Geyser ve Floodgate kurmanız yeterli olacaktır.

Sadece proxy paketine atmanız durumunda sorun çıkmadan oynayabilirsiniz. Kaynak paketiniz var ise Bedrcok oyuncuları için sıkıntı çıkartacaktır.

Floodgate korsan, uyumluluk vb sorunları engelleyen yan plugin olarak düşünülebilir.
itemsadder kullanıyorum lobi ve oyun modlarında, birde korsan derken orj olmayanları sokmuyor herhalde foodgate

itemsadder kullanıyorum lobi ve oyun modlarında, birde korsan derken orj olmayanları sokmuyor herhalde foodgate
İtemsadder kullanıyor iseniz texture packlerde bedrock uyumlu hale getirmez iseniz malesef Bedrcok oyuncuları sıkıntı çıkartacaktır. Bu yüzden Bedrcok desteği eklemenizi önermem.

Floodgate plugini yan plugin herhangi korsan vb etkisi yoktur ama geyser yüklerken kullanılması önerilir.

İtemsadder kullanıyor iseniz texture packlerde bedrock uyumlu hale getirmez iseniz malesef Bedrcok oyuncuları sıkıntı çıkartacaktır. Bu yüzden Bedrcok desteği eklemenizi önermem.

Floodgate plugini yan plugin herhangi korsan vb etkisi yoktur ama geyser yüklerken kullanılması önerilir.
anladım geyser ile foodgateyi kurayım ozaman proxy'e ama itemsadder texture packini uyumlu hale nasıl getirebilirim tutorial vs. var mı ve tüm bedrock oyuncularında mı sıkıntı çıkartır ?

anladım geyser ile foodgateyi kurayım ozaman proxy'e ama itemsadder texture packini uyumlu hale nasıl getirebilirim tutorial vs. var mı ve tüm bedrock oyuncularında mı sıkıntı çıkartır ?
Tüm Bedrcok oyuncuları texture olan item vs paper veya deri set şeklinde gözükür. Mevcut olarak itemsadder texturepacklererini vs otomatik olarak çevirmenizi sağlayan herhangi bir sistem veya tutorial vs bildiğim kadarıyla yok. Ücretli olarak yapan takımlar bulunuyor fakat hangi takım yapar pek bilgim yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl