Çözüldü GeyserMC sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokdeniz1010

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
Gokdenizk01

Discord:

Gokdenizk01

arkadaşlar geyseri bungeecorduma kurdum her şeyi tamamladım fakat oyuna girince böyle bir giriş istiyor eskiden yaptığımda böyle birşeyle karşılaşmamıştım sorunun çözümünü bilen varsa lütfen yardım edebilirmi
Screenshot_20240824-163416_Minecraft.webp

Geysermc config içinde auth-type: offline yapıp tekrar dener misin?

Mobilden mi deniyorsunuz? Yoksa Bilgisayar üzerinden mi?

Eğer mobilden giriş yapıyorsanız Mobil üzerinden minecraft versiyonunuzu yükseltin.

Floodgate yükleyin, offline ayarını auto yapın tekrar başlatın sunucunuzu.

rica etsem bana uyumlu confing atabilirmisiniz

Uyumlu bir konfügrasyon dosyasına ihtiyacınız yok. Kurduktan sonra floodgate configinde username-prefix ayarı var . kısmını silin "" olarak kalsın sonra sunucuyu açıp kapatıp geysermc otomatik olarak floodgateyi kullanacaktır zaten.

Uyumlu bir konfügrasyon dosyasına ihtiyacınız yok. Kurduktan sonra floodgate configinde username-prefix ayarı var . kısmını silin "" olarak kalsın sonra sunucuyu açıp kapatıp geysermc otomatik olarak floodgateyi kullanacaktır zaten.
Screenshot_20240824-175255_Minecraft.webp
böyle diyor aynılarını yaptım sürümüm 1.20.80

viaversion surumum düşükmus yinede yardımınız için teşekkür ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl