Çözüldü GeyserMC plugin nasıl kullanılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan appliepee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 552
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

appliepee

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Sorum başlıktaki gibi. Plugini Bungeecorda mı atacağım? Ayrıca config, IP DNS falan nasıl olmalı?

Merhaba Proxy sunucunuza(sanırım bungeecord kullanıyorsunuz yani bungeecord'a) kurarsanız eğer yeterli olur. Bunun dışında sorduğunuz soruyu anlamadım ne için dns ayarı yapacaksınız ?

Merhaba Proxy sunucunuza(sanırım bungeecord kullanıyorsunuz yani bungeecord'a) kurarsanız eğer yeterli olur. Bunun dışında sorduğunuz soruyu anlamadım ne için dns ayarı yapacaksınız ?
Bazı sunucularda bedrock IPsi farklı oluyordu, ondan dedim. Bir de direkt plugini klasöre atıp kurduğumda devamlı olarak bedrock son sürüm giriş yapabilecek mi?

Bazı sunucularda bedrock IPsi farklı oluyordu, ondan dedim. Bir de direkt plugini klasöre atıp kurduğumda devamlı olarak bedrock son sürüm giriş yapabilecek mi?
Hayır eklentiye güncelleme geldiğinde siz de güncellemelisiniz. Geyser portuna göre bir yönlendirme yapıyorlardır mobil.*.com şeklinde ama port yönlendirmesi nasıl yapılır bilmiyorum. Eğer yapmazsanız mobil girişte normal ip adresiniz girilir örneğin mc.*.com sonra bir de geyser portunuzu yazarak sunucunuza giriş sağlanabilir. Geyser portunu config dosyasından ayarlayabilirsiniz.

Hayır eklentiye güncelleme geldiğinde siz de güncellemelisiniz. Geyser portuna göre bir yönlendirme yapıyorlardır mobil.*.com şeklinde ama port yönlendirmesi nasıl yapılır bilmiyorum. Eğer yapmazsanız mobil girişte normal ip adresiniz girilir örneğin mc.*.com sonra bir de geyser portunuzu yazarak sunucunuza giriş sağlanabilir. Geyser portunu config dosyasından ayarlayabilirsiniz.
Teşekkürler. Bu konudan bağımsız fakat Dynmap ile ilgili olan konuya bakabilecek misiniz?

Merhaba!;

Kod:
# BungeeCord yapılandırması
bungee:
  # BungeeCord'un IP adresi
  address: "0.0.0.0:25577" # BungeeCord'un dinlediği port

# Java sunucusu bağlantı ayarları
remote:
  # Java Edition sunucunuzun IP adresi
  address: "127.0.0.1:25565" #  sunucunuzun IP adresi
  # Geyser'in bağlanacağı port
  port: 25565

# Bedrock Edition ayarları
bedrock:
  # Bedrock Edition sunucunuzun IP adresi
  address: "0.0.0.0" # Bedrock Edition için dinleme adresi
  # Bedrock Edition sunucusunun portu
  port: 19132 # Varsayılan Bedrock Edition portu

GeyserMC ile BungeeCord Ayarları

Kod:
servers:
  lobby:
    address: 127.0.0.1:25565 #  sunucunuzun IP'si
    restricted: false

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl