Çözüldü GeyserMC ile Texture Pack yüklemek mümkün mü?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Selimakoguz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Selimakoguz

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
41
Minecraft
SelimSpeedy

Discord:

seliminyo

Merhaba özel kaynak paketli sunucu açmayı planlıyordum fakat sanırım GeyserMC ile Bedrock girişi açıldığında oyunculara bu kaynak paketi indirilmiyormuş bu doğru mu?
Onu nasıl çözebilirim kaynak paketli bir şekilde Bedrock girişi de yapmak mümkün mü? MC-TR'de bir konuda mümkün olmadığı yazılmış fakat yine de sormak istiyorum.

Ek olarak oyuncuların isminin başına . ekliyordu ben bunu kaldırdım ve direkt yazan isimle girebiliyor Bedrock oyuncuları. Ben Bedrock ve Java'da aynı kullanıcı adıyla giriş yaparlarsa hesaplarının eş olmasını istiyorum, bunu yapmanın bir yolu yok mu? Hesaplarımın envanterleri farklı, birinin op'si var birinin yok fakat Authme'de login yaparken ikisinde de aynı şifre giriliyor.

javada kullandığın texture packi bedrock için yaparsan özel img ları unique olarak ekleyebilirsin

Merhabalar

Mevcut kaynak paketinizi Bedrcok uyumlu hale getirebilirsiniz. Fakat bedrock texture sistemi ile Java farklı olduğu için bunu uyumlu hale getirmeniz gerekir. Bunun için internette mevcut bir kaynak ne yazık ki yok veya daha bulamadım. Yurtdışı veya yurtiçi bu hizmeti sağlayan takımlar var. Bu kişilerden hizmet almanız sağlıklı olacaktır.

Hesap sorununa gelirsek bedrock ve Java için ayrı profiller oluşturulur. Fakat pluginde genel olarak birleştirme vb birşey yapmak mümkün değil.

Merhabalar

Mevcut kaynak paketinizi Bedrcok uyumlu hale getirebilirsiniz. Fakat bedrock texture sistemi ile Java farklı olduğu için bunu uyumlu hale getirmeniz gerekir. Bunun için internette mevcut bir kaynak ne yazık ki yok veya daha bulamadım. Yurtdışı veya yurtiçi bu hizmeti sağlayan takımlar var. Bu kişilerden hizmet almanız sağlıklı olacaktır.

Hesap sorununa gelirsek bedrock ve Java için ayrı profiller oluşturulur. Fakat pluginde genel olarak birleştirme vb birşey yapmak mümkün değil.
Bildiğin bir ekip var mı? Biliyorsan da ortalama maliyeti ne kadar oluyor bu durumun?
Hesap birleştirme konusunda link yapma varmış sanırsam GeyserMC'de öyle bir özellik var onu deniyorum

Kendim kullanmadım ama
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
işinizi görecek gibi duruyor, javaya ayrı geyserdan girenlere ayrı pack yolluyor böylece aynı packi iki sürüme de uygun yapma derdi kalmayabilir.

Alternatif olarak Geyser'ın da kendisinde böyle bir özellik varmış, Java packini bedrocka çeviren bir araç kullanıp geysera atabilirsin.

Kendim kullanmadım ama
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
işinizi görecek gibi duruyor, javaya ayrı geyserdan girenlere ayrı pack yolluyor böylece aynı packi iki sürüme de uygun yapma derdi kalmayabilir.

Alternatif olarak Geyser'ın da kendisinde böyle bir özellik varmış, Java packini bedrocka çeviren bir araç kullanıp geysera atabilirsin.
Teşekkür ederim bilgi için inceleyeceğim

Bildiğin bir ekip var mı? Biliyorsan da ortalama maliyeti ne kadar oluyor bu durumun?
Hesap birleştirme konusunda link yapma varmış sanırsam GeyserMC'de öyle bir özellik var onu deniyorum
Maalesef bildiğim bir ekip yok.

Link özelliği varmış evet biraz araştırınca buldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl