Çözüldü Geyser Velocity

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Palasu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 316
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Palasu

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
12
Minecraft
palasu

Discord:

palasu

Geyser velocitinin bütün ayarlarını yaptım ama oyuncu giremiyor yardımcı olurmusunuz.

Hocam ben geyser den devam etmekmistiyorum bilgisi olan biri varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Uzun süre geyser kullanmış biri olarak söylüyorum Geyser kadar uğraştıran bir şey yoktur eğer cidden vaktin ve bilgin varsa geyser kullan eğer yoksa altından kalkamazsın kurayım geçeyim diye bir şey yok geyserde mobildeki hileleri engelleyemezsin hiçbir şekilde ve mobilde yapabilecekleri dupe, exploit sayılarıda daha fazla bedrock yerine oyuncularına pojav launcherı indirtebilirsin playstoreda var zaten
Pojavda oyuncular indirip direk girebiliyormu yoksa bişey yapmama gerek varmı ayar vs

Pojavda oyuncular indirip direk girebiliyormu yoksa bişey yapmama gerek varmı ayar vs
direk girebliyorlar pojav launcher zaten telefonlar için tasarlanmış bir minecraft JAVA clienti yani sunucunun taban sürümünü indirip direk girebilirler

Geyser ile ilgili sorunun nedir tam olarak.

Uzun süre geyser kullanmış biri olarak söylüyorum Geyser kadar uğraştıran bir şey yoktur eğer cidden vaktin ve bilgin varsa geyser kullan eğer yoksa altından kalkamazsın kurayım geçeyim diye bir şey yok geyserde mobildeki hileleri engelleyemezsin hiçbir şekilde ve mobilde yapabilecekleri dupe, exploit sayılarıda daha fazla bedrock yerine oyuncularına pojav launcherı indirtebilirsin playstoreda var zaten
Merhabalar,

Yaklaşık 2 ay önce PojavLauncher, Play Store üzerinden kaldırıldı. Şu anda uygulama Play Store'da bulunmamaktadır.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl