Kodeks sistemi söyliyecekdim ama yapılmıs biraz düşüneyim.Başka bi eklenti fikrin varsa söyleyebilrsin senden güzel fikirler çıkıyor
Kodeks sistemi söyliyecekdim ama yapılmıs biraz düşüneyim.Başka bi eklenti fikrin varsa söyleyebilrsin senden güzel fikirler çıkıyor
Sunucuyu 1.19.4 - 1.21 yapmaya karar verdim bu arada o yüzden 1.8.9 bazında söylemene gerek yokKodeks sistemi söyliyecekdim ama yapılmıs biraz düşüneyim.
Karmaşık şeylerde yapabilirmisin ?Başka bi eklenti fikrin varsa söyleyebilrsin senden güzel fikirler çıkıyor
3-4 senedir ara vermiştim o yüzden yeni versiyonların paket ve protokollerine alışmam 2-3 günümü alabilir ancak özellikle Minecraft konusunda yapamayacağım bir şey olduğunu düşünmüyorumKarmaşık şeylerde yapabilirmisin ?
şimdi pet plugini ama petler seviye atlayabilcek ve auraskills apisi ile fazladan stats puanları alacak pettten pete statslar değişcek ve bu petleri çıkarıp takabilecek hatta pet mekanği mmoitemsede baglanabilir modelenginede baglanabilir önü çok açık.3-4 senedir ara vermiştim o yüzden yeni versiyonların paket ve protokollerine alışmam 2-3 günümü alabilir ancak özellikle Minecraft konusunda yapamayacağım bir şey olduğunu düşünmüyorum
Yani dediğin gibi bir pet sistemi yapabilirim ancak sunucumda başka geliştiricilerin eklentilerini kullanmıyorum yani forum için pek kullanışlı olmaz bence. Ancak dediğin eklentiler ücretsizse destek ekleyebilirim paylaşırken. Zaten şuan halihazırda pet sistemi yapıyorum, baya az kaldı. Desteklenebilecek eklentileri yazarsan destek ekleyebilirim. Pek bilmiyorum o eklentileri.şimdi pet plugini ama petler seviye atlayabilcek ve auraskills apisi ile fazladan stats puanları alacak pettten pete statslar değişcek ve bu petleri çıkarıp takabilecek hatta pet mekanği mmoitemsede baglanabilir modelenginede baglanabilir önü çok açık.
mmoitems paralı ama auraskills ücretsiz ona göre ayarlanabilirse olabilir böyle bir plugin arıyorum hatta para verip yaptırmayı düşünüyorum.Yani dediğin gibi bir pet sistemi yapabilirim ancak sunucumda başka geliştiricilerin eklentilerini kullanmıyorum yani forum için pek kullanışlı olmaz bence. Ancak dediğin eklentiler ücretsizse destek ekleyebilirim paylaşırken. Zaten şuan halihazırda pet sistemi yapıyorum, baya az kaldı. Desteklenebilecek eklentileri yazarsan destek ekleyebilirim. Pek bilmiyorum o eklentileri. Ekli dosyayı görüntüle 256277
Luck perms yerine placeholders ile yaparsan güzel olabilir.luckperms ve tab uyumlu afk eklentisi olabilir kolay bir configi olan düşünürsen :D
Şuan yaptığım eklenti tamamen kendi kütüphaneme ve APIme dayalı eğer üşenmezsem yapabilirim.mmoitems paralı ama auraskills ücretsiz ona göre ayarlanabilirse olabilir böyle bir plugin arıyorum hatta para verip yaptırmayı düşünüyorum.
Mantık şu pets kuşandıgında kritik şansı saldırı gücü savunması yada canı gibi şeyler artacak.Şuan yaptığım eklenti tamamen kendi kütüphaneme ve APIme dayalı eğer üşenmezsem yapabilirim.
Biraz detaylandırabilir misin, LuckPerms neluckperms ve tab uyumlu afk eklentisi olabilir kolay bir configi olan düşünürsen :D
Tag alma plugini zamanın GroupManager'ıBiraz detaylandırabilir misin, LuckPerms ne
Araştırdım gördüm şimdi, olabilir ama AFK sistemini anlamadımTag alma plugini zamanın GroupManager'ı
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!