Geri Döndüm :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

benibilenbilir

Java / Skripter
Elmaslar
405
Minecraft
Mete

Discord:

! metemoii#9257

Öncellikle minecraft 2 ay bıraktım ve daha yeni döndüm bu toplam 8 ci bırakışım ama her türlü yine sarıyor ve bir kaç serverda gördüğüm harfli kelime oyunu var bunu sizlere yapıp üçretsiz olarak paylaşıcam :d iyi günler bu skripti biraz sonra yazıcam

Geri dönmene sevindik şampiyon! Tekrardan hoşgeldin, paylaşacağın kelime oyunu skriptini/eklentisini bekliyor olacağım.

Geri dönmene sevindik şampiyon! Tekrardan hoşgeldin, paylaşacağın kelime oyunu skriptini/eklentisini bekliyor olacağım.
Hoşbulduk değerli yorumun için minektarım :) ama bir çok gördüğüm skripten farklı yazıcağım o kesin üçretsiz bulamadım üçretlide bulmadım ben en iyisi yapıp paylşaığım bazı kardeşlerimiz veya abilerimize ityahcı olduğunu düşündüm.

Öncellikle minecraft 2 ay bıraktım ve daha yeni döndüm bu toplam 8 ci bırakışım ama her türlü yine sarıyor ve bir kaç serverda gördüğüm harfli kelime oyunu var bunu sizlere yapıp üçretsiz olarak paylaşıcam :d iyi günler bu skripti biraz sonra yazıcam
Tekrardan hoş geldin, evet gerçekten de yine de sarıyor. Skriptini bekliyoruz ^^

Tekrardan hoş geldin, evet gerçekten de yine de sarıyor. Skriptini bekliyoruz ^^
gerçekten oyun ne kadar pixel olursa olsun sarıyor bir şekilde bende anlamıyorum :d adam işi biliyor rıza baba
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

gerçekten oyun ne kadar pixel olursa olsun sarıyor bir şekilde bende anlamıyorum :d adam işi biliyor rıza baba
Bunun yarı sıra bitcoin / harfli kelime oyunu / bir çok skript yapıp üçretsiz paylaşmayı planıyorum

Son düzenleme:
Hoş geldin​

tekrardan hoşgeldin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl