benibilenbilir
Java / Skripter
- Elmaslar
- 405
- Minecraft
- Mete
Discord:
! metemoii#9257
! metemoii#9257
Abdullah T.#0001
! metemoii#9257
Hoşbulduk değerli yorumun için minektarım :) ama bir çok gördüğüm skripten farklı yazıcağım o kesin üçretsiz bulamadım üçretlide bulmadım ben en iyisi yapıp paylşaığım bazı kardeşlerimiz veya abilerimize ityahcı olduğunu düşündüm.Geri dönmene sevindik şampiyon! Tekrardan hoşgeldin, paylaşacağın kelime oyunu skriptini/eklentisini bekliyor olacağım.
EfeK#6993
Tekrardan hoş geldin, evet gerçekten de yine de sarıyor. Skriptini bekliyoruz ^^Öncellikle minecraft 2 ay bıraktım ve daha yeni döndüm bu toplam 8 ci bırakışım ama her türlü yine sarıyor ve bir kaç serverda gördüğüm harfli kelime oyunu var bunu sizlere yapıp üçretsiz olarak paylaşıcam :d iyi günler bu skripti biraz sonra yazıcam
! metemoii#9257
gerçekten oyun ne kadar pixel olursa olsun sarıyor bir şekilde bende anlamıyorum :d adam işi biliyor rıza babaTekrardan hoş geldin, evet gerçekten de yine de sarıyor. Skriptini bekliyoruz ^^
Bunun yarı sıra bitcoin / harfli kelime oyunu / bir çok skript yapıp üçretsiz paylaşmayı planıyorumgerçekten oyun ne kadar pixel olursa olsun sarıyor bir şekilde bende anlamıyorum :d adam işi biliyor rıza baba
iKaanStrafe
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!