Çözüldü Gereksiz pluginler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EpikLava
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 607
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EpikLava

Developer/oyna.epiklava.com
Elmaslar
416
Telefondan çekebildim
Burdaki pluginlerin hangisi gereksiz veya değismesi faydalı olur
Screenshot_2019-01-08-00-07-49-791_com.pickaxe.android.png

Plugin paketini hazır aldığın anlaşılıyor.
Bu hataları bende eskiden yaptım bir iş bilmeden sunucu kurmaya kalkıştım ve başarısız oldum.
Hangi pl nin gereksiz olduğunu daha bilmeden sunucu açmamalısın.

Hazirmi kacdolarlik plugin var icinde sadece benzer pluginler varmi diye yardim istedim ornek skquery tuske mi gibisinde
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ayriyeten paket iceriginin askyblock kismi essentials dosyalarinin editlemesi disininda %75 kendim hazirladim

Hazirmi kacdolarlik plugin var icinde sadece benzer pluginler varmi diye yardim istedim ornek skquery tuske mi gibisinde

Ayriyeten paket iceriginin askyblock kismi essentials dosyalarinin editlemesi disininda %75 kendim hazirladim
Ana bileşin pluginlerini al mesela customoregen yeni askyblock kalabilir askyblock'da var zaten

HelperBot eklentisi gereksiz bence.

Ayrıca o ücretli eklentileri satın aldın mı? Yoksa korsan mı?

Korsan kim bulmus alalim spigot tan alindi

İçinde milyon dolarlık pluginler olsun ve hazır olup olmadığı gerçeğini değiştiriyor mu? ( hazır demiyorum , alakasız cevap veriyorsun )
Ayrıca bu pluginlerin hepsinin birer işlevi olabilir acaba senin pluginlerinin gerekli gereksiz olduğunu nasıl bilelim sunucunu biz tasarlamıyoruz , belkide bize göre gereksiz fakat sen bunla bir iş yapmışsın.

Burda neyi tartışıyorsunuz ?
Birisi sizden yardım istemiş.
Sizden yorum yapmanızı değil.

Burda neyi tartışıyorsunuz ?
Birisi sizden yardım istemiş.
Sizden yorum yapmanızı değil.
Allah razi olsun vallaya

Onayli Satici gelmis zaten yorum atiyo prim kasmak amacli D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl