kaanck
Allah'ım Bana Ender İncisi Ver
- Elmaslar
- 13
- Minecraft
- Crackm_
Discord:
Kaan Çabuk#9590
Kaan Çabuk#9590
Uniquiex
BlancNoir54 #5680
Kaan Çabuk#9590
Hocam kısaca UltraOP Skyblock olacak sunucu.Nasıl bir sunucu istediğini söylersen veya hayalini anlatırsan çok daha doğru bir yanıt alabilirsin.
EssentialsXSpawn kaldırılabilir, zaten Skript ile bu işi görebilirsin. FastAsyncWorldEdit yerinekullanmanı öneririm. Tam olarak sana gereksiz pluginler şu şu şu diye sayamam çünkü hangi birinin sunucunda aktif olarak kullanıldığını bilemem. Sunucunu inceleyerek bu plugini kullanmıyorum ya neden dursun ki? dediklerini kaldırmanı öneririm.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Spam için plugine gerek yok bence.Listedeki Gereksiz Pluginleri veya daha az kaynak tüketen pluginleri önerebilir misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 168693
Ekli dosyayı görüntüle 168694
Uniquiex
İyi kodlanmış bir Skript > Hepsi.Hocam kısaca UltraOP Skyblock olacak sunucu.
Skript yerine plugin daha iyi diye biliyorum.
Kaan Çabuk#9590
O zaman skript yapacağım onu. Async yükledim.İyi kodlanmış bir Skript > Hepsi.
Eğer skriptte sürekli tekrara düşecek, sürekli veri kontrolü yapacak bir şey yok ise Skript lag yapmaz. Spawn plugini gereksiz *bence* Skript ile basit bir şekilde spawn komudu eklenebilir.
Kaan Çabuk#9590
command /setspawn:
permission: setspawn.sk
trigger:
set {spawn} to location of player
send "Spawn Belirlendi."
command /spawn:
trigger:
teleport player to {spawn}
on join:
teleport player to {spawn}
on chat:
hasn't permission "op"
{sh.%player%} is set:
cancel event
send "Lutfen Spam Yapmayin! :)"
else:
set {sh.%player%} to 0
wait 3 second
delete {sh.%player%}
Uniquiex
Spam kontrolü için Skript önermemEssentialXWarp ve EssentialsXChat'i sildim skript ekledim.
Spawn:
Kod:command /setspawn: permission: setspawn.sk trigger: set {spawn} to location of player send "Spawn Belirlendi." command /spawn: trigger: teleport player to {spawn} on join: teleport player to {spawn}
Spam:
Kod:on chat: hasn't permission "op" {sh.%player%} is set: cancel event send "Lutfen Spam Yapmayin! :)" else: set {sh.%player%} to 0 wait 3 second delete {sh.%player%}

efekurban
Kaan Çabuk#9590
sorun çıkardı zaten :DSpam kontrolü için Skript önermem
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!