Gereksiz konulara son artık !

Bu mu yoksa şu mu ?

• Allegro ile oyun yapma

Oy: 2 50,0%
  • C++ temelleri

Oy: 2 50,0%

• Kullanılan toplam oy
    4
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YaramazLimon

FORUMU BIRAKTI (GERI DONECEK)
Elmaslar
279
Merhabalar şu günler nedense işsizlik sanırım hep forumda * * konular açardım bunun sebebi taşınmam
C++ Konuları açıyordum bıraktım dediğim gibi sebebi taşındım be adam bunun taşınman ile ne alakası var diyen var mı acaba yok tabi ama ben söliyeyim internet nakil işleri uzun sürmüştü sonra bilgisayarımın eve gelmesi filan bunlar uzun sürdü sorunlar çıktı adamlar bilgisayarımı almayı unutmuşlar monitörleri filan bende bunun yüzünden adam gibi konu açamamıştım neyse tekrar başlıyorum
ama şöle bir anket yapıcam direk oyun yapmayı mı öğreteyim allegro ile yoksa C++ temelleri mi onu ankette belirtirsiniz.

@LifeHunter

Zibilyon tane C++ eğitim serisi var, ama Allegro kütüphanesini anlatan Türkçe yazılı kaynak bulmak zor, Allegro anlat derim. Tabi ne kadar iyi anlatcan oraya şüpheyle yaklaşıyorum :'(

Zibilyon tane C++ eğitim serisi var, ama Allegro kütüphanesini anlatan Türkçe yazılı kaynak bulmak zor, Allegro anlat derim. Tabi ne kadar iyi anlatcan oraya şüpheyle yaklaşıyorum :'(
Bir kaç gün önce kötü anlatıyodum bunun sebebi konuyu tabletten yapmamdı bilgisayar için ofise gitmem lazımdı bu konu diğerlerine göre çok daha iyi olacaktır daha ayrıntılı hoş bir görünüşlü vede görsel anlatımlı bir konu olacaktır :)

Hep böyle yararlı konular açarsa öleceğini söylememiş miydi bu -.-

Eğer gerçekten profesyonelsen birlikte PVP konuları açabiliriz : )

Bir kaç gün önce kötü anlatıyodum bunun sebebi konuyu tabletten yapmamdı bilgisayar için ofise gitmem lazımdı bu konu diğerlerine göre çok daha iyi olacaktır daha ayrıntılı hoş bir görünüşlü vede görsel anlatımlı bir konu olacaktır :)
Neden hep mesajında ofisini belirtiyosunuz

Neden hep mesajında ofisini belirtiyosunuz
Yok sen şunu anlayamamışsın pikaçu :D taşındığım için sürekli ofside duruyorum yanlış anlama :D bu yüzden C++ konuları gelmiyordu demek istedim öle şeyler yapmıyorum :D:D[DOUBLEPOST=1443264443,1443264343][/DOUBLEPOST]
Eğer gerçekten profesyonelsen birlikte PVP konuları açabiliriz : )
PVP yi severim ama PVP hakkında konu açmaya üşenirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl