Gereksiz konular-Bölüm 1 KSH5K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YaramazLimon

FORUMU BIRAKTI (GERI DONECEK)
Elmaslar
279
Gereksiz konuların ilk konusuna hoş geldiniz

konu: Kadınların sizden hoşlandığının 5 kanıtı (berk açacak konu açamayınca vol 1)

1.Eğer sizle konuşurken saçlarıyla oynuyorlarsa büyük bir ihtimal sizden hoşlanmışlar demektir

2.5 saniyeden fazla göz teması o kadının sizden etkilendiğini gösterir

3.Sigara içerken size bakıp dumanı içine çekiyorsa sizden hoşlanmış demek ama bunlardan uzak durmanız en hayırlısı

4.Yaptığınız en iğrenç en tiksindirici en SANSÜR en SANSÜR en SANSÜR espirilere gülüyorlarsa sizden %100 hoşlanıyordur

5.Birlikteyken devamlı bir fiziksel temas kurma girişimleri varsa büyük bir ihtimalle sizden hoşlanıyordur

NOT:Bu konu başka bir siteden alıntı yapılmıştır.

Son düzenleme:
On tane demişsin de, beş tane var?

Git kendine bir amaç bul ne bileyim müzik falan dinle -.-

Bu konular hakkında gerçekten hiçbir bilgin yok. Dediklerinin hepsi uydurma. Eğer gerçekten bir şeyler öğrenmek istiyorsan benim gibi bol bol makale okumalısın. Kadın felsefesini çözmelisin. Empatin güçlü olmalı.

On tane demişsin de, beş tane var?
fail :D[DOUBLEPOST=1441615903,1441615870][/DOUBLEPOST]
Bu konular hakkında gerçekten hiçbir bilgin yok. Dediklerinin hepsi uydurma. Eğer gerçekten bir şeyler öğrenmek istiyorsan benim gibi bol bol makale okumalısın. Kadın felsefesini çözmelisin. Empatin güçlü olmalı.
Dediğim gibi gereksiz konular[DOUBLEPOST=1441615942][/DOUBLEPOST]
Gereksiz konular C

1- Yalan
2- Yalan
3- Külliyen yalan
4- Doğru olan tek şey
5- O eve gidelim mi mesajı, sen yanlış anlamışsın.

İyi yakaladı :D
Berk bunlar ney lan böyle :(
Can sıkıntısı barşcıq[DOUBLEPOST=1441616029,1441615974][/DOUBLEPOST]
1- Yalan
2- Yalan
3- Külliyen yalan
4- Doğru olan tek şey
5- O eve gidelim mi mesajı, sen yanlış anlamışsın.
Bunları ben bir siteden alıntı yaptım bu yüzden sen deme :Cgereksiz konularda böle saçma saçma yalan yanlış bilgi paylaşıcam[DOUBLEPOST=1441616133][/DOUBLEPOST]
İş yok ki daha c++ bölüm 2 günü gelmedi ki yayınlayayım oysa ki konu hazır :C[DOUBLEPOST=1441616541][/DOUBLEPOST]
Bu arada ne zaman saçma salak bir şey yapsam bir şağplak at :C sonrada RKO çek

mesaj kasarken hiç beğeninin gelmemesi nasıl bir duygu?

mesaj kasarken hiç beğeninin gelmemesi nasıl bir duygu?
Amacım mesaj kasmak değil sadece işsizlikten konulara bakıp mesaj atıyorum C++ ders 2 konusu hazır ama atamıyorum günü gelmedi daha onun :C

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl