Bulundu Gerek Ücretli Gerek Alımlı Builder Aranıyor |OWCNetwork

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sebros11TR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.176
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sebros11TR

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
10
Ücretli Veyahut Alım Olaraktan Ekibimize Builder Aranıyor İligli Kişiler Buradan Konudan Mesja Yoluyla Veyahut Özel Mesajla İletişime Geçebilirler

@bydemir06 ya ulaşabilirsen ücretli map yapabilir gerçekten iyi builder

@semmm Biliyorum OlymposBT'yi Daha Öncedende Kullanmıştık Ancak Pahalı ._.[DOUBLEPOST=1488624023,1488623906][/DOUBLEPOST]@semmm Biliyorum OlymposBT'yi Daha Öncedende Kullanmıştık Ancak Pahalı ._.

tamam istersen yardıma gelebilirim ikimiz yapabiliriz

Buildin Güzelse Foto Atma Şansın Varmı?

nickiniz neydi olymposbt e pahalı diyen ilksiniz.

Emirinnr İle AgesCraft :) Ancak Birdaha Listeyi Atarmısınızı Fiyat? Skypeden Skypeden Yazıyorum Tekrar[DOUBLEPOST=1488649047,1488648980][/DOUBLEPOST]Emirinnr İle AgesCraft :En Son Kendi Yaptırdığı Fiyatı Söylemişti Ancak Birdaha Listeyi Atarmısınızı Fiyat? Skypeden Skypeden Yazıyorum Tekrar

Emirinnr İle AgesCraft :) Ancak Birdaha Listeyi Atarmısınızı Fiyat? Skypeden Skypeden Yazıyorum Tekrar[DOUBLEPOST=1488649047,1488648980][/DOUBLEPOST]Emirinnr İle AgesCraft :En Son Kendi Yaptırdığı Fiyatı Söylemişti Ancak Birdaha Listeyi Atarmısınızı Fiyat? Skypeden Skypeden Yazıyorum Tekrar
parasının yarısını ödemeyen bir insan :) Burada laf etmesin.

@bydemir06 o ben değilim yanlış anlama o yaptırdığı fiyatı söyledi sanırım yanlış anlaşılma oldu yada ben yanlış anladım

O zaman yaptırdığı fiyat nedir ?Söyleyin bende öğreneyim. :D

@bydemir06 Siz Buildi Biliyorsunuzdur Spawn ve warplar aynı yerdeydi 500 ye yaptırmış

@bydemir İyiymiş Ben Fiyatları Ondan Duyunca Çok Uçuktur Zannettim :D[DOUBLEPOST=1488656461,1488656015][/DOUBLEPOST]@bydemir İyiymiş Ben Fiyatları Ondan Duyunca Çok Uçuktur Zannettim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl