Gerçekçi yeni oyun tipleri oluşturmak için ekip kuruyoruz. Minecraft'ın fizikleri ile oynuyoruz!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheMahfud
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 615
  • Etiketler Etiketler
    ekip
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheMahfud

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5

Discord:

TheRangar#8434

Merhaba yaklaşık 2016 yılından beridir minecraft sunucuları ile ilgileniyorum vede 2017 den günümüze kadar kendimi geliştirerek java kodluyorum. Çok eskiden beri skyblock, faction, survival ve bunun gibi birçok oyun tipleri küçük özelliklerle güncelleniyor. Artık sıkılmadık mı hep aynı oyun tiplerinden ? Yeni oyun tipi oluşturmak için uzun zamandır çalıştığım bir proje var. Kodlama yaptığım bu projede minecraft'ın birçok fizikleri ile oynadım. Bir meşalenin sizi yakması, build yaparken destekçi olmadığı için yer çekiminden kaynaklı yapıtların yıkılması gibi. Bu anlattığım özellikler küçük eklediğim şeyler, oyunculara sunulacak proje çok daha ileri seviyede bu yüzden pek spoiler vermek istemiyorum. Ekibimiz şuanda 15 kişi bulunmakta ve dahada büyümek istiyoruz. Arkamızda bizi destekleyecek olan birkaç tane sponsor ve bağışçı arkadaşlarımız var. Bunun yanı sıra yüksek aboneli YouTube kanallarıda bizi desteklemek için hazır durumdalar. Eğer ki ekibimize katılmak istiyorsanız alt başlıkları kapsamanız gerekecek. Ve başvuru yaptığınız zaman tüm başlıkları onaylamış sayılırsınız.

Alınacak rütbeler: Rehber, Moderatör, Mimar, Developer, Tasarımcı, Bağışçı, Sponsor
Başvuru için gerekli olanlar ve kurallar:

- Hafta sonları veya hafta içi bazı günler toplantı, eğitimler ve vakit geçirmek için bir arada toplanıyoruz bu etkinliklere düzenli şekilde katılmalısınız.
- Toplantıda yada çalışılan vakitte ciddi olunması gerekiyor.
- Günde en az 3 saat aktif olacak ve vaktinin çoğunu bize harcayacak.
- Verilecek görevleri ciddeye alınmalı ve umursayacak.
- Sırf bir ekibe katılayım vs. gibi kişilerle uğraşmak istemiyoruz öyle düşünüp başvuru yapacaksanız ne bizi yorun ne kendinizi. Ki katılırsanızda en fazla duracağınız 2 gün.
- Yapılacak işleri gönülden yapmanızı istiyoruz. Eğer ki bir çıkarım istiyorsanız her ay aramızdaki en iyi çalışana Netflix, spotify vs. premium üyelik hediye ediyoruz.
- Yaşınız en az 15 olmadır.
- Tecrübeniz az ise ekibimiz tarafından eğitim verilecektir.
- Discord ve mikrofon bulunması zorunludur.

Başvuru yapmak için:
Discord: TheRangar#8434

Ah, Şu Mikrafon Ne çektim senden be...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl