Sol Reklam

Çözüldü GERÇEK İRFAN KİM???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
R

RC Network

Ziyaretçi
Bugün KadirYLCN diye bir arkadaş bana discorddan ulaştı ve bunları söyledi (İsmini değiştirmiş normalde ismi KadirYLCN aşağıdaki ss'lerde göreceksiniz zaten)

InkedScreenshot_1_LI.jpg
InkedScreenshot_2.jpg

Arkadaş kendisini aklı sıra İrfan olarak göstererek böyle laflarda bulundu. Şöyle ben paketi zaten kendi yaptığımı söylemedim İrfan ile zaten 3 aydan fazladır instagram üzerinden konuşuyoruz kendisi arkadaşım. Sunucu loglarından baktığımda da sunucumdaki konuşmalar şu şekilde.
Screenshot_3.png


Screenshot_4.png

Screenshot_5.png

Arkadaşın yalan söylediği şuradan belli sunucumda 1 adet DenemeRehber var diğer ekip arkadaşlarım pluginler ile uğraşıyor sadece 1 tanesi sunucuya giriyor. Zaten o arkadaşım da event yapıp çıkıyor birine mute atmadan önce vs kesinlikle bana söylüyor.
Uzun lafın kısası bu arkadaş kendini ben İrfan Duman'ım diye tanıtıyor. Belki başka sunuculara da aynısını yapmıştır orasını bilemem. Zaten ben 'Paket benim, paketi ben yaptım' gibi şeyler asla söylemedim. Zaten İrfan Duman'ın kendisi arada sunucuma uğruyor, fark ettiyseniz ismi İrfanDumanxX çünkü irfandumanx ismini gerçek İrfan kullanıyor.
Screenshot_6.png
Screenshot_7.png

Sonra ben ortak arkadaşlardan birini buldum ve mc-tr isimlerini sordum bana bunları attı.
Screenshot_8.png

Arkadaş sorduğunda bunları söyledi burada bile İrfanDumanX olarak yazmış, belki diğerleri de yalandır bilmiyorum fakat arkadaşın discord ismi vs yukarıdaki attığım ss'de gözüküyor. Böyle insanlara inanmayın bir kere kendisi ile çelişiyor bana ben İrfan'ım diyor fakat ismi KadirYLCN.
 

Ekler

  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    18,1 KB · Görünt.: 68

DonsuzTurk

finish
Emektar

Discord:

Yusuf#0006

Katılım
23 Şubat 2017
Mesajlar
1.281
Elmaslar
1.339
Puanlar
17.935
Yaş
24
Yer
Samsun
I

irfandumanx

Ziyaretçi
Selam. Paketi istediğiniz gibi kullanın istediğiniz kadar sahiplenin orasıyla ilgilenmiyorum ben pek. Ancak hani parayla satmak isteyen olursa falan lütfen bu tarz şeyleri kabul etmeyin ve inanmayın. Paranıza yazık olur. Bi de irfandumanx o kadar kötü bir isim ki ahasdfhgsahg o bir de İrfanDumanxX falan yapmış. Şöyle söyleyeyim, irfandumanx ismini hiçbir sosyal medyada alan olmuyor. Bu yüzden seviyorum bu ismi, her yerde aynısını kullanıyorum.
 

Zyher

Bir Kömür Göründü Kaptanım!

Discord:

Zyher#5463

Katılım
30 Aralık 2020
Mesajlar
159
Elmaslar
46
Puanlar
530
Yaş
24
Minecraft
Zyher

Xand3r

Birisi mi Spawnlandı?

Discord:

X

Katılım
25 Mart 2021
Mesajlar
7
Elmaslar
2
Puanlar
120
Yaş
27
Minecraft
Xander
Dikkat edin tekrar geçmiş olsun
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı