Gerçek hayatta mesleğiniz nedir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hydref
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.206
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ingilizce-fransızca-ispanyolca-türkçe-türk işaret dili tercümanı olmam gerek mezun olunca ama bilgisayar mühendisliğine gireceğim seneye.
Başarılarının devamını dilerim :)

Ah ah şuan 2.üniyi okuyorum artı seneye yüksek lisans yapacağım ama asla lise yıllarıma dönemeyeceğim ona yanarım.
Şu an dönmek istemezsin bence. Virüs bitirdi her şeyi. Sınavları yapıyorlar ama, hiçbir şey anlamıyoruz. Gelecekteki mesleğimiz ne olacak? Belli değil.​

Şu an dönmek istemezsin bence. Virüs bitirdi her şeyi. Sınavları yapıyorlar ama, hiçbir şey anlamıyoruz. Gelecekteki mesleğimiz ne olacak? Belli değil.​
Keşke liseli olabilsem tekrar :) Şuanki pandemi de değil ama normalleştiği zamanlar lazım.

Keşke liseli olabilsem tekrar :) Şuanki pandemi de değil ama normalleştiği zamanlar lazım.
Normalleştiği zaman cidden doyum olmuyor. Lise ortamının keyfini yaşayamadan üniversiteye geçeceğiz.​

Normalleştiği zaman cidden doyum olmuyor. Lise ortamının keyfini yaşayamadan üniversiteye geçeceğiz.​
24 yaşında olayım diye gün sayıyordum şimdi ise zamanı 8 sene geri almak istiyorum hayat işte :(

Öğrenciyiz bea. Nasipse bilgisayar mühendisi olcam

Öğrenciyiz bakalım Web Tasarım / Siber Güvenlik falan döndürüyoruz çarkı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl