XnReal | Tolga
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- Adnarii
Discord:
Tolga | Adnarii |#6452
Hiç bir minecraft animasyonu yapmayı denediniz mi veya bir minecraft animasyonu yapan bir projede çalıştınız mı.Sizlere bir fırsat vererek hem animasyon eğitimi verip hem animasyon yapabilmeniz için projeler sunabileceğimiz bir konuya hoşgeldiniz. Konu içerisinde ki bazı makaleleri şimdiden söyleyeyim açıklamaları makaleler üzerinde yapılacaktır.
Nasıl Animatör Oluruz ?, Eğitim Nasıl Alırız ?, Nasıl Animasyonumu Sunarım ?, Ekibinize Katılabilir miyim ?
1. Makale ==> Nasıl Animatör Oluruz ?
Bildiğiniz üzere genel olarak Animatörlerin işleri çok zordur küçük çaplı bir proje olsa bile verdikleri emekler günleri haftaları bulabilir.Sizler de bir Animatör olmak istiyorsanız aşağıda ki maddeleri uygulayarak ve pes etmeden başarabilirsiniz.
〔1〕» Başladığın işi asla pes etme
〔2〕» Konunu belirle ve nereden başlayacağını seç
〔3〕» İlk olarak Hiç bir bilginiz yoksa Eğitim alın.
〔4〕» Modelleme kısmına başlayın
〔5〕» Bir Dublajcı ekibi oluşturup ses ekleyin (İsteğe bağlıdır)
〔6〕» Projenizi saklayın.
〔7〕» Projenizi sunun.
Bu aşamalar sayesinde bir kitle oluşturabilirseniz belki de ilerleyen zamanlarda her yerde görülebilecek bir animasyonunuz olabilir.Ama hiç bir bilginiz olmadan bu işe kalkışırsanız kendinizin güzel yaptığınızı sandığı işi aslında kötü yapmış olabilirsiniz ve hatta onu da sosyal medyalarda yolladığınızda görüldüğü zaman insanlar tarafından Animasyonunuz kötülenebilir o yüzden hiç bir bilginiz yok ise bir eğitim almanız gerekmektedir.
2.Makale ==> Nasıl Eğitim Alırız ?
Eğitim almak zorunlu değildir fakat kendinize cidden iyi bir şekilde güveniyorsanız discord üzerinden bir ankete katılarak(anketler kişilere özel yapılır) tecrübe seviyeniz ölçülür.Tecrübe seviyelerimiz 3'e ayrılır.
1.Seviye = Başlangıç/Bilgisiz
2.Seviye = Amatör/Orta Düzey
3.Seviye = Profesyonel/İleri Düzey
Seviyeniz ölçüldüğü vakit 1-2 saat içerisinde sizlere geri dönüş mesajı ile Tecrübe puanınız belirlenir.Eğer ki puanınız hangi seviyeye tekabül ediyor ise eğitim almak isterseniz o seviyenin altı ve o seviye için eğitim alabilirsiniz. daha fazla detaylı eğitim hakkında bilgilerimiz yakın bir zamanda açılacak olan discord sunucumuzda bilgilendirilecektir.Eğitimlerin sonunda sizlere bir proje yapmanız istenecektir bu istenilecek olan projenin kalitesine bağlı olarak Eğitiminizi tamamlayıp tamamlayamadığınız ölçülür.Eğitimi tamamladığınız vakit Bağımsız veya Bir ekip oluşturarak kendi projelerinize atılabilirsiniz.
3.Makale ==> Nasıl Animasyonumu Sunarım ?
Animasyonunuzu hem discord sunucumuz üzerinden hem de yine yakın bir zamanda sunucumuz ile birlikte açılacak olan YOUTUBE kanalımızda paylaşabilirsiniz Bu yapacağınız animasyon bir film de olabilir veya bir dizi de olabilir o artık sizlerin hayal gücünde kalmış bir iştir.
Yakın bir zamanda discord sunucu adresimiz forum güncellemesi altında duyrulacaktır eğer erken haber almak istiyorsanız veya detaylı bir bilgi almak istiyorsanız discord üzerinden bana ulaşıp benim forumda yazmadığım aklınıza takılan bazı konuları sorabilirsiniz.
DİSCORD = Tolga#6452