Genel Yönetici Haberleri ve Duyuruları

Batihost efendiler forumu 2500e devret diyor cok az degil mi sizcede ? Satacagimdan degil sadece dusuk buldum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yani ercana * yi almak istediğimi söylediğimde 10 bin tl istemişti tırt site için:D

Açıkçası @YaramazLimon için bu yaptırım iyi olmuş. Gönderdiği mesajlara her gün neredeyse 2-3 kez rapor geliyordu.

Bu arada lise puanlarımız etkiliyor demek? TEOG'a girecek arkadaşlara başarılar diliyorum :C
Gidip benim gibi 480 puan almayın :( 495 hayallerken 480 almak çok acı vermişti zamanında :C

Niye benim yetkimi veren kişi bana yetkimin değiştirildiğine dair haber vermiyorda kafasına göre iş yapılıyor ? Burda benim yetkimi tek elleyebilycek veya kaldıracak Yusuf'tur o aldı o çıkarır lütfen bu konuda bi daha habersiz iş istemiyorum özellikle ; @TechnicalSkin
@ImHai seni yönetici yapmadığını söyledi. Ben de bunun üzerine yöneticiliğini aldım. Burada bir sorun görmüyorum ben. Şu an @KadirBerk ile aynı yetkiye sahipsin. Daha yükseğe ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan söyle ama Kadir yerine senin direk olarak Site Yöneticisi olman gerçekten benim sinirlerimi bozmuştu.[DOUBLEPOST=1446983888,1446983652][/DOUBLEPOST]Benim yetkimi Genel Moderatör'e niye döndürüyorsun @UcanKofte?! Ben seni Genel Moderatör yaptım çünkü bu forumda Kadir'den çok emeğin yok ve Kadir'den yüksek bir yetkiye sahip olman gerçekten adil değil!

abdullah turuncu olarak kalmak istiyor. Bende kabul ettim. Yetkisi turuncu kalacak.
Kadirberk mavi oldu . Hayırlı olsun.
bunlar dışında kimse kimsenin yetkisini ellemesin. değiştirmeden önce buraya yazıverin.
Celili genel mod yapabiliriz kadirberkin pozisyonuna. aksini söyleyen olmazsa genel mod yapıyorum yarın.

abdullah turuncu olarak kalmak istiyor. Bende kabul ettim. Yetkisi turuncu kalacak.
Kadirberk mavi oldu . Hayırlı olsun.
bunlar dışında kimse kimsenin yetkisini ellemesin. değiştirmeden önce buraya yazıverin.
Celili genel mod yapabiliriz kadirberkin pozisyonuna. aksini söyleyen olmazsa genel mod yapıyorum yarın.
Pyme gerçektende genel mod yaparsan çok teşekkür ederim <3

Baya modluk beklemişsin diye duydum . Diğerleri aksini söylemezse genel mod yapabiliriz.
İnşallah söylemezler :)[DOUBLEPOST=1447342651,1447209320][/DOUBLEPOST]http://www.mc-tr.com/konu/minecraft-harita-atma.66/ bu konuyu kilitleyip çöp ve arşive taşıyıp sabitliğini kaldırıyım mı ? (Konu bozulmuş)[DOUBLEPOST=1448188328][/DOUBLEPOST]Yeter bu YaramazLimon da bıktırdı mesajlarına bakıyorum çok gereksiz çok saçma 687 mesaj kasmak nedir .

Sınav haftam bitti sonunda (Biliyorsunuz burası lise sınavlar 2 hafta alıyor en az) yani artık aktif bir şekilde rahatlıkla ilgilenebilirim forumla. Hemen makine dili konumu açayım.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl