Genel Olarak Üyelerin MC-TR.COM Hakkındaki Görüşleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi
# Genel Olarak Üyelerin MC-TR.COM Hakkındaki Görüşleri
Şu son zamanlarda siz de birçok üyenin MC-TR forumunu iyi veya kötü yönden eleştirdiğini görmüşsünüzdür. (Açık olmak gerekirse daha çok kötü yönden eleştiri alıyoruz.) Genel olarak konulara baktığımda hep yönetim ekibinden, forumun gidişatından ve satıcı / takımlarla ilgili eleştiriler olduğunu görüyorum. Tam tüm eleştirilere hakim olmasam da elbette herkesin kendisine göre haklı yanı vardır. Ben de bu konuda çok gelen eleştirilere karşın kendi görüşlerimi katacağım;

1 - MC-TR Yetkili / Yönetim Ekibi ve Torpil İddiaları

Her şeyden önce MC-TR platformunda torpil gibi bir şey söz konusu değildir. Böyle bir şey olsa bile @Hai duruma karışacaktır. Gelelim, yönetim ekibine.. Kimi zaman benim de yönetim ekibimle sorunlarım oldu. Fakat forumdaki konulardan gördüğüm kadarıyla üyelerin gözünden çok ciddi sorunlar var. Ben bu denilenlerin bazılarına katılıyorum, bazılarına da katılmıyorum. Örneğin MC-TR eskisi gibi değil. Evet, eskiden daha canlı ve kanlı bir forumdu. Herhalde şu an o ruh öldü, desem yeridir.

Katılmadığım bir konuysa forumdaki yetkililerin çıkarcı olması. MC-TR'deki hiçbir yetkilinin çıkarı yoktur. Herkes gönüllüdür, gönüllü olmak zorundadır. Elbette yöneticilerin kendisine has gelirleri vardır. Tabii, bu da forum adınadır.. (Nadiren deneme aşamasında olan yetkililerin çıkarcı olması olası olabiliyor, böyle bir durumda da zaten ekipten atılmış oluyorlar. Şu an böyle bir durumda olası değil.)

2 - Yöneticiler Dahilinde Yetkili Ekibinin Kontrol Edilmesi

Bu konuda kesinlikle nötrüm. Bence MC-TR platformunun ana sahibi olan Yusuf Bey'in birkaç günlüğüne olsa bile denetleme yapması gerek. Üyelerin görüşü de önemli olmalı; mutlaka forumun mevcut yetkilileri hakkında görüş konusu Yusuf Kemal Bey tarafınca açılmalıdır. Böylelikle genel olarak MC-TR'deki yetkililer hakkında şikayet olup olmadığını anlayabiliriz.

3 - Satıcı, Takım ve Sorunsal Konuları

En anlamadığım kısım..
Pek alakam olmasa da kısa kısa görüşümü eklemek isterim. Sorunsal konularını açıkçası ben de çok sevmiyorum. Adeta kaos ortamı ve zaman kaybı. Benim gibi bu ortamı beğenmeyenlerdenseniz adalet adına olması gerektiğini düşünüp görmemezlikten görebilirsiniz. Sonuçta açılan çoğu konunun haklı bir sebebi var.. (En azından daha fazla kişinin haksızlığa uğramaması adına.) Satıcı ve Takım konularında ise forumun çok ağır politikalarının olduğunu düşünüyorum. Bu konuda biraz esnetme olursa iyi olabilir, yetkili ekibi adına da..

Şimdilik görüşlerim bu kadardı, teşekkürler. - Yiğit.

Moderatör tarafından düzenlendi:
1. Madde hakkında pek bilgim olmadığından dolayı yorum yapmayacağım fakat 2. kısımda bence üyelerin görüşü yetkili ekibinde önem arz etmemeli çünkü aynı gereksiz sorunsal konularına benzeyecek ve onla çalışan insanların görüşleri nedensiz yere değişecektir. 3. zaman kaybı olduğuna bende katılıyorum sorunsal konularına sunucu tanıtım konularında ki gibi bir çözüm gelmesi gerektiğini düşünüyorum son 1-2 ay içerisinde 2 tane doğru açılmış sorunsal konusu gördüm bu konulardan biri hosting sunduğu şeyleri vermiyordu ( 5GB vermek yerine 4GB veriyor) sonrasında sorunsal konusunu açan üyeyi hosting yöneticileri dava açacağız diye tehdit ediyorlar ve sorunsal kapanıyor. İkinci konu ise bir satıcı diğer satıcının eklentilerini çalıyor ve yasaklanıyor bunun üzerinde çok durmayacağım.

1. Madde hakkında pek bilgim olmadığından dolayı yorum yapmayacağım fakat 2. kısımda bence üyelerin görüşü yetkili ekibinde önem arz etmemeli çünkü aynı gereksiz sorunsal konularına benzeyecek ve onla çalışan insanların görüşleri nedensiz yere değişecektir. 3. zaman kaybı olduğuna bende katılıyorum sorunsal konularına sunucu tanıtım konularında ki gibi bir çözüm gelmesi gerektiğini düşünüyorum son 1-2 ay içerisinde 2 tane doğru açılmış sorunsal konusu gördüm bu konulardan biri hosting sunduğu şeyleri vermiyordu ( 5GB vermek yerine 4GB veriyor) sonrasında sorunsal konusunu açan üyeyi hosting yöneticileri dava açacağız diye tehdit ediyorlar ve sorunsal kapanıyor. İkinci konu ise bir satıcı diğer satıcının eklentilerini çalıyor ve yasaklanıyor bunun üzerinde çok durmayacağım.​

Siz de haklısınız, başka bir şekilde çözüm aranabilir. Sorunsal konuları da gerçekten çok sıkıntı. El atılması gerek..

# Genel Olarak Üyelerin MC-TR.COM Hakkındaki Görüşleri
Şu son zamanlarda siz de birçok üyenin MC-TR forumunu iyi veya kötü yönden eleştirdiğini görmüşsünüzdür. (Açık olmak gerekirse daha çok kötü yönden eleştiri alıyoruz.) Genel olarak konulara baktığımda hep yönetim ekibinden, forumun gidişatından ve satıcı / takımlarla ilgili eleştiriler olduğunu görüyorum. Tam tüm eleştirilere hakim olmasam da elbette herkesin kendisine göre haklı yanı vardır. Ben de bu konuda çok gelen eleştirilere karşın kendi görüşlerimi katacağım;

1 - MC-TR Yetkili / Yönetim Ekibi ve Torpil İddiaları

Her şeyden önce MC-TR platformunda torpil gibi bir şey söz konusu değildir. Böyle bir şey olsa bile @Hai duruma karışacaktır. Gelelim, yönetim ekibine.. Kimi zaman benim de yönetim ekibimle sorunlarım oldu. Fakat forumdaki konulardan gördüğüm kadarıyla üyelerin gözünden çok ciddi sorunlar var. Ben bu denilenlerin bazılarına katılıyorum, bazılarına da katılmıyorum. Örneğin MC-TR eskisi gibi değil. Evet, eskiden daha canlı ve kanlı bir forumdu. Herhalde şu an o ruh öldü, desem yeridir.

Katılmadığım bir konuysa forumdaki yetkililerin çıkarcı olması. MC-TR'deki hiçbir yetkilinin çıkarı yoktur. Herkes gönüllüdür, gönüllü olmak zorundadır. Elbette yöneticilerin kendisine has gelirleri vardır. Tabii, bu da forum adınadır.. (Nadiren deneme aşamasında olan yetkililerin çıkarcı olması olası olabiliyor, böyle bir durumda da zaten ekipten atılmış oluyorlar. Şu an böyle bir durumda olası değil.)

2 - Yöneticiler Dahilinde Yetkili Ekibinin Kontrol Edilmesi

Bu konuda kesinlikle nötrüm. Bence MC-TR platformunun ana sahibi olan Yusuf Bey'in birkaç günlüğüne olsa bile denetleme yapması gerek. Üyelerin görüşü de önemli olmalı; mutlaka forumun mevcut yetkilileri hakkında görüş konusu Yusuf Kemal Bey tarafınca açılmalıdır. Böylelikle genel olarak MC-TR'deki yetkililer hakkında şikayet olup olmadığını anlayabiliriz.

3 - Satıcı, Takım ve Sorunsal Konuları

En anlamadığım kısım..
Pek alakam olmasa da kısa kısa görüşümü eklemek isterim. Sorunsal konularını açıkçası ben de çok sevmiyorum. Adeta kaos ortamı ve zaman kaybı. Benim gibi bu ortamı beğenmeyenlerdenseniz adalet adına olması gerektiğini düşünüp görmemezlikten görebilirsiniz. Sonuçta açılan çoğu konunun haklı bir sebebi var.. (En azından daha fazla kişinin haksızlığa uğramaması adına.) Satıcı ve Takım konularında ise forumun çok ağır politikalarının olduğunu düşünüyorum. Bu konuda biraz esnetme olursa iyi olabilir, yetkili ekibi adına da..

Şimdilik görüşlerim bu kadardı, teşekkürler. - Yiğit.
Torpil kesinlikle söz konusu değil demen bu iddiayı yalanlamaz dostum. Hırsız asla çaldım demez değil mi? Ancak 2. konuda kesinlikle katılıyorum.
3. konu : Bazı insanlar da kaostan hoşlanıyor. Arada sırada sinir atmak iyi. Hem bir ürün alacağım zaman orada konusu bulunan birisi ise temkinli yaklaşıyor ve/veya ürünü satın almıyorum. Kalmaları benim gibi hem forumda hem minecraft sunucu işlerinde yeni olan insanlar için gayet yararlı aslında.

Torpil kesinlikle söz konusu değil demen bu iddiayı yalanlamaz dostum. Hırsız asla çaldım demez değil mi? Ancak 2. konuda kesinlikle katılıyorum.
3. konu : Bazı insanlar da kaostan hoşlanıyor. Arada sırada sinir atmak iyi. Hem bir ürün alacağım zaman orada konusu bulunan birisi ise temkinli yaklaşıyor ve/veya ürünü satın almıyorum. Kalmaları benim gibi hem forumda hem minecraft sunucu işlerinde yeni olan insanlar için gayet yararlı aslında.
Herhangi bir takımdan dostum veya tanıdığım yok yazmadan önce bunları belirtmek isterim. Şimdi dostum ** İsimli satıcı kişinin istediklerini yerine getiriyor ödemesini alıyor Alıcı diyor ki ''şunlarıda koyar mısın?'' satıcı para istiyor haklı olarak koymuyor ve Alıcı kişi sorunsal konusu açıyor gerekli gereksiz fotoğraflar atıyor tüm konuşmaları ifşalıyor şimdi bu satıcıya zarar vermez mi? sadece klasik hizmetini veriyor ve Alıcı taraf böyle şeyler yapıyor ama sen onu tercih etmek yerine başka bir satıcıyı tercih ediyorsun buda onun kazandığı 30-40TLyi cebinden alıyor gibi bir şey göz boyuyor yani sadece istedikleri olmadı diye

Herhangi bir takımdan dostum veya tanıdığım yok yazmadan önce bunları belirtmek isterim. Şimdi dostum ** İsimli satıcı kişinin istediklerini yerine getiriyor ödemesini alıyor Alıcı diyor ki ''şunlarıda koyar mısın?'' satıcı para istiyor haklı olarak koymuyor ve Alıcı kişi sorunsal konusu açıyor gerekli gereksiz fotoğraflar atıyor tüm konuşmaları ifşalıyor şimdi bu satıcıya zarar vermez mi? sadece klasik hizmetini veriyor ve Alıcı taraf böyle şeyler yapıyor ama sen onu tercih etmek yerine başka bir satıcıyı tercih ediyorsun buda onun kazandığı 30-40TLyi cebinden alıyor gibi bir şey göz boyuyor yani sadece istedikleri olmadı diye
Ben olay doğru demedim. Sadece bir mahkemeye çıktığında "Hayır ben yapmadım. Ben öldürmedim." dediğinde hakim inanamaz. Çünkü kanıt şarttır. Ağızdan çıkan sözlerin bir şey kanıtlamayacağını dile getirdim.

3. konu : Bazı insanlar da kaostan hoşlanıyor. Arada sırada sinir atmak iyi. Hem bir ürün alacağım zaman orada konusu bulunan birisi ise temkinli yaklaşıyor ve/veya ürünü satın almıyorum. Kalmaları benim gibi hem forumda hem minecraft sunucu işlerinde yeni olan insanlar için gayet yararlı aslında.​
Herhangi bir takımdan dostum veya tanıdığım yok yazmadan önce bunları belirtmek isterim. Şimdi dostum ** İsimli satıcı kişinin istediklerini yerine getiriyor ödemesini alıyor Alıcı diyor ki ''şunlarıda koyar mısın?'' satıcı para istiyor haklı olarak koymuyor ve Alıcı kişi sorunsal konusu açıyor gerekli gereksiz fotoğraflar atıyor tüm konuşmaları ifşalıyor şimdi bu satıcıya zarar vermez mi? sadece klasik hizmetini veriyor ve Alıcı taraf böyle şeyler yapıyor ama sen onu tercih etmek yerine başka bir satıcıyı tercih ediyorsun buda onun kazandığı 30-40TLyi cebinden alıyor gibi bir şey göz boyuyor yani sadece istedikleri olmadı diye​
Ben olay doğru demedim. Sadece bir mahkemeye çıktığında "Hayır ben yapmadım. Ben öldürmedim." dediğinde hakim inanamaz. Çünkü kanıt şarttır. Ağızdan çıkan sözlerin bir şey kanıtlamayacağını dile getirdim.​

Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum, zaten ben de kendi düşüncelerimi dile getirdim. Umuyorum ki sıkıntıları çözerler ?️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl