GENE PC :d

Yanlışımız varsa öğrenmek isteriz dostum. Ne alaka?
Yukarda yazdım zaten doğruyu yanlışı. Daha ne uzatıyorsun ben onu anlamadım kardeşim? Ayrıca şunu da ekleyeyim, bulunduğun platform internet üzerinde bir platform, doğruyu yanlışı araştırarak da öğrenebilirsin.
2 kinizede çok teşekkürler M2 o anakart deteklemiyormus uyarı veriyor zaten sitede şimdi ben 240 GB SSD yeter yani o zaman bana öyle oyun hastası değilim oyun çok oynuyorum ama Genellikle Minecraft pubg lite fln bide AutoCAD programi

Aralarında çok fark yok ama RX performans göstereceğinden 2. daha iyi senin için olabilir ama GTX takılmak istiyorsan 1i al ama 2 daha iyi gibi :)

Aralarında çok fark yok ama RX performans göstereceğinden 2. daha iyi senin için olabilir ama GTX takılmak istiyorsan 1i al ama 2 daha iyi gibi :)
Bende onu düşünüyorum şimdide hartdiskmi alsam SSD mi diye düşünüyorum PC 2850 TL oluyor 1 TB hartdisk alınca SSD 240 GB olduğu için yetmiycene inanıyorum kafam buna karıştı simdi

Yukarda yazdım zaten doğruyu yanlışı. Daha ne uzatıyorsun ben onu anlamadım kardeşim? Ayrıca şunu da ekleyeyim, bulunduğun platform internet üzerinde bir platform, doğruyu yanlışı araştırarak da öğrenebilirsin.
Dostum YANLIŞ BİLGİLENDİRME YAPMAYIN diyorsun, doğruyu yanlışı belirtmişsin de, biz neyi yanlış belirtmişiz? Yanlış bilgilendirme yapıldığını söylüyorsan neyi yanlış bilgilendirdiğimizi de biliyorsun, sen uzatıyorsun şuan. Bir hatamız varsa düzeltmek yerine niye böyle yaptın anlamadım. Öğrenmek suç değil ya? Konu sapmasın, kapatalım burada.

Bende onu düşünüyorum şimdide hartdiskmi alsam SSD mi diye düşünüyorum PC 2850 TL oluyor 1 TB hartdisk alınca SSD 240 GB olduğu için yetmiycene inanıyorum kafam buna karıştı simdi
480gb SSD bence olabilir harddisk çok lazım olacağını düşünmüyorum ama sen bilirsin kafana göre çok şey oynayacak kuracaksan harddiskte al

Bütün anakartlar düz ssd'yi destekliyor nerdeyse artık yanlış bilgilendirme yapmayın. M2 ile normal ssd arasında çok fazla fark var, arkadaş yukarda m2 ssd'ye yönelik bir soru sormamış.
HDD ve SSD arasında performans açısından zibilyonlarca fark var. Teknoloji olarak SSD HDD'nin de ötesindedir. Fakat her ikisini de sistem üzerinde kullabilirsin. SSD'ler fiyat açısından HDD göre pahalıdır, bu yüzden giriş seviyesinde bir ssd alıp (128-256 gb aralığında) sistem için gerekli olan uygulamalarını ssd üzerine kurabilir ve daha performanslı bir bilgisayar deneyimi yaşayabilirsin. Hard diskini de depolama olarak kullanırsın.
*SSD - Solid State Disk (Katı Hal Diski, Sürücüsü)
*HDD - Hard Disk

-Dipnot; SSD'yi de aynı şekilde HDD'de kullandığın gibi ayrı bir depolama birimi olarak kullanabilirsin. Fakat fiyatlarını incelediğinde senin bütçen ile yüksek bellek miktarlarında bir SSD tercih etmen pek mantıklı olmayacaktır. Bu yüzden yukarıda da yazdığım gibi düşük bütçeli ve düşük bellekli kaliteli bir SSD tercih ederek sistemini onun üzerine kurarsan bilgisayar üzerinde yapacağın işlemler HDD ye oranla 2 kat daha performanslı olacaktır.
Dostum YANLIŞ BİLGİLENDİRME YAPMAYIN diyorsun, doğruyu yanlışı belirtmişsin de, biz neyi yanlış belirtmişiz? Yanlış bilgilendirme yapıldığını söylüyorsan neyi yanlış bilgilendirdiğimizi de biliyorsun, sen uzatıyorsun şuan. Bir hatamız varsa düzeltmek yerine niye böyle yaptın anlamadım. Öğrenmek suç değil ya? Konu sapmasın, kapatalım burada.
480gb SSD bence olabilir harddisk çok lazım olacağını düşünmüyorum ama sen bilirsin kafana göre çok şey oynayacak kuracaksan harddiskte al

O zaman 1 TB hartdisk alayim sonradan da 24 0 GB yada 480 GB SSD alayim nasıl olur sizce

O zaman 1 TB hartdisk alayim sonradan da 24 0 GB yada 480 GB SSD alayim nasıl olur sizce
Manyak gibi oynayacaksan 240GB SSD + 1TB HDD öneririm. SSD'ye çok yavaş açılan oyunları ve Windows'u kurarsın gerisini de kafana göre.

Manyak gibi oynayacaksan 240GB SSD + 1TB HDD öneririm. SSD'ye çok yavaş açılan oyunları ve Windows'u kurarsın gerisini de kafana göre.
Şey dusunuyorum şimdi 1tb alayım sonrada. 240gb SSD alayim olurmu

1 tb hdd ve 240 gb ss her türlü işini görür kardeşim. Önce hddyi alıp sonra ssdyi alırsan, windowsu mecbur hdd ye kurman gerekecek. Önerim bütçen yetmiyorsa belirli bir müddet daha bekleyip ikisini de aynı anda alman.

1 tb hdd ve 240 gb ss her türlü işini görür kardeşim. Önce hddyi alıp sonra ssdyi alırsan, windowsu mecbur hdd ye kurman gerekecek. Önerim bütçen yetmiyorsa belirli bir müddet daha bekleyip ikisini de aynı anda alman.
Direk 480 GB SSD yi alsam nasil olur ? Sadece onla takilsam ?

İlk attığın linktekini al.

Kimseye bakma kendin araştır veya letgo dan al

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl