Tanıtım Geliştirme aşamasında olan yatırımların yönetilebildiği portföy oluşturma ve yönetme eklentim(Sermaye-kripto piyasaları karışık) - Stocks Management

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BigSmoke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 420
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BigSmoke

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
50
Minecraft
Monchug61

Discord:

sakhino

Minecraft Sürümleri
1.21.4
Görüşlerinizi, fikrilerinizi değerlendirmek isterim. Temel bir eklenti olmasa da ilgilileri için muhakkak kullanılacak bir eklenti olacağı motivasyonu ile yapım girişiminde bulundum. Yapım aşamasından biraz bahsedecek olursam bir Türk geliştiricinin Github'da benzer temaya yönelik projesinin ilkel bir halini açık kaynaklı şekilde sunduğunu gördüm ve üstüne katarak geliştirdim. Referans edindiğim projede sadece bir haber sitesinden birkaç hisse senedinin verisi çekiliyordu o kadar. Veri çekme hususunda bir finans uygulamasından veri çektim(api) ve grafiğe kadar çizdirmiş bulundum son fiyat verilerini çekerek. İlgi ve de talep olacak olursa halka arz etmeyi düşünüyorum. Sohbet’te artan ve azalan payların bildirimi takip edilebiliyor. ayrıca scoreboard’da da takip edilebilecek. ilerleyen zaman içinde paranızı guvenecegınız kısılerın guvenılır olacak bıcımde ısletebılmelerıne olanak tanınacak.
Ekran görüntüsü 2025-08-13 164153.webp

Ekran görüntüsü 2025-08-12 194109.webp
Ekran görüntüsü 2025-08-12 194406.webp
Ekran görüntüsü 2025-08-13 162513.webp
Ekran görüntüsü 2025-08-13 162624.webp
Ekran görüntüsü 2025-08-13 162707.webp

1759012356734.webp

Son düzenleme:
Eski rpci tayfa severdi böyle şeyleri

Eski rpci tayfa severdi böyle şeyleri
Ben kendi açacağım sunucu için şöyle düşündüm; bakiyeden çevrimiçi ve çevrimdışı oyunculardan her saat başı ve her 2 günde bir vergi kesiliyor. Çevrimdışı oyuncularda, çevrimiçi oyunculara göre bu oran 20'de 1. Yani daha az. Paranın durma maliyeti ve varlıklı-varlığı düşük oyuncuların arasındaki dengeyi koruma amacıyla düşündüm. Çevrimiçi ve çevrimdışı oyuncuların paralarını vergiden olabildiğince arındırmak için kullanacağı yöntem olarak hisse senetlerinde vs. tutmalarına yönlendirecek ve sürükleyecek şekilde düşündüm. Doğrusu pay senetlerinde de komisyon oranı var ama çok düşük vergilere kıyasla. Ayrıca bir tür yatırım felsefesi, bilinci kazandırma fikri ile yola çıktım.

Ben kendi açacağım sunucu için şöyle düşündüm; bakiyeden çevrimiçi ve çevrimdışı oyunculardan her saat başı ve her 2 günde bir vergi kesiliyor. Çevrimdışı oyuncularda, çevrimiçi oyunculara göre bu oran 20'de 1. Yani daha az. Paranın durma maliyeti ve varlıklı-varlığı düşük oyuncuların arasındaki dengeyi koruma amacıyla düşündüm. Çevrimiçi ve çevrimdışı oyuncuların paralarını vergiden olabildiğince arındırmak için kullanacağı yöntem olarak hisse senetlerinde vs. tutmalarına yönlendirecek ve sürükleyecek şekilde düşündüm. Doğrusu pay senetlerinde de komisyon oranı var ama çok düşük vergilere kıyasla. Ayrıca bir tür yatırım felsefesi, bilinci kazandırma fikri ile yola çıktım.
mal varlığını falan da dahil et sistemin içine şirket kurmak falan böyle sadece hardcore rpcilere hitap eder ki onlarda öldü diye biliyorum

mal varlığını falan da dahil et sistemin içine şirket kurmak falan böyle sadece hardcore rpcilere hitap eder ki onlarda öldü diye biliyorum
Değerlendirmen çok doğru. Özellikle karmaşık olmayacak bir şey yapmaya çalıştım bundan dolayı, zaten çoğu fonksiyon tek gui'de toplanmış vaziyette aslında. Bu özelliklerle yeni tanışacak insanların en uygun şekilde anlayabilmesi için de ayrı çabam olacak eğer sunucumda yer veririsem ki smp düşünüyorum. Ben de çoğu oyuncu gibi gelişmiş vanilla deneyiminden yana daha fazla keyif aldığımı söyleyebilirim. Sermaye piyasalarına vs. ilgili olan arkadaşlar, parayla para kazanıp büyütmek isteyen arkadaşlar muhakkak duyarlı oluyor ve oyunun nasıl yönetilebileceğinin farkında oluyor.

pp ile uyumlu bi eklenti olmus

pp ile uyumlu bi eklenti olmus
Teşekkür ederim değerlendirmen için :). Eklentinin güncel hali için bir tanıtım görseli ekledim, inceleyebilirsiniz ilgilenecek olursanız.
1759012591633.webp
Not: sahip olunan bütün hisse senet ve diğer sermaye piyasa araçlarının payları ve günlük yüzdelik değişimleri placeholder aracılığı ile dijital ortamda scoreboard'da vs. takip edilebilmekte.

Biraz karmașık gibi duruyor ama göründüğü gibi değilse gereken yerlerde kullanılınca güzel bir atmosfer katabilir elinize sağlık 💜

Biraz karmașık gibi duruyor ama göründüğü gibi değilse gereken yerlerde kullanılınca güzel bir atmosfer katabilir elinize sağlık 💜
tüm detayları tek yerde toplayınca karmaşık gelmiş olabilir, kusura bakmayın. Kısacası yatırım yapılması için gerekecek temel arayüzlerin olduğunnu ifade etmeye çalışıyordum.

tüm detayları tek yerde toplayınca karmaşık gelmiş olabilir, kusura bakmayın. Kısacası yatırım yapılması için gerekecek temel arayüzlerin olduğunnu ifade etmeye çalışıyordum.
Estağfurullah ne demek șimdi daha net anlamıș oldum tekrardan teșekkür ederim fotoğraflar biraz üst üste binmiș gibi gözükünce tam anlamamıștım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl