MC-TR Geliştirilmiş Sunucu Bilgileri

fugue

Zümrüt Hojtir, Ama Benenah
Elmaslar
894

Discord:

srcn.

yeni_logo.png

Geliştirilmiş Sunucu Bilgileri
Bildiğiniz üzere server tanıtım mesajlarında konu tasarımı kullanmak modadan ziyade zorunluluk oldu. Eski usûl tasarımsız sunucu tanıtımı yapan kişileri linç eden bir tayfaya çok rastladık. Dolayısıyla sunucu tanıtımı yapan herkes konu tasarımı kullanıyor. Konu tasarımları göze her ne kadar hoş gözükse de, sunucu arayan oyuncu kitlesinin işini zorlaştırmakta. Mesela konu tasarımından sunucu IP adresini kopyalayamıyorlar. Yeni getirdiğim güncellemeyle beraber; Sunucu IP Adresi, Sunucu Sürümü, Sunucu Slotu, Sunucu Türü, Zorluk Seviyesi formları aktif edilmiş ve zorunlu hale getirilmiştir.

Uyarı: Sunucu sahiplerinin konularını 24 saat içerisinde düzenlemesi gerekmektedir. Aksi takdirde konularınız arşive alınacaktır.

2OBE80.png

Bu bilgileri eklemek için ise uğraşmanıza gerek yok. Konunuzun sağ üst bölümünde bulunan düzenle kısmından bu bilgileri doldurabilirsiniz. Unutmayın, bu artık her konu için zorunludur. Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum kısmında bekliyoruz. Bu kolaylaştırma güncellemelerine de devam ediyoruz, iyi forumlar dileriz.

r0nJMB.png

MC-TR her daim! Çalışmaya devam.

İşe yarar bir güncelleme. Ellerine sağlık.

Bütün Minecraft forumlarında olan bir kısımdı geç gelmiş​

Hem sunucu sahipleri için hemde sunucu arayan forum üyeleri için oldukça güzel bir güncelleme olmuş :))

gayet güzel olmuş başarılar.

Bu görüşüne katılıyorum. Sercan bey ve yönetici arkadaşları bu şekilde geriden gelmemeliler.

Hızlı giden atın dışkısı(kibarlaştırılmış) seyrek düşer diye bir laf duydum tanıdığımdan. Her şeyin ilk yapılması, hataları da ilk tatacağının anlamına gelir.

Ben dahil sunucuları ziyaret etmeye kalkarken ipi aramakta biraz zorluk çekiyorum. Böylesi daha iyi oldu <3

bu öneriyi vermiş olmaktan dolayı gururluyum :) belki zaten getirecektiniz ama sevindim .bu güncelleme çok faydalı olacaktır kullanıcılar için

iyi ve güzel bir güncelleme.

güzelmiş artık konunun sonuna kopyalanabilir ip yazmak zorunda kalmıyıcağız :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl