Skript Paylaşımı GELİŞTİRİLMİŞ RENK VER/AL SKRİPTİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OzerOTR

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
15
Minecraft
OzerO_TR

Discord:

OzerO#5418

Evet arkadaşlar,
bugün yine bir skript ile karşınızdayım.

Başlıktada belirtildiği gibi skriptin ana görevi renk verme ve alma. Bunu sunucunuz da chat de ücretli olarak renk satabilirsiniz.

Komutlar:
/renkver -Nick- ve /renkal -Nick-

Gereken pluginler:
Essentials, Essentials Chat, Group Manager ve Skript

KOD:
Kod:
#╔═══╗────────╔═══╗ ╔═══╦╗───────╔╗
Kod:
[B]#║╔═╗║────────║╔═╗║ ║╔═╗║║──────╔╝╚╗[/B]
[B]#║║─║╠═══╦══╦═╣║─║║ ║╚══╣║╔╦═╦╦═╩╗╔╝[/B]
[B]#║║─║╠══║║║═╣╔╣║─║║ ╚══╗║╚╝╣╔╬╣╔╗║║[/B]
[B]#║╚═╝║║══╣║═╣║║╚═╝║ ║╚═╝║╔╗╣║║║╚╝║╚╗[/B]
[B]#╚═══╩═══╩══╩╝╚═══╝ ╚═══╩╝╚╩╝╚╣╔═╩═╝[/B]
[B]#────────────────── ──────────║║[/B]
[B]#────────────────── ─────-────╚╝[/B]
[B][/B]
Kod:
Kod:
Kod:
[LEFT][FONT=Courier New][SIZE=5][B]command /renkver [<text>]:[/B]
[B]    permission: op.op [HASHTAG]#Permisson[/HASHTAG] Değiştirilebilir.[/B]
[B]    permission message: &4Bu komutu ancak oplar kullanabilir![/B]
[B]    trigger:[/B]
[B]        if arg-1 is set:[/B]
[B]            execute console command "manuaddp %arg-1% essentials.chat.color"[/B]
[B]            send "&b&l&k||&f&lRenkVerici&b&l&k||| &b&l-> &f&lBaşarı ile %arg-1% adlı kullanıcıya renk iznini verdin." to player[/B]
[B]            send "&b&l&k||&f&lRenkVerici&b&l&k||| &b&l-> &f&l%arg-1% adlı kullanıcının iznini almak için &a/renkal -K. Adı-" to player[/B]
[B]        else:[/B]
[B]            send "&b&l&k||&f&lRenkVericiKullanım&b&l&k||| &b&l->&a&l/renkver -K. ADI-" to player[/B]
[B]            [/B]
[B]command /renkal [<text>]:[/B]
[B]    permission: op.op [HASHTAG]#Permisson[/HASHTAG] Değiştirilebilir.[/B]
[B]    permission message: &4Bu komutu ancak oplar kullanabilir![/B]
[B]    trigger:[/B]
[B]        if arg-1 is set:[/B]
[B]            execute console command "manudelp %arg-1% essentials.chat.color"[/B]
[B]            send "&b&l&k||&f&lRenkAlıcı&b&l&k||| &b&l-> &f&lBaşarı ile %arg-1% adlı kullanıcıya renk iznini aldın." to player[/B]
[B]            send "&b&l&k||&f&lRenkAlıcı&b&l&k||| &b&l-> &f&l%arg-1% adlı kullanıcının iznini vermek için &a/renkver -K. Adı-" to player[/B]
[B]        else:[/B]
[B]            send "&b&l&k||&f&lRenkAlıcıKullanım&b&l&k||| &b&l->&a&l/renkal -K. ADI-" to player[/B][/SIZE][/FONT][/LEFT]

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[/CENTER]

Son düzenleme:
Skript ile alakalı bir kaç resim koysaydın emin ol daha ilgi çekici ve kaliteli bir konu oldurdu...

Skript ile alakalı bir kaç resim koysaydın emin ol daha ilgi çekici ve kaliteli bir konu oldurdu...
Yorumun için teşekkür ederim. Öncelikle resim koyulacak bir şey değil. Zaten sadece gif ile anlatılırdı. Şu an biraz kısıtlıyım. Eleştirin için çok saol. iyi forumlar!

Güzel olmuş elinize sağlık basit ve kullanışlı

Basit fakat faydalı. Gelişmen dileğiyle..

Basit ve faydali güzel bir skript daha iyilerini bekliyorum.

Uyarıyı yaptım ancak hala skript kodunu düzeltmemişsiniz. Lütfen [+] Simgesinden kodu yapıştırarak paylaşın.

Geliştirilmeli maalesef suanlık - yönündeyim sunucuma koydugumu varsayarsak gereksiz

Basit bir skript olmus renk seçimine göre chat te o rengi yazma olsaydı daha güzel olabilirdi .

Olabilir fakat bu vip vermeden yetki verme gibi.

Skript te hata var yeni gördüm .

command /renkver [<text>]:

Text kısmına herseyi yazabilirsiniz . Oyunda TdogTAG diye biri olmasa bile buna renk yetkisi verir o yuzden su sekilde olmalı .

command /renkver [<player>]:

Bu sekilde yaparsak sadece oyunda olanlara yetki verilecektir .

Skript te hata var yeni gördüm .

command /renkver [<text>]:

Text kısmına herseyi yazabilirsiniz . Oyunda TdogTAG diye biri olmasa bile buna renk yetkisi verir o yuzden su sekilde olmalı .

command /renkver [<player>]:

Bu sekilde yaparsak sadece oyunda olanlara yetki verilecektir .

Bulduğunuz için teşekkür ederim. Düzeltmek isterdim ama üşengeçliğim tuttu :D
Zaten olamayan birine de verse birşey olmaz diye düşünüyorum. Büyük bir sorun değil yani. İyi Forumlar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl