Onurcreed
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 16
Evet Arkadaslar Az Önce Kodlamaya Basladigim Simdi Bitmis Olan Reklam Skriptini Taniticagim.
Eger Çalışmaz ise Sirayla İndirin:
WildSkript,SkRayFall,Skquerry
Komutlar:
Yok
Permissions:
Yok
Ücretli:Hayir
Telif Hakki:Var
Gecelim Skriptimizin Koduna
Tikla Acilsin Meraklisin Biliyorum :p
Eger Çalışmaz ise Sirayla İndirin:
WildSkript,SkRayFall,Skquerry
Komutlar:
Yok
Permissions:
Yok
Ücretli:Hayir
Telif Hakki:Var
Gecelim Skriptimizin Koduna
Tikla Acilsin Meraklisin Biliyorum :p
Kod:
#Duzenlemeler Burdan
options:
Kufur1:com
Kufur2:net
Kufur3:play
Kufur4:nitrado
Kufur5:batihost
NeOlsun:Mute
NeYesin:/mute
Logo:MC-TR
KacSaniye:1m
chat:
message contains "{@Kufur1}" or "{@Kufur2}" or "{@Kufur3}" or "{@Kufur4}" or "{@Kufur5}":
cancel event
send "&b&lBunu &a&lYazamazsin"
broadcast "&b{@Logo} > &a%player% &7Adli kisi reklam iceren kelime kullandigi icin {@NeOlsun} Yedi"
execute console command "{@NeYesin} %player% {@KacSaniye}"
#Aciklama: {Kufur1}Options Bölümündeki kufur1: yazan yere reklami yazin mesela kufur1:.com
#Aciklama2: {NeOlsun}:Mute Yazmisim oraya bunun anlami ise &a%player% &7Adli kisi reklam iceren kelime kullandigi icin {NeOlsun} Yedi yerini degistirir
#Mesela NeOlsun:Ban-ip yazdim. Mesaj şu şekilde olur &a%player% &7Adli kisi reklam iceren kelime kullandigi icin Ban-ip Yedi"
#Aciklama3: {NeYesin}:/mute yazmisim oraya bu ise execute console command "{NeYesin} %player% burdaki yeri degistirir mesela:
#NeYesin:/ban-ip Degistirdigi yer ise:execute console command "ban-ip %player% tarzinda:
#Aciklama4: Logo:MC-TR Nedir? mesela: Logo:MC-TR Yazdigimda Degistirdigi yer sudur:&bMC-TR > Olur.
#Aciklama5: Hayrinizi Görün!
#Aciklama6: eger 1 saat mutelemek isterseniz KacSaniye: Yerine KacSaniye:1h dakika olarak mutelemek isterseniz KacSaniye:60m
Son düzenleme: