kingOf0!#4055
Bir skript e gui ekleyince o skript diyer item sp sk lerinden dahamı iyi oluyor anlamadım. Yaptıgınız tüm özellikler saten yapılmıs. Level attırma, Spawner sahibi vb. Farklılık ne burda "gui" mi sadece ?
Ben daha kimsenin pişman olduğunu görmedim.Skript kolay ve lag yapacaktır diye umuyorum. Bunu söylememin sebebi 'setblock' ile spawner skripti yapmak lag yapacağına inanıyorum ve bunu denedim, gördüm.
SetBlock ile yapılan skriptlerden insanlar pişman.
İyi Forumlar!
Evet ama onların hepsi ücretli, ben bu skript'i tamamen ücretsiz bir şekilde yazdım ve paylaştım.
Ayrıca bu skript'in 2. sürümü 1.sürümü geçen sene çıktı ve o sürüm'ün çıktığı zaman "Level attırma, Spawner sahibi" gibi şeyler daha kodlanmaya başlamamıştı bile...
Ücretsiz paylaşlılan diğer skriptlerde ise "Level attırma, Spawner " veya gui yok.
Ben bu skript'i ücretsiz bir şekilde paylaşmak için yazdım...
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ben daha kimsenin pişman olduğunu görmedim.
Setblock, minecraft'ın orijinal spawner larını meta datası değiştirerek yapılmasını sağlıyor
Ekli dosyayı görüntüle 40498eğer notch'un yazmış olduğu orijinal spawner'lar lagg yapıyor ise bu benim skript'imin suçu değildir.
Ve mesajınızda neden lagg yapacağına dair somut bir kanıt belirmemişsiniz, bu kötülemeye giriyor bunu unutmayın, umarım bu mesajı okuduktan sonra, ücretsiz paylaşılan bi skript ile benim skript'imi karşılaştırır CPU ve RAM kullanımını'nın somut bir kanıtını atarsınız.
Lütfen bu skript'i ücretsiz bir şekilde yapıp paylaştığımı unutmayın... İyi forumlar!
kingOf0!#4055
İşte bu mesaj beni üzdü. Bu sefer düzgün ve bilgilendirici bir mesaj yazıcam.
Öncelikle minecraftta itemspawner diye bir olay yoktur. Bunu biz illegal yollardan (setblock, nbt vb.) yapıyoruz. Burada önemli olan nokta spawnerların nasıl oluşturulduğudur. Senin skriptin ya da başkasının skripti farketmez. NBT kullanmadığın sürece tüm spawner plugin / skriptleri lag yapacaktır.
Şimdi gelelim en başından beri konuna mesaj atıp çeşitli nedenlerden dolayı silinen mesajlarımın tekrarına.
Skriptinin diğerlerinden tek farkı addonlarla uğraşmış olup menü işini biraz daha abartman. Bunun dışında hiçbir artısı ya da ekstrası yok. Bunların haricinde insanlara yanlış bilgi veriyorsun.
![]()
Burada belirttiğin özellik hem benim sattığım eklentide hem de piyasadaki tüm skriptlerde var. Bu birinci olay. Buradaki ikinci şey ise. Skript ile eklenti arasında ki farkı bilmeden yanlış kıyaslama yapman. Benim sunduğum hizmet eklentidir. Ve skriptin benim eklentimin yanından şuanlık geçemiyor. En azından bu farklı dediğin özellikle.
![]()
Az önce yukarıda da söylediğim gibi. Skriptin orjinal minecraft spawnerini kullanmıyor. Kullanmadığı için de daha FAZLA lag yapıyor.
Burada belirttiğin özellik hem benim sattığım eklentide hem de piyasadaki tüm skriptlerde var
Az önce yukarıda da söylediğim gibi. Skriptin orjinal minecraft spawnerini kullanmıyor. Kullanmadığı için de daha FAZLA lag yapıyor.
CanaryMonster#7869
FURKAN#2819
Konsol.Artz#5992
ッ ϟ ╭вєякαη╮ ϟ ッ#8433
Güzel bir skript mesela diamond spawner ise diamond block koyulsa demir spawner ise demir block koyulsa daha hoş olabilir![]()
Özellikler:
- Spawner'lar elinizdeyken değil, Yere koyduğunuzda sahiplenilir; kırdığınızda sahipliğini kaybedersiniz.
- Sizden başkası sizin yerleştirdiğiniz spawner'ı kıramaz.
- Kırdığınız spawner elinize, koyduğunuz gibi aynen gelir.
- Sağ tıklayarak yükseltme menüsünü açabilirsiniz.
- 5.Seviye'ye kadar yükseltilebilir.
Her türlü item'in spawner'ı /ksp komutu ile yapılabilir!
Örneğin:
"/ksp Elmas diamond 1 5" - komutu bizlere 1 saniyede, 5 elmas veren bir spawner verecektir.
"/ksp Demir iron_ingot 3 1" - bu komut bizlere 3 saniyede 1 demir veren bir spawner verecektir
Önemli not:
Yanlış: "/ksp Elmas Spawner'ı diamond 1 5"
Doğru: "/ksp Elmas diamond 1 5"
Yanlış: "/ksp Demir iron 1 5"
Doğru: "/ksp Demir iron_ingot 1 5"
Yazdığınız materyaller'in arasında boşluk olmadığına ve Minecraft: adıyla yazdığınızdan emin olun!
Gereksinimler:
-Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
-Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Eğer SilkSpawners kullanıyorsanız oyunculara silkspawners.place.pig yetkisini vermeyi ve
SilkSpawners > mobs.yml
kısımlarınıKod:Item: enable: false item: enable: false
yapmayı unutmayın!Kod:Item: enable: true item: enable: true
Ücretsiz bir hizmeti ücretli eklentiler ile karşılaştırıp, bunun ne farkı var diye sormayın lütfen!
bunun en büyük farkı ÜCRETSİZ olmasıdır!
Kod:options: seviyeKatsayisi: 250000 # Her seviye yükseldiğinde "Seviye X 250 000" kadar para isteyecek saniyeSeviyesi: 75#Her yükseltmede kaç level isteyeceği? on load: create a gui with id "spy" with chest with 5 rows named "&0[&6KSP&0]&8 Yükseltme Menüsü": make gui slot numbers between 0 and 9 and numbers between 17 and 27 and numbers between 35 and 46 with gray glass pane named " " set {_x} to 21 loop 5 times: make gui slot {_x} to white glass pane named "&8%loop-value%.&7 Yüksetlme." add 1 to {_x} make gui slot 19 with white glass pane named "&8Yükseltme&7 Türü." # -------------------------- # function editSPYM(p:player, location: location): edit gui "spy": # function make gui slot 20 with mob spawner named "&8""%{ksp::spawners::%{_location}%::name}%""&7 Hakkında Bilgi:" with lore "&7Adı: &8%{ksp::spawners::%{_location}%::name}% ||&7 Lokasyonu: &8%{ksp::spawners::%{_location}%::location}% ||&7 Materyal'i: &8%{ksp::spawners::%{_location}%::material}% ||&7 Saniye'si: &8%{ksp::spawners::%{_location}%::saniye}% ||&7 Seviye'si: &8%{ksp::spawners::%{_location}%::seviye}% ||&7 Kime ait: &8%{ksp::spawners::%{_location}%::player}%" make gui slot 11 with barrier named "&c&mSaniye'yi &4&mdüşürmek&c&m için &c&mtıkla&7!" with lore "&7EXP seviyen &cyetersiz&7.(%75 - {_p}'s level%'e daha &cihtiyacın&7 var.)": send "&7[&6KSP&7] &7→ EXP level'in &cyetersiz&7.({@saniyeSeviyesi} EXP seviyesine daha &cihtiyacın&7 var.)" to {_p} make gui slot numbers between 30 and 34 with 0 blaze rod named "&7Henüz yükseltilmemiş." make gui slot 29 with barrier named "&c&mSeviye'yi &4&myükseltmek&c&m için &c&mtıkla&7!" with lore "&7EXP seviyen &cyetersiz&7.(%75 - {_p}'s level%'e daha &cihtiyacın&7 var.)": send "&7[&6KSP&7] &7→ EXP level'in &cyetersiz&7.({@saniyeSeviyesi} EXP seviyesine daha &cihtiyacın&7 var.)" to {_p} set {_x} to x coord of {_location} set {_y} to y coord of {_location} set {_z} to z coord of {_location} set {_saniye} to {ksp::spawners::%{_location}%::saniye} set {_seviye} to {ksp::spawners::%{_location}%::seviye} if {_saniye} isn't 1: if {_p}'s level > {@saniyeSeviyesi}: make gui slot 11 with anvil named "&7Saniye'yi &adüşürmek&7 için &8tıkla&7!": saniyeDusur(player, {_location}) else: make gui slot 11 with barrier named "&c&mSaniye'yi &4&mdüşürmek&c&m için &c&mtıkla&7!" with lore "&cSon seviye'ye&4 yükseltilmiş." if {_seviye} isn't 5: if {_p}'s balance > ({_seviye} * {@seviyeKatsayisi}): make gui slot 29 with anvil named "&7Seviye &ayükseltmek&7 için &8tıkla&7!": seviyeYukselt(player, {_location}) else: make gui slot 29 with barrier named "&c&mSeviye'yi &4&myükseltmek&c&m için &c&mtıkla&7!" with lore "&cSon seviye'ye&4 yükseltilmiş." make gui slot 10 with stick named "&8Saniye&7 Yükseltmeleri" with lore "&8""&8%{ksp::spawners::%{_location}%::name}%&7&8""&7 Hakkında bilgi: || &7Saniye: &8%{_saniye}%&7" make gui slot 28 with blaze rod named "&8Seviye Yükseltmeleri" with lore "&8""&8%{ksp::spawners::%{_location}%::name}%&7&8""&7 Hakkında bilgi: || &7Seviye: &8%{_seviye}%" send "%{_saniye}%" to {_p} set {_x} to 16 loop 5 times: if {_x} < 12: stop loop make gui slot {_x} with loop-value of stick named "&8%loop-value%.Saniye'ye&7 düşürülmüş" remove 1 from {_x} set {_x} to 16 loop {_saniye} - 1 times: if {_saniye} is 1: stop loop if {_x} < 12: stop loop make gui slot {_x} with 0 stick named "&7Henüz yükseltilmemiş." remove 1 from {_x} set {_x} to 30 loop {_seviye} times: if {_x} > 34: stop loop make gui slot {_x} with loop-value of blaze rod named "&8%loop-value%.Seviye'ye&7 yükseltilmiş" add 1 to {_x} if {ksp::spawners::%{_location}%::player} isn't {_p}: make gui slot 11 and 29 with barrier named "&c&mSpawner'ı &4&mgeliştirmek&c&m için &c&mtıkla&7!" with lore "&8Bu spawner'ın &csahibi değilsiniz!&8 (&8Sahibi: &7%{ksp::spawners::%{_location}%::player}%&8)" open gui "spy" to {_p} function seviyeYukselt(p:player, location: location): set {_x} to x coord of {_location} set {_y} to y coord of {_location} set {_z} to z coord of {_location} set {_saniye} to {ksp::spawners::%{_location}%::saniye} set {_seviye} to {ksp::spawners::%{_location}%::seviye} play sound "random.anvil_use" at {_location} for {_p} if {ksp::spawners::%{_location}%::seviye} != 5: remove {_seviye} * {@seviyeKatsayisi} from {_p}'s balance add 1 to {_seviye} execute console command "manuaddp %{_p}% minecraft.command.setblock" wait 5 tick set {_saniye} to {_saniye} * 20 execute {_p} command "setblock %{_x}% %{_y}% %{_z}% mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:minecraft:%{ksp::spawners::%{_location}%::material}%,Count:%{_seviye}%b}},SpawnCount:1,SpawnRange:1,Delay:%{_saniye}%,MinSpawnDelay:%{_saniye}%,MaxSpawnDelay:%{_saniye}%,RequiredPlayerRange:%{_seviye} * 10%}" set {_saniye} to {_saniye} / 20 execute console command "manudelp %{_p}% minecraft.command.setblock" set {ksp::spawners::%{_location}%::seviye} to {_seviye} send "&7[&6KSP&7] &7→ &aBaşarıyla&7 Seviye yükselyildi" to {_p} editSPYM({_p}, {ksp::spawners::%{_location}%::location}) else: send "&7[&6KSP&7] &7→ En fazla &85.Seviye'ye yükseltebilirsiniz&7." to {_p} function saniyeDusur(p:player, location: location): set {_x} to x coord of {_location} set {_y} to y coord of {_location} set {_z} to z coord of {_location} set {_saniye} to {ksp::spawners::%{_location}%::saniye} set {_seviye} to {ksp::spawners::%{_location}%::seviye} play sound "random.anvil_use" at {_location} for {_p} if {ksp::spawners::%{_location}%::saniye} != 1: remove {@saniyeSeviyesi} from {_p}'s level remove 1 from {_saniye} execute console command "manuaddp %{_p}% minecraft.command.setblock" wait 5 tick set {_saniye} to {_saniye} * 20 execute {_p} command "setblock %{_x}% %{_y}% %{_z}% mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:minecraft:%{ksp::spawners::%{_location}%::material}%,Count:%{_seviye}%b}},SpawnCount:1,SpawnRange:1,Delay:%{_saniye}%,MinSpawnDelay:%{_saniye}%,MaxSpawnDelay:%{_saniye}%,RequiredPlayerRange:%{_seviye} * 10%}" set {_saniye} to {_saniye} / 20 execute console command "manudelp %{_p}% minecraft.command.setblock" set {ksp::spawners::%{_location}%::saniye} to {_saniye} send "&7[&6KSP&7] &7→ &aBaşarıyla&7 saniye'yi düşürdün" to {_p} editSPYM({_p}, {ksp::spawners::%{_location}%::location}) else: send "&7[&6KSP&7] &7→ En fazla &81.Saniye'ye düşürebilirsiniz&7." to {_p} command /ksp <text> <text> <int> <int>: usage: &7[&6KSP&7] &7→ Kullanım: ""/KSP <Spawner'ın İlk adı|Text> <Spawner'ın Materyali|Text> <Saniye|Int> <Seviye|Int>"" " permission: ksp.getspawner trigger: if arg-4 is set: if arg-3 > 0: give a mob spawner named "%arg-1% &7Spawner" with lore "&7Materyal: &8%arg-2%||&7Saniye: &8%arg-3%||&7Seviye: &8%arg-4%" to player else: send "&7[&6KSP&7] &7→ Kullanım: ""&8/KSP &7<Spawner'ın İlk adı|&8Text&7> <Spawner'ın Materyali|&8Text&7> <Saniye|&8Int&7> <Seviye|&8Int&7>""" on place of mob spawner: if name of player's tool contains "&7Spawner": set {_lore::*} to lore of player's tool split at "||" set {_location} to location of event-block play sound "fire.ignite" at {_location} for player set {_x} to player's tool's name replace " &7Spawner" in {_x} with "" replace "&7" in {_x} with "" set {ksp::spawners::%{_location}%::name} to {_x} #adını kaydet set {ksp::spawners::%{_location}%::location} to {_location} # Lokasyon kaydet set {_x} to {_lore::1} replace "&7Materyal: &8" in {_x} with "" #&7Materyal: &8%arg-2%||&7Saniye: &8%arg-3%||&7Seviye: &8%arg-4%" to player set {ksp::spawners::%{_location}%::material} to {_x} # Materyal kaydet set {_x} to {_lore::2} replace "&7Saniye: &8" in {_x} with "" set {ksp::spawners::%{_location}%::saniye} to {_x} parsed as integer# saniye kaydet set {_x} to {_lore::3} replace "&7Seviye: &8" in {_x} with "" set {ksp::spawners::%{_location}%::seviye} to {_x} parsed as integer# seviye kaydet set {_x} to x coord of {_location} set {_y} to y coord of {_location} set {_z} to z coord of {_location} set {ksp::spawners::%{_location}%::player} to player set {ksp::spawners::%{_location}%::lore} to player's tool's lore wait 1 tick execute console command "manuaddp %player% minecraft.command.setblock" set {ksp::spawners::%{_location}%::saniye} to {ksp::spawners::%{_location}%::saniye} * 20 execute player command "setblock %{_x}% %{_y}% %{_z}% mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:minecraft:%{ksp::spawners::%{_location}%::material}%,Count:%{ksp::spawners::%{_location}%::seviye}%b}},SpawnCount:1,SpawnRange:1,Delay:%{ksp::spawners::%{_location}%::saniye}%,MinSpawnDelay:%{ksp::spawners::%{_location}%::saniye}%,MaxSpawnDelay:%{ksp::spawners::%{_location}%::saniye}%,RequiredPlayerRange:%{ksp::spawners::%{_location}%::seviye} * 10%}" set {ksp::spawners::%{_location}%::saniye} to {ksp::spawners::%{_location}%::saniye} / 20 execute console command "manudelp %player% minecraft.command.setblock" send "&7[&6KSP&7] &7→ &7Adı: &8%{ksp::spawners::%{_location}%::name}%&7 || Materyal: &8%{ksp::spawners::%{_location}%::material}%&7 || Saniye: &8%{ksp::spawners::%{_location}%::saniye}%&7 || Seviye: &8%{ksp::spawners::%{_location}%::seviye}%&7 Spawner'ı &abaşarıyla&7 yerleştirdin" send " " send "&7Bu spawner'ın &8sahibi&7 artık: &a%player%&7." on right click on mob spawner: wait 1 tick set {_location} to location of event-block if {ksp::spawners::%{_location}%::location} is set: editSPYM(player, {_location}) on break of mob spawner: if {ksp::spawners::%location of event-block%::location} is set: if {ksp::spawners::%location of event-block%::player} is player: set {_location} to location of event-block cancel event set block to air give a mob spawner named "%{ksp::spawners::%location of event-block%::name}% &7Spawner" with lore "&7Materyal: &8%{ksp::spawners::%{_location}%::material}%||&7Saniye: &8%{ksp::spawners::%{_location}%::saniye}%||&7Seviye: &8%{ksp::spawners::%{_location}%::seviye}%" to player send "&7[&6KSP&7] &7→ ""&7%{ksp::spawners::%location of targeted block%::name}% &7Spawner""&7 Adlı spawner verildi!" delete {ksp::spawners::%{_location}%::*} else: send "&7[&6KSP&7] &7→ &8Bu spawner'ın &csahibi değilsiniz!&8 (&8Sahibi: &7%{ksp::spawners::%{_location}%::player}%&8)" cancel event
Ekli dosyayı görüntüle 40270
Tasarımı yapan, @Unknownloce için teşekkür ederim. (Tasarımdaki bazı görseller, @Twond 'dan izin alarak yapılmıştır.)
Ekli dosyayı görüntüle 40271
kingOf0!#4055
Buyrun:Bu Skrıpte Oyuncuya verme dıye bı komut eklermısınız Oyle atarmısınız lutfen
command /kspver <player> <text> <text> <int> <int>:
usage: &7[&6KSP&7] &7→ Kullanım: ""/KSPVER <Oyuncu Adı|Player> <Spawner'ın İlk adı|Text> <Spawner'ın Materyali|Text> <Saniye|Int> <Seviye|Int>"" "
permission: ksp.givespawner
trigger:
if arg-5 is set:
if arg-4 > 0:
if arg-5 > 0:
give a mob spawner named "%arg-2% &7Spawner" with lore "&7Materyal: &8%arg-3%||&7Saniye: &8%arg-4%||&7Seviye: &8%arg-5%" to arg-1
else:
send "&7[&6KSP&7] &7→ Kullanım: ""&8/KSP &7<Spawner'ın İlk adı|&8Text&7> <Spawner'ın Materyali|&8Text&7> <Saniye|&8Int&7> <Seviye|&8Int&7>"""
Öyle bir şey yapıldığı taktirde, on every second gibi bir event kullanılması gerekir, dolayısıyla her saniye çalışacak bir schedular ki bu da skript ile şuankine göre oldukça lagg yapacaktır.Güzel bir skript mesela diamond spawner ise diamond block koyulsa demir spawner ise demir block koyulsa daha hoş olabilir
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!