OmerLor
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 2
- Minecraft
- Vorthalis
Discord:
vorthalis
Kişisel Bilgiler
- İsim: Ömer
- Discord: sideree0
Hakkımda ve Deneyimlerim
Minecraft dünyasına 6 yaşında adım attım. Sunucu yönetimi ve teknik detaylara olan ilgim ise 9 yaşımda Aternos üzerinden yaptığım denemelerle başladı. 12 yaşındayken kendi sunucumu kurdum ve herhangi bir reklam bütçem olmamasına rağmen sadece forum tanıtımlarıyla 40 aktif oyuncu kitlesine ulaştım. Bu süreç, bir topluluğu nasıl yöneteceğimi ve teknik sorunları nasıl optimize edeceğimi bana öğretti.Teknik Yetenekler
Geliştiricilik konusunda kendimi sürekli güncel tutuyorum:- Java: İhtiyaca yönelik özel pluginler (eklentiler) geliştirebilirim.
- Skript: Sunucu içi sistemleri ve oyun içi mekanikleri hızlıca kodlayabilirim.
- Discord: Sunucu ile entegre çalışabilen veya yönetim amaçlı gelişmiş Discord botları hazırlayabilirim.
- Yönetim: Sunucu optimizasyonu, eklenti çakışmalarını giderme ve performans ayarları konusunda tecrübeliyim.
Not: ItemsAdder dışında hemen her türlü sistem kurulumu ve geliştirme aşamasında destek sağlayabilirim.
Neden Ben?
Çocuk yaştan itibaren sunucu mutfağında yetiştiğim için karşılaşılabilecek hatalara karşı çözüm odaklıyım. Sadece bir geliştirici olarak değil, sunucunun geleceğini düşünen bir ekip üyesi olarak çalışırım. Yaşımın verdiği enerjiyi teknik disiplinimle birleştirerek kaliteli bir oyun ortamı sunmayı hedefliyorum.İletişim: Detayları konuşmak ve projelerinizde yer almak için bana Discord üzerinden ulaşabilirsiniz.