minecta222
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 6
- Minecraft
- King9296
Discord:
@king92967
Selamlar MC-TR ailesi!
Bir süredir üzerinde çalıştığım Minecraft web site projemin sonuna gelmek üzereyim. Arayüzden birkaç kareyi yukarıda sizlerle paylaştım. Ancak projenin geleceği konusunda kafamda iki farklı fikir var ve tecrübeli arkadaşların görüşlerine ihtiyacım var.
1. Tek Seferlik veya Lisanslı Satış:Sizce bu kalitede ve özelliklerde bir web scriptin piyasa değeri nedir, kaç TL'ye satabilirim? Veya direkt satmak mantıklı mı?
2. Ücretsiz Web Servisi Projesi:Aklımdaki diğer fikir ise LeaderOS tarzı bir altyapı sunmak ama ücretsiz bir modelle.
Bir süredir üzerinde çalıştığım Minecraft web site projemin sonuna gelmek üzereyim. Arayüzden birkaç kareyi yukarıda sizlerle paylaştım. Ancak projenin geleceği konusunda kafamda iki farklı fikir var ve tecrübeli arkadaşların görüşlerine ihtiyacım var.
1. Tek Seferlik veya Lisanslı Satış:Sizce bu kalitede ve özelliklerde bir web scriptin piyasa değeri nedir, kaç TL'ye satabilirim? Veya direkt satmak mantıklı mı?
2. Ücretsiz Web Servisi Projesi:Aklımdaki diğer fikir ise LeaderOS tarzı bir altyapı sunmak ama ücretsiz bir modelle.
- Bütçesi olmayan yeni sunucu sahiplerine destek olmak adına ücretsiz hosting ve subdomain imkanı sunacağız.
- Ücretsiz planda renk özelleştirme, gelişmiş tema seçenekleri kapalı olacak ve "Treloryan ile yapılmıştır" ibaresi yer alacak.
- İlerleyen süreçte premium paketler veya ek temalar eklenebilir.
Sizce piyasada böyle bir ücretsiz altyapı hizmetine talep olur mu, tutar mı? Şimdilik ilk temayı bitirdim fakat ilgilnen olursa farklı temalar da eklemeyi planlıyorum.
Değerli yorumlarınızı ve fiyat tahminlerinizi bekliyorum!
Değerli yorumlarınızı ve fiyat tahminlerinizi bekliyorum!