Geliştirdiğim Minecraft Web Scripti Kaç TL Eder? Veya Ücretsiz Proje Olur mu?

minecta222

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
6
Minecraft
King9296

Discord:

@king92967

Ekran görüntüsü 2026-08-23 133201.webp

1787481359113.webp
1787481365934.webp
1787481344997.webp

1787481372508.webp

1787481390498.webp

1787481423609.webp

1787481461669.webp

Selamlar MC-TR ailesi!

Bir süredir üzerinde çalıştığım Minecraft web site projemin sonuna gelmek üzereyim. Arayüzden birkaç kareyi yukarıda sizlerle paylaştım. Ancak projenin geleceği konusunda kafamda iki farklı fikir var ve tecrübeli arkadaşların görüşlerine ihtiyacım var.

1. Tek Seferlik veya Lisanslı Satış:Sizce bu kalitede ve özelliklerde bir web scriptin piyasa değeri nedir, kaç TL'ye satabilirim? Veya direkt satmak mantıklı mı?

2. Ücretsiz Web Servisi Projesi:Aklımdaki diğer fikir ise LeaderOS tarzı bir altyapı sunmak ama ücretsiz bir modelle.
  • Bütçesi olmayan yeni sunucu sahiplerine destek olmak adına ücretsiz hosting ve subdomain imkanı sunacağız.​
  • Ücretsiz planda renk özelleştirme, gelişmiş tema seçenekleri kapalı olacak ve "Treloryan ile yapılmıştır" ibaresi yer alacak.​
  • İlerleyen süreçte premium paketler veya ek temalar eklenebilir.​
Sizce piyasada böyle bir ücretsiz altyapı hizmetine talep olur mu, tutar mı? Şimdilik ilk temayı bitirdim fakat ilgilnen olursa farklı temalar da eklemeyi planlıyorum.

Değerli yorumlarınızı ve fiyat tahminlerinizi bekliyorum!​

sade güzel hoş gözüküyor önemli olan entegrasyonlar bence ücretsiz olarak başlat gelişmeye başladıkca zamanla ücretli plan çıkabilir gayet güzel duruyor

Selam, kaliteden bağımsız olarak rakiplerinizle eşit veya daha yüksek fiyatlandırma yapmanız sizin için daha iyi olacaktır. Ücretsiz hosting ve subdomain sağlamanız potansiyel müşteri havuzunuzu genişletecektir; ayrıca scriptinizi ücretsiz kullanan kullanıcılardan güzel bir geri bildirim akışı olacağını düşünüyorum, böylelikle projenizdeki eksikleri veya iyi olan özellikleri nasıl daha da geliştirebileceğinizi görebilirsiniz. Şu anda piyasadaki birçok proje, gaming kategorisi dışında da, lisans satışı + senelik aidat şeklinde çalışıyor; sizin de bu modeli benimsemeniz projenin sürdürülebilirliğini arttıracaktır. Başarılar, iyi çalışmalar.

Eline Sağlık tema arayüz sade güzel görünüyor ikinci seçenek yani ücretsiz hosting ve subdomain ile LeaderOS tarzı bir servis sunma fikri bence talep görebilir Türkiye'de yeni sunucu açanların çoğu sanırsam web siteye bütçe ayıramadığı için hazır veya kırık yazılımlara yöneliyor Ücretsiz bir altyapı sunup altına ibare koymak senin için çok güzel olacaktır bence

İleride özel tema ve ek özellik satışıyla premium modele geçmek de hem sürdürülebilir bir gelir sağlar hem de markanı piyasada bilindik kılar Tek seferlik satıp geçmektense böyle bir ekosistem kurmak çok daha mantıklı bana gçre Yolun açık olsun başarılar dilerim

Eline Sağlık tema arayüz sade güzel görünüyor ikinci seçenek yani ücretsiz hosting ve subdomain ile LeaderOS tarzı bir servis sunma fikri bence talep görebilir Türkiye'de yeni sunucu açanların çoğu sanırsam web siteye bütçe ayıramadığı için hazır veya kırık yazılımlara yöneliyor Ücretsiz bir altyapı sunup altına ibare koymak senin için çok güzel olacaktır bence

İleride özel tema ve ek özellik satışıyla premium modele geçmek de hem sürdürülebilir bir gelir sağlar hem de markanı piyasada bilindik kılar Tek seferlik satıp geçmektense böyle bir ekosistem kurmak çok daha mantıklı bana gçre Yolun açık olsun başarılar dilerim
Güzel temennilerin ve harika yorumun için çok teşekkür ederim. Piyasadaki bütçe sorununa ve crackyazılım kullanımına kesinlikle katılıyorum. diğer yorumlarada bakınca . leaderos tarzı bi site açma kararı aldım . hatta ilerde sadece minecardft değil farklı sitelerde eklerim oyun dışı yada farklı oyun temaları

Güzel temennilerin ve harika yorumun için çok teşekkür ederim. Piyasadaki bütçe sorununa ve crackyazılım kullanımına kesinlikle katılıyorum. diğer yorumlarada bakınca . leaderos tarzı bi site açma kararı aldım . hatta ilerde sadece minecardft değil farklı sitelerde eklerim oyun dışı yada farklı oyun temaları
Ben Teşekkür Ederim Ne Demek Umarım her şey düşlediğin gibi kazasız belasız ilerler ortaya güzel bir proje çıkartabilirsin tekrardan Kolaylıklar Dilerim Başarılar

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl