SansarReisOfficial
Tasarımcı
- Elmaslar
- 415
- Minecraft
- CrazySansar
Discord:
Corrsy#7006
Hocam bende gerçek eklenebilen sesler sandım :D play raw sound kodu ile 2 dakikada eklenebilir,ama elinize emeğinize sağlık bilmeyenler için gayet kaliteli bir skript olmuş şahsen ben beğendim. <3Minecraft Sürümü:
Test Edilen Minecraft Sürümleri:
1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12, 1.13, 1.14, 1.15 1.16
Desteklenen Diller:
1.16.4
Türkçe İngilizce
Nedir bu skript?:
✪ Broadcast yaparken ses çıkar. [Beğenirseniz bir elmas bırakırsınız <3] ✪
Komutlar ve Yetkiler:
✪ /broadcast <mesaj> ✪
✪ Sesi değiştirmek için ->✪Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Nasıl Kurulur?:
Plugins > Skript > scripts
Son derece küçük bir skriptdir TPS düşürmez! (SKRİPT Kötüdür Diyenler İçin!)
Oyuna gir /sk reload duyuru.sk komutunu kullan !
Kod:command /duyuru <text>: permission: broadcast.admin permission message: &6Irongard &8» &cBu komutu kullanmak için gerekli yetkin bulunmamakta. trigger: broadcast "&f" broadcast " &c⚠ &6&l&nDUYURU&f &c⚠" broadcast "&f" broadcast " &b&l%colored argument%" broadcast "&6" play "ENTITY_EXPERIENCE_ORB_PICKUP" to all players at volume 2 stop command /broadcast <text>: permission: broadcast.admin permission message: &6Irongard &8» &cBu komutu kullanmak için gerekli yetkin bulunmamakta. trigger: broadcast "&f" broadcast " &c⚠ &6&l&nDUYURU&f &c⚠" broadcast "&f" broadcast " &b&l%colored argument%" broadcast "&b" play "ENTITY_EXPERIENCE_ORB_PICKUP" to all players at volume 2 stop