Yerinde olsam rapor için bekleme süreside eklerdim çünkü log gereksiz raporlarla dolar.
Cidden başarılı bir skript.
Reyiz Yeter qmq yine bir sorunEvet, onları ve eğer kodun içerisinde mevcutsa on join ile /s komutlarının bulunduğu bölümü siliniz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Güncelleme 0.3.2:
- Raporlar klasörü kayıt hatası giderildi.
- Raporlar klasörü kayıt noktası değiştirildi.
- Yetkilendirme kaldırıldı.
- Bazı şeyler silindi.
Reyiz Yeter qmq yine bir sorun
Lütfen Bütün Hataları Giderdikten sonra yollarmısınız Skripti acaba yine hata var malesef :( :/
REYİZ HİC rapor etmeden direk rapor etmeye calıstım direk 1 dkka dediDefault olarak 1 dakika bekleme süresi var, ben kullandığımda bir sorun yaşamadım. Sürenin bitmesini beklediniz mi?
Pardon Raporlar oluşturmuşREYİZ HİC rapor etmeden direk rapor etmeye calıstım direk 1 dkka dedi
Ve bu arada raporlar klasör oluşturmadı
ama Plugins dosyasının içinde plugins dosyası oluşturmuşREYİZ HİC rapor etmeden direk rapor etmeye calıstım direk 1 dkka dedi
Pardon Raporlar oluşturmuş
REYİZ HİC rapor etmeden direk rapor etmeye calıstım direk 1 dkka dedi
Bir Hata Çıkıyor Ne Yapmam Gerekiyor ?
Ekli dosyayı görüntüle 42403
Reyiz Profram Files le Program Files x86 dosya oluşturuyor bide pluginsin içine plugin onun içinede plugin bu nedir yavPlugins klasöründe "Raporlar" adında bir klasör oluşması gerekiyor, eğer en son sürümü yüklemediyseniz bu klasör 1-2 klasör geride hatta masaüstünde bile olabilir, kontrol ediniz. Bekleme süresi ise Skript'in "variables.csv" dosyasında işlem görüyor. Yüklediğiniz zaman bu süre hala bitmemişti muhtemelen. Dosyaya girip en alt satırlara inin ve "beklemeSuresi, adınız:" gibi bir kod olacak, onu silin. Daha sonra skripte reload atıp tekrar deneyin.
Plugins içinde plugins? Son sürüm kullanıyorsanız o hata oluşmamalıdır.
Reyiz Profram Files le Program Files x86 dosya oluşturuyor bide pluginsin içine plugin onun içinede plugin bu nedir yav
Burak#7050
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!