Bulundu gelişmiş parkur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Owen_2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 564
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Owen_2

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
11
Merhabalar sunucuda parkur eventi yapmak istiyorum parkuru oyuncular normal
zamanda istedikleri gibi yapabilecekler fakat ödül almıyacaklar checkpoint noktaları çalışmıyacak.
Etkinlik zamanında parkurdaki checkpoint noktaları çalışacak ve parkur bitince checkpoint noktaları silinecek
ve parkurun bitişine gelen ilk 3 oyuncuyu spawna ışınlıyacak ve onlara ödül verecek daha sonra gelenler ise bir ödül almıyacak.
Böyle bir skript varmı acaba veya yazabilecek bir kişi.

Size ajParkour'u Öneririm Çok İşinize Yarayacağına İnanıyorum.
maxresdefault.jpg

ajParkour Nedir?

ajParkour plugini sizin hiç uğraşmadan birkaç komut ile parkur hazırlamanıza olanak sağlar. Plugini yükledikten sonra parkuru ayarlamak için oyuncuların durması gereken yeri ayarlamanız lazım. Ayarladıktan sonra onların nerede parkur yapması gerektiğini ayarlayacaksınız. Daha sonra plugin otomatik olarak sizin için ayarladığınız bloğa giden kişileri otomatik olarak seçtiğiniz bölgeye ışınlayacak ve ona parkur hazırlayacaktır.

the-wall-parkur.jpg

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kurulum

Plugini kurmak çok basit plugini aşağıdaki linkten indirdikten sonra sunucu klasörünüzün plugins isimli dosyasına atınız. Attıktan sonra sunucunuzu çalıştırın ve plugin yüklenmiş olacaktır. Pluginin detaylı anlatımı için aşağıda yabancı bir video bırakıyorum. Adamın yaptıklarını yaparsanız kolay bir şekilde parkuru hazırlayabilirsiniz.

Parkuru ben kendim yaptım zaten benim isteğim yukarıda da yazdığım gibi ilk 3 e belirlediğim ödülleri vericek checpointi olan bir parkur skripti

Parkuru ben kendim yaptım zaten benim isteğim yukarıda da yazdığım gibi ilk 3 e belirlediğim ödülleri vericek checpointi olan bir parkur skripti
Manuel Olarak Verirsin Artık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl