Tanıtım GELİŞMİŞ OYUNCULAR ARASI SANAL MARKET SİSTEMİ V1.0 | ARTIK HER OYUNCU KENDİNE BİR SANAL MARKET KURUP SATIŞ YAPABİLECEK | %99 GUİ'Lİ

Sizce nasıl olmuş :)

• Mükemmel

Oy: 6 60,0%
  • Çok Güzel

Oy: 1 10,0%
  • Güzel

Oy: 1 10,0%
  • Geliştirilebilir

Oy: 2 20,0%
  • Kötü

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SeizmaTR

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
20
Minecraft
Seizma

Discord:

Seizma

Hepinize tekrardan merhaba arkadaşlar bugün sizlere bayağıdır üzerinde uğraştığım "OYUNCULAR ARASI SANAL MARKET SİSTEMİ" ni tanıtıcam.Videoyu başından sonuna kadar izleyerek ne anlama geldiğini,nasıl çalıştığını ve nasıl kullanıldığını rahatlıkla anlayabilirsiniz.Yorumlarınızı eksik etmeyin :) iyi seyirler.

Bu arada videodada bahsettim yakında hiçbir türk serverinde görmediğiniz oyuncuların karşılıklı oturup kumar oynayabileceği bir sistem geliyor takipte kalın :D

Son düzenleme:

Ciddi anlamda emek sarf edilen güzel bir sistem olmuş ki şahsen çok da beğendim. Aynı zamanda videoyu da beğenmeden geçemeyeceğim ?

Yanlış yere açtınız galiba konuyu skript paylaşımlarına açmışınız kod vermemişsiniz.

Konuya girdiğimde bir emek kokusu geldi sanırsam :D.Helal olsun çok güzel olmuş.
Bana discord adresinizi atabilirmisiniz ?​

Yanlış yere açtınız galiba konuyu skript paylaşımlarına açmışınız kod vermemişsiniz.
yanlış yere açtığımı sanmıyorum çünkü konu başlığına [TANITIM] prefixini ekledim.Skript tanıtımı paylaştım gibi düşünün :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Konuya girdiğimde bir emek kokusu geldi sanırsam :D.Helal olsun çok güzel olmuş.
Bana discord adresinizi atabilirmisiniz ?​
Çok sağolun beğenmenize çok sevindim.Özelden mesaj yazdım bakabilirsiniz.

Başarılı, elinize sağlık.

Böyle gerekli, işe yarayacak şeyler görmek güzel başarılarının devamını dilerim.

Güzel bir sisteme benziyor ellerinize sağlık videoyla tanıtmanız hoş olmuş

Hepinize tekrardan merhaba arkadaşlar bugün sizlere bayağıdır üzerinde uğraştığım "OYUNCULAR ARASI SANAL MARKET SİSTEMİ" ni tanıtıcam.Videoyu başından sonuna kadar izleyerek ne anlama geldiğini,nasıl çalıştığını ve nasıl kullanıldığını rahatlıkla anlayabilirsiniz.Yorumlarınızı eksik etmeyin :) iyi seyirler.

Bu arada videodada bahsettim yakında hiçbir türk serverinde görmediğiniz oyuncuların karşılıklı oturup kumar oynayabileceği bir sistem geliyor takipte kalın :D

EKLENTİ nerede acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl