Gelişmiş Oylama / Aktif Event Skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ArdaOrhun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 725
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ArdaOrhun

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
3
Minecraft
ArdaOrhun

Discord:

Arda Orhun#5716

Oylama yaptığım zaman oylamayı kazanan kişi bir sonraki oylamayı kazanamayacak , bir komut olacak ve o komut yazıldığında tekrar normale dönecek.

Birde bu skriptten ayrı başka bir şey;
10 saniye boyunca event olucak ve event sırasında "+1" yazan oyunculara eşya vericek.

Yardımcı olursanız sevinirim

Event Skripti ( Denenmedi ! ) :

Kod:
command /event-baslat:
    permission: sk.sk
    permission message: &4Gerekli İzne Sahip Değilsin !
    trigger:
        set {event-basladi} to true
        send "&eEvent &4+1 &8» &6Event Başladı ! Çabuk ol ve &2"+1" &6Yaz" to all players
        set {event-liste::*} to ""
        wait 10 second
        set {event-basladi} to false
        loop {event-liste::*}:
            set {_odul} to "%loop-value%"
            # AŞAĞIYI DÜZENLE #
            give 64 diamond to {_odul}
            send "&eEvent &4+1 &8» &6Ödüllerini Topladın !" to {_odul}
            # YUKARIYI DÜZENLE #
        delete {event-liste::*}
        send "&eEvent &4+1 &8» &6Event Sona Erdi !" to all players

on chat:
    if {event-alindi} is false:
        if {event-basladi} is true:
            if message is "+1":
                add "%player%" to {event-liste::*}
                set {event-alindi} to true
                send "&eEvent &4+1 &8» &6Evente Katıldın !" to player
    else:
        send "&eEvent &4+1 &8» &6Zaten Katıldın !" to player

Maalesef Olmadı hocam. Her mesajda zaten katıldın mesajı atıyor ve başlatsan bile birşey olmuyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Çekiliş olayına bir el atabilir misiniz peki ?

Kod:
command /event-baslat:
    permission: sk.sk
    permission message: &4Gerekli İzne Sahip Değilsin !
    trigger:
        set {event-basladi} to true
        send "&eEvent &4+1 &8» &6Event Başladı ! Çabuk ol ve &2"+1" &6Yaz" to all players
        set {event-liste::*} to ""
        loop all players:
            set {event-alindi::%loop-player%} to false
        wait 10 second
        set {event-basladi} to false
        loop {event-liste::*}:
            set {_odul} to "%loop-value%"
            # AŞAĞIYI DÜZENLE #
            give 64 diamond to {_odul}
            send "&eEvent &4+1 &8» &6Ödüllerini Topladın !" to {_odul}
            # YUKARIYI DÜZENLE #
        delete {event-liste::*}
        send "&eEvent &4+1 &8» &6Event Sona Erdi !" to all players

on chat:
    if {event-basladi} is true:
         if {event-alindi} is false:
            if message is "+1":
                add "%player%" to {event-liste::*}
                set {event-alindi} to true
                send "&eEvent &4+1 &8» &6Evente Katıldın !" to player
    else:
        send "&eEvent &4+1 &8» &6Zaten Katıldın !" to player

Ben kendim daha basit bir şekilde hallettim hocam teşekkürler. Şu çekiliş olayını nasıl yapabiliriz peki bir fikriniz var mıdır?

ÇEKİLİŞ

Kod:
command /çekilişyap:
    trigger:
        if player has permission "cekilis.yap":
            open virtual chest with size 3 named "&5Çekiliş Menüsü" to player
            make gui slot 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14, 16, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, and 26 of player with Black_Stained_Glass_Pane named ""
            make gui slot 17 of player with Paper named "&3&lBilgi" with lore "&7Çekilişi Günde &8[&a1&8] &7Kez Yapın Ve Canınız Hangi Çekilişi Yapmak||&7İstiyorsa O Çekilişi Başlatın."
            make gui slot 11 of player with Sunflower named "&2&lPara Çekilişi" with lore "&7Eğer Bana Tıklarsanız &8[&a10&8] &7Saniye Geriye Sayıp||&7Çekilişte Çıkan Oyuncunun Hesabına||&8[&a$200000&8] &7TL Yatırırım !" to run:
                close player's inventory
                set {_oyuncu} to random players out of players
                set {_liste::*} to "➓", "➒", "➑", "➐", "➏", "➎", "➍", "➌", "➋" and "➊"
                loop 10 times:
                    wait 1 seconds
                    send "&a&l» &ePara Çekilişi Başlıyor. Son &8[&a%{_liste::%loop-num%}%&8] &eSaniye !" to players
                send "&a&l» &ePara Çekilişini Kazanan &8[&a&n%{_oyuncu}%&8] &eHayırlı Olsun :)" to players
                wait 3 seconds
                add 200000 to {_oyuncu}'s balance
            make gui slot 13 of player with Sunflower named "&6&lEnvanter Çekilişi" with lore "&7Eğer Bana Tıklarsanız &8[&a10&8] &7Saniye Geriye Sayıp||&7Çekilişte Çıkan Oyuncunun Envanterine||&8[&a64&8] &7Tane &8[&aZümrüt Blok&8, &bElmas Blok&8, &eAltın Blok&8 &cVe &fDemir Blok&8] &7Gönderirim !" to run:
                close player's inventory
                loop 10 times:
                    wait 1 seconds
                    send "&a&l» &eEnvanter Çekilişi Başlıyor. Son &8[&a%{_liste::%loop-num%}%&8] &eSaniye !" to players
                send "&a&l» &eEnvanter Çekilişini Kazanan &8[&a&n%{_oyuncu}%&8] &eHayırlı Olsun :)" to players
                wait 3 seconds
                give 64 Emerald_Block, 64 Diamond_Block, 64 Gold_Block and 64 Iron_Block to {_oyuncu}
            make gui slot 15 of player with Sunflower named "&9&lDouble Çekiliş" with lore "&7Eğer Bana Tıklarsanız &8[&a10&8] &7Saniye Geriye Sayıp||&7Çekilişte Çıkan Oyuncunun Envanterine||&8[&a$200000&8] &cVe &8[&aZümrüt Blok&8, &bElmas Blok&8, &eAltın Blok &cVe &fDemir Blok&8] &7Dağıtırım&8/&7Gönderirim" to run:
                close player's inventory
                loop 10 times:
                    wait 1 seconds
                    send "&a&l» &eDouble Çekiliş Başlıyor. Son &8[&a%{_liste::%loop-num%}%&8] &eSaniye !" to players
                send "&a&l» &eDouble Çekilişini Kazanan &8[&a&n%{_oyuncu}%&8] &eHayırlı Olsun :)" to players
                wait 3 seconds
                add 200000 to {_oyuncu}'s balance
                give 64 Emerald_Block, 64 Diamond_Block, 64 Gold_Block and 64 Iron_Block to {_oyuncu}
        else:
            send "&a&l» &8[&eBu Komutu Kullanmak İçin Yetkin Yok !&8]"

EVENT

Kod:
command /event:
    trigger:
        if player has permission "event.yap":
            open virtual chest with size 1 named "&5Event Menüsü" to player 
            make gui slot 0, 1, 6, and 7 of player with Black_Stained_Glass_Pane named ""
            make gui slot 8 of player with Paper named "&3&lBilgi" with lore "&7Herhangi Bir Event Başlatacaksan &a1 &7Kere Tıkla.||&7Event Çalışır Duruma Gelir.||&7Tekrar Bir Event Yapma !||||&aNot &8» &7Eventleri Günde 1 Kere Çalıştırın Ve Rastgele Seçin !"
            make gui slot 2 of player with Sunflower named "&2&lPara Eventi" with lore "&7Eğer Bana Tıklarsanız &a10 &7Saniye Geriye Sayıp||&7Tüm Oyuncuların Hesabına||&8[&a7500$&8] &7TL Dağıtırım !" to run:
                close player's inventory 
                loop 10 times:
                    wait 1 seconds
                    broadcast "&a&l» &ePara Eventi Başlıyor. Son &8[&a%{_liste::%loop-num%}%&8] &eSaniye !"
                loop all players:
                    add 7500 to balance of loop-player 
                    wait 2 seconds 
                    send "&a&l» &eHesabına &8[&a7500$&8] &eTL Aktarıldı !" to players 
                    stop
            make gui slot 3 of player with Steak named "&6&lYemek Eventi" with lore "&7Eğer Bana Tıklarsanız &a10 &7Saniye Geriye Sayıp||&7Tüm Oyuncuların Envanterine||&a16 &7Tane &8[&aBiftek&8, &aPişmiş Koyun Eti&8, &aPişmiş Tavuk Eti &cVe &aPişmiş Patates&8] &7Dağıtırım !" to run:
                close player's inventory
                loop 10 times:
                    wait 1 seconds 
                    broadcast "&a&l» &eYemek Eventi Başlıyor. Son &8[&a%{_liste::%loop-num%}%&8] &eSaniye !"
                loop all players:
                    give 16 Steak, 16 Cooked_Chicken, 16 Cooked_Mutton, 16 Baked_Potato to players 
                    wait 2 seconds
                    send "&a&l» &eEnvanterine Yemek Eşyaları Dağıtıldı !" to players 
                    stop
            make gui slot 4 of player with Emerald_Block named "&3&lEnvanter Eventi" with lore "&7Eğer Bana Tıklarsanız &a10 &7Saniye Geriye Sayıp||&7Tüm Oyuncuların Envanterine||&a64 &7Tane &8[&aZümrüt Blok&8, &bElmas Blok&8, &eAltın Blok &cVe &fDemir Blok&8] &7Dağıtırım !" to run:
                close player's inventory
                loop 10 times:
                    wait 1 seconds 
                    broadcast "&a&l» &eEnvanter Eventi Başlıyor. Son &8[&a%{_liste::%loop-num%}%&8] &eSaniye !"
                loop all players:
                    give 64 Emerald_Block, 64 Diamond_Block, 64 Gold_Block, 64 Iron Block to players
                    wait 2 seconds 
                    send "&a&l» &eEnvanterine Eşyalar Dağıtıldı !" to players 
                    stop
            make gui slot 5 of player with Diamond_Block named "&9&lNoob Event" with lore "&7Eğer Bana Tıklarsanız &a10 &7Saniye Geriye Sayıp||&7Tüm Oyuncuların Envanterine||&a128 &7Tane &8[&aZümrüt Blok&8, &bElmas Blok&8, &eAltın Blok &cVe &fDemir Blok&8] &7Dağıtırım !" to run:
                close player's inventory
                loop 10 times:
                    wait 1 seconds 
                    broadcast "&a&l» &eNoob Event Başlıyor. Son &8[&a%{_liste::%loop-num%}%&8] &eSaniye !"
                loop all players:
                    give 128 Emerald_Block, 128 Diamond_Block, 128 Gold_Block, 128 Iron Block to players
                    wait 2 seconds 
                    send "&a&l» &eEnvanterine Eşyalar Dağıtıldı !" to players 
                    stop

Zamanında Kendim Kodlamışdım. Artık Kullanmıyorum. İyi Kullanımlar.
Not:
Beğendiyseniz En İyi Cevap Ve Elmas Vermeyi Unutmayın.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hocam event olayını hallettim yinede sağolasın. Çekilişte ise anlatmak istediğim şey guili çekiliş menüsü vs. değilde çekilişi bir oyuncu çekilişi kazandığında kazanan oyuncu birdaha o çekilişi kazanamasın tarzında birşeydi .

Hocam event olayını hallettim yinede sağolasın. Çekilişte ise anlatmak istediğim şey guili çekiliş menüsü vs. değilde çekilişi bir oyuncu çekilişi kazandığında kazanan oyuncu birdaha o çekilişi kazanamasın tarzında birşeydi .
:('':/''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl