Bulundu Gelişmiş Otosat Skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Caner Coşkun

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
120
Merhaba, geçen ay sanırım buna benzer bişey istemiştim fakat cevabı bulamamıştım, bu sefer biraz daha farklı bir şey istiyorum. Oyuncu maden kazarken otosat açık ise madenler envanterine değil bir variable olarak kaydedilecek. Cancel eventle yapamıyorum çünkü kazmaya kırılmazlık, servet gibi büyüler geldikçe skript çok fazla uzuyor ve xp vs. de düşmüyor. Fonksiyon olarak kodlanabiliyor sanırım, siz fonksiyon olarak yazın sadece ben o fonksiyonu kullanarak fiyatları vs. ayarlayayım. Cancel drops vs denedim fakat sadece ölünce düşen droplarda işe yarıyormuş sanırım. Dediğim gibi yapabilirseniz çok sevinirim. Ve 10 saniyede bir kaç tane öğeyi kaç tlye sattığına dair oyuncuya mesaj gelecek, şimdiden teşekkür ederim, isteklerim biraz uzun ve zor oldu ama eğer skin vs. isterseniz 10-15 tllik bir skin atabilirim, malum kartta para yok maalesef.

Merhaba, geçen ay sanırım buna benzer bişey istemiştim fakat cevabı bulamamıştım, bu sefer biraz daha farklı bir şey istiyorum. Oyuncu maden kazarken otosat açık ise madenler envanterine değil bir variable olarak kaydedilecek. Cancel eventle yapamıyorum çünkü kazmaya kırılmazlık, servet gibi büyüler geldikçe skript çok fazla uzuyor ve xp vs. de düşmüyor. Fonksiyon olarak kodlanabiliyor sanırım, siz fonksiyon olarak yazın sadece ben o fonksiyonu kullanarak fiyatları vs. ayarlayayım. Cancel drops vs denedim fakat sadece ölünce düşen droplarda işe yarıyormuş sanırım. Dediğim gibi yapabilirseniz çok sevinirim. Ve 10 saniyede bir kaç tane öğeyi kaç tlye sattığına dair oyuncuya mesaj gelecek, şimdiden teşekkür ederim, isteklerim biraz uzun ve zor oldu ama eğer skin vs. isterseniz 10-15 tllik bir skin atabilirim, malum kartta para yok maalesef.

Bu skripti kimse bedavaya yapmaz maalesef. Evet destek kategorisi taleplerinizi yerine getirmek için var fakat belli bir sınırı var.

Bu skripti kimse bedavaya yapmaz maalesef. Evet destek kategorisi taleplerinizi yerine getirmek için var fakat belli bir sınırı var.
Onu bende farkettim ama şuanlık bir ücret veremem, ancak 10 15 tllik skin atabilirim, tabi onu da kim ister bilemem :) Belki yardımcı olmak isteyenler çıkar, çıkmazsa konuyu kapatabilirsiniz.

Onu bende farkettim ama şuanlık bir ücret veremem, ancak 10 15 tllik skin atabilirim, tabi onu da kim ister bilemem :) Belki yardımcı olmak isteyenler çıkar, çıkmazsa konuyu kapatabilirsiniz.

Pekala

Dediğinizi tam anlamadım? İstediğinizi tam anlatırmısınız?

Kod:
every 10 seconds:
    loop all players:
        wait 10 seconds
        if {SellPoints::%loop-player%} is set:
            add {SellPoints::%loop-player%} to loop-player's balance
            send "{@P} &ax%{SellPoints::%loop-player%}/100% &eöğeyi &a%{SellPoints::%loop-player%}%TL'ye &esattınız." to loop-player
            delete {SellPoints::%loop-player%}
        else:
            wait 1 second

on mine of lapis ore:
  if {otosat::%player%} is set:
    wait 1 tick
    loop dropped items in radius 1 of event-block:
      item of loop-entity is lapis lazuli
      kill loop-entity
      add 100 to {SellPoints::%player%}

on break of lapis block:
    wait a tick
      if loop-entity exists:
        if loop-entity is a dropped item:
          item of loop-entity is lapis block
          delete loop-entity
          add 900 to {SellPoints::%player%}

command /otosat:
    trigger:
            delete {otosat::%player%}
            send "&eOtomatik satış &ckapatıldı &o!" to player
        else:
            set {otosat::%player%} to 1
            send "&eOtomatik satış &aaçıldı &o!" to player
Sorunum bu şekilde çözülmüştür. Lapis kazarken lapisler envanterinize gelmez ve variable olarak kaydedilir. Her 10 saniyede bir o variabledeki itemler satılır. Konu kilitlenebilir.

dostum bunu kullanma çok lag yapar ve yeni item eklemek satırı arttırır

dostum bunu kullanma çok lag yapar ve yeni item eklemek satırı arttırır
Onu farkettim, yabancı bir discord forumundan yardım almıştım, daha sonra kendime göre düzenledim, isteyen kullanabilir. Zaten sadece madenleri ekleyeceğim için pekte sıkıntı olmaz gibime geliyor. Belki daha da kısaltırım yeni item eklemeyi vs.
Kod:
function sat(o: player, para: int):
    add {_para} to {para::%{_o}%}
    wait 10 seconds
    if {para::%{_o}%} is set:
        add {para::%{_o}%} to {_o}'s balance
        send "{@P} &eEnvanterinizdeki madenler &a%{para::%{_o}%}%TL'ye &esatıldı &o!" to {_o}
        delete {para::%{_o}%}
        wait 10 seconds

on mine of lapis ore:
  wait 1 tick
    item of loop-entity is lapis lazuli
    kill loop-entity
      sat(player, 100)
    else:
      set {_item} to loop-entity.getItemStack()
      if the player has space for {_item}:
        give {_item} to the player
      else:
        drop {_item} at the player

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl