Skript Paylaşımı Gelişmiş Meslek Skripti V1 | by HarunBulbull

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Harun553
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.954
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazım şeklin çok kötü

Fonksiyon yok, local veri yok,. lı veriable kullanıyorsun, skquery menüsü kullanıyorsun daha saymak istemem ama sanırım çok yenisin skriptde gelişmen gerek.

Güzel ve uğraşılmış bir skript ancak performans olarak aklımda bir soru işareti bıraktı

Hocam yukarıda belirttiğim gibi düşük sistemlerde loadlama sırasında ciddi TPS düşmelerine neden olabilir. Ben 10GB sunucuda denedim, sonuç olarak kullanım esnasında 19.97 en düşük TPS ancak load sonrası 19.0 TPS ölçtüm, loadlaması yaklaşık 20-30 saniye sürdü.

Yine Güzel Bi Skript İle Karşı Karşıyayız Eline Sağlık

<3
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yazım şeklin çok kötü

Fonksiyon yok, local veri yok,. lı veriable kullanıyorsun, skquery menüsü kullanıyorsun daha saymak istemem ama sanırım çok yenisin skriptde gelişmen gerek.
Function yazmayı daha önce denemedim. Uzun süredir skript yazıyorum. Daha doğrusu kendi kendimi geliştirdim hiçbir yerden yardım da almadım bu zamana kadar. Elimden tutan da olmadı. SKQuery bugunu kapatmanın yolunu buldum skripti kullanırsanız bug olmadığını görürsünüz. TuSkeye dönüştürmek de pek zor değil not defterinin düzenle kısmından yapabilirsiniz.

Survival sunucuda kullanılabilir biraz daha farklılık getirirsen güzel olur

Başarılı bir meslek skripti olmuş survival ve faction sunucularında kullanılabilir.

Adaşım yapmış yapacağını :D

1.15.2 de serveri kilitledi eklenti

güzel görünüyor jobs plugini ile uğraşmak istemeyene iyi olur

Hangi devirde yaşıyorsunuz bilgim yok açıkçası , sizin oralarda henüz tuske ve function keşfedilmedi sanırım?

Döngü kullansaydın kod 2103 satırdan ~300 satıra düşerdi. Çok kötü kodlanmış.

Son düzenleme:
yeni nesil faction için kullanılabilir düzeyde teşekkürler kullanıcağım

Baya ama baya uğraşılmış bir skripte benziyor, skriptin sonunu ararken bile bunu gördüm yani.Skripte geçersek faction ve skyblock sunucuları için mükemmel bir skript olmuş, başarılarının devamını dilerim.

Kullanılabilir güzel bir skripte benziyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl