Tanıtım Gelişmiş Küfür Engelleyici - WEBHOOK, SANSÜR KORUMASI, AÇIK KAYNAK, KATAGORILER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MustafaSZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.785
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MustafaSZ

Artemis Studio • DonutPVP
Premium
Yasaklandı
Elmaslar
155
Minecraft
yakurastype
Minecraft Sürümleri
1.16.5 <
Selam ben yakura!
Poenasaga için geliştirdiğim ve anlık olarak poenasaga da kullanılan katagorilere göre ceza veren küfür koruma
sistemini sizlerle paylaşıyorum.

Geliştirilmesi %100 bana aittir ve sunucularınızda istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Eklentiyi açık kaynak olarak github sayfasından veya aşağıdan elde edebilirsiniz.
(Herhangi bir OBF atmadım)

Komutlar: /pp reload : configi reloadlar

Hızlı Bir şekilde eklentiyi anlatayım:
config.yml:
YAML:
catagories:
  Sexuality:
    wordlist:
      - gay
      - LGBTQ+
    punishment: tempmute %player% 3h Sexuality
  Slang:
    wordlist:
      - stupid
    punishment: tempmute %player% 30m Slang

whitelist-words:
  - EXAMPLE_WORD

webhook:
  enabled: false
  url: "YOUR WEBHOOK"

censor:
  chance: 1.0

administrator:
  permissions: poenasaga_yetkili

'catagories' başlığı altında istediğimiz kadar katagori açabiliyoruz.
Bu katagorilerin içerisinde 'wordlist'te yazdığımız kelimeler oyun sohbetinde kullanılır ise
hemen aşağısındaki 'punishment' komutu sunucuya gönderilir ve oyuncu ceza alır.
Bu sayede Dini Küfür ve Argo gibi birbirinden farklı cezalara aynı sürede mute atma zorunluluğumuz kalmaz.

'censor' kısmı ise, mesela 'am' kelimesi yasaklanmış ancak oyuncular bunu uzatarak, arasına sonuna vb. nokta
koyarak engellemeye çalışabilirler. Bunu da sansür sistemi sayesinde ortadan kaldırıyoruz.

'whitelist-words' kısmında, mesela siz 'am' kelimesini eklersiniz ancak sansür 'ama' kelmesini içeriğinden dolayı
sansürlenmiş küfür olarak algılar. Bu durumda ise 'ama' kelimesini whitelist ekleyebiliriz.
Bu sansür hataları arada olabilir, fazla bir uyuşmazlık yapmıyor ancak arada 'ama' gibi kelimeler sorun yapabilir
o da bizim hatamız değil :)

'administrator' ksımında ise girili permission'a oyun içinde küfür edildiğinde LOG düşürüyor ve yetkili küfür
korumasına yakalanmıyor.
Örnek Log:
1712552049232.png

'webhook' ise koy true'u gir linki sonra izle discorddan kim ne yapıyor :)
örnek webhook:
1712551969195.png

GÖRSELLER:
START LOG:
1712552157197.png

OYUNCU KUFUR EDERSE:
1712552212247.png

ADMIN LOG:
1712552225204.png

CONSOLE LOG:
1712552238731.png

WEBHOOK:
1712551969195.png

INDIRMEK ICIN:
GITHUB:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Wordlist yerine chatgpt gibi yapay zekalara hook atan ve buna göre ceza uygulayan bir sistem yapılırsa daha iyi olabilir, bu haliyle iyi değil ve benzerleri var

Wordlist yerine chatgpt gibi yapay zekalara hook atan ve buna göre ceza uygulayan bir sistem yapılırsa daha iyi olabilir, bu haliyle iyi değil ve benzerleri var
yapay zeka yönünden chat filtrelemek isteseydiler eklenti kodlama işine girmeden ChatSentry almalarını söylerdim ki galiba önceden ChatSentry kullanıyorlardı ancak sadece katagorilere göre mute atmaya yarıyan bir eklenti istediler. Bende sansür, whitelist ve webhook gibi özellikler ekleyip eklentiyi geliştirdim. Yani eklentinin amacı AI değil. Değerlendirmen için teşekkür ederim.

Moderatörler eklenti paylaşım katagorisine taşır mısınız konuyu

bu hali bile iyi elinize sağlık

Başarılı bir eklenti, elinize sağlık.

Eklenti güncellendi:
- Sensör Yapısı Değiştirildi
- Katagorilere eklenmiş küfürlerin sonuna '*' koyarak sensörün çalışmasını engelleyebilirsiniz (yani küfür yalın hale yazıldığında engellenecek)
GITHUB'dan güncel eklentiye ulaşabilirsiniz.

(DISCORDDAN PROJELERINDE KULLANMAK / SATILIK PAKETLERDE KULLANMAK UZERE IZIN ISTEYEN BAZI ARKADASLARIMIZ OLDU, EKLENTIYI ISTEDIGINIZ YERDE KULLANABILIRSINIZ)

Eklenti güncellendi:
- Sensör Yapısı Değiştirildi
- Katagorilere eklenmiş küfürlerin sonuna '*' koyarak sensörün çalışmasını engelleyebilirsiniz (yani küfür yalın hale yazıldığında engellenecek)
GITHUB'dan güncel eklentiye ulaşabilirsiniz.

(DISCORDDAN PROJELERINDE KULLANMAK / SATILIK PAKETLERDE KULLANMAK UZERE IZIN ISTEYEN BAZI ARKADASLARIMIZ OLDU, EKLENTIYI ISTEDIGINIZ

bosluklu küfürleri tespit edebiliyor mu

Merhabalar kullandığınız webhook ktüphanesinin linki mevcutsa verebilirmisiniz?

Bugun evre değilim yarın dönüş yapabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl