Skript Paylaşımı Gelişmiş Item Spawner (ZSpawner) Skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZeusPro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.643

Levelli versionu gelsin mi ?

• Gelsin

• Gelsin ve Hologramda olsun

• Gelmesin

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala plugini varken skriptinin kullanılmasının gereksiz olduğu düşüncesindeyim. Spawner yazıp kırma ile yapman da ayrı bi saçmalık.
Neden her skript sistemine muhalefet ediyorsun sevmiyorsan girme bu kategoriye kardeşim

Neden her skript sistemine muhalefet ediyorsun sevmiyorsan girme bu kategoriye kardeşim
Genelde konu başlığıyla alakası olmayan skriptleri paylaştıkları için laf ediyorum. Sen de benim bu kategoride ne yapıp yapamayacağımı söyleyemezsin.

Genelde konu başlığıyla alakası olmayan skriptleri paylaştıkları için laf ediyorum. Sen de benim bu kategoride ne yapıp yapamayacağımı söyleyemezsin.
başlığıyla alakalı bi konu bu. Item Spawner Yazıtor başlıkta, konudada demir vb spawnerler var. Alakası Var mı Yok mu?

senin gibi boş birisiyle zaten uğraşmam ayrıca bunu ben söylemiyorum skript kategorisinde skript konuşacaksın eklenti kategorisinde eklenti bu kategoriler babanın hayrına ayrılmadı boş yapmayı bırak artık her skript konusda gereksiz yorum yapıyorsun yapma adam yapmış bitmiş skriptini sizin attığınız eklentileri neden kullansınlar

senin gibi boş birisiyle zaten uğraşmam ayrıca bunu ben söylemiyorum skript kategorisinde skript konuşacaksın eklenti kategorisinde eklenti bu kategoriler babanın hayrına ayrılmadı boş yapmayı bırak artık her skript konusda gereksiz yorum yapıyorsun yapma adam yapmış bitmiş skriptini sizin attığınız eklentileri neden kullansınlar
levelli sp sknız varsa verebilirmisiniz :D

Forumda zaten aşırı spawner skriptleri mevcut ve gelişmiş bir yanını göremedim. Bunu kullanmak yerine ücretli spawner plugini kullanırlarsa daha iyi olur ve kaliteli olur dedim ama senin gibi kıt beyinli biri anlamıyor. Daha fazla uzatıp cevap verme konu burada kapansın. Daha fazla konuşursam sert konuşucam ve uyarı alıcam senle uğraşamam.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

başlığıyla alakalı bi konu bu. Item Spawner Yazıtor başlıkta, konudada demir vb spawnerler var. Alakası Var mı Yok mu?
Konuda Gelişmiş İtem Spawner yazıyor. Gelişmiş nokta neresi ?

Forumda zaten aşırı spawner skriptleri mevcut ve gelişmiş bir yanını göremedim. Bunu kullanmak yerine ücretli spawner plugini kullanırlarsa daha iyi olur ve kaliteli olur dedim ama senin gibi kıt beyinli biri anlamıyor. Daha fazla uzatıp cevap verme konu burada kapansın. Daha fazla konuşursam sert konuşucam ve uyarı alıcam senle uğraşamam.

Konuda Gelişmiş İtem Spawner yazıyor. Gelişmiş nokta neresi ?
Normal Spawner Yerine Cevherleri kullanıyoruz. Onu Kastetmiştim.

sunucuya reload atıldıgında duruyor neresi gelişmiş acaba?

sunucuya reload atıldıgında duruyor neresi gelişmiş acaba?
spawner duruyorsa skriptle alakalı bir sorun değil. çünkü oyuncuya setblock komutu yazdırarak yere spawner koyuyor. O setblock komutuda minecraftın kendine var. Şimdilik konudaki skript bakımda, en kısa sürede skriptteki hataları düzelteceğim ve geliştireceğim.

Hatadan kasteddiğim, skriptte büyük bir güncelleme yapıyorum ve güncelleme yarım kaldı.

Drop yöntemiyle yapılan itemspawner skriptleri sunucuyu aşırı yorar. Çünkü siz sunucuda olsanızda olmasanızda aktif halde olurlar. Bunun yerine setblock yöntemiyle yapılmasını öneririm. Çünkü: Setblockta orjinal minecraftın kendi spawnerını kullandığımız için lag oluşturmaz. Minecraft spawnerları bir chunk boyu etrafında oyuncu yokken çalışmaz bu nedenlede sunucuyu yormaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl