Çözüldü Gelişmiş Dünya Oluşturma.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rinessia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.845
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rinessia

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
Ramzoe

Discord:

'ramzoe#0001

Konu başlığı büyük ihtimal yanlış olacaktır bundan dolayı kusura bakmayın. Ne yazacağımı pek bilemedim, neyse isteğim şu. Dünyadaki tüm çimenleri Podzol ile değiştirmek istiyorum. Plugin ile yapamam büyük ihtimal zaten, forge için modda olur bildiğiniz. Titanyum paketi yapıyorum bundan gerekli.

Herhangi bir özel dünya oluşturma pluginin configi (dünya ayarları) editlenebiliyorsa, bu işi o pluginle yapabilirsin. Önerebileceğim birkaç plugin; RWG, İris

Herhangi bir özel dünya oluşturma pluginin configi (dünya ayarları) editlenebiliyorsa, bu işi o pluginle yapabilirsin. Önerebileceğim birkaç plugin; RWG, İris
teşekkürler fakat aradığım özellikler bunda yok. Mod olursa daha iyi olur, eklentilerden pek yapılacak birşey gibi durmuyor.

bunu dünya oluşturma menüsünden katmanları değiştirerek yapabilirsin

katman menüsünde çimeni podzol ile değiştirirsen dünyayı oluşturduğunda çimen yerine podzol olucaktır.

bunu dünya oluşturma menüsünden katmanları değiştirerek yapabilirsin

katman menüsünde çimeni podzol ile değiştirirsen dünyayı oluşturduğunda çimen yerine podzol olucaktır.
1.8'den o sadece düz dünyada yapılıyor.

hangi sürüm için yapıcaksın ben deniyim
aa dur bir de world paint uygulamasından yapabilirsin

ama sınırlı dünya yapabiliyorum tam orta noktadan 15k yapmaya çalışıcağım

yok ya usta olmuyor bu dediğin world paintten yapamadım 1.8 1.12 haritası aynı diye 1.12 de denedim oradada yapamadım senin iş biraz yaş ancak nasıl yaparsın biliyorum

ama yapmak için sağlam bir sunucu lazım

yok ya usta olmuyor bu dediğin world paintten yapamadım 1.8 1.12 haritası aynı diye 1.12 de denedim oradada yapamadım senin iş biraz yaş ancak nasıl yaparsın biliyorum

ama yapmak için sağlam bir sunucu lazım
tamamdır sıkıntı değil, elimde 32 gb amd sunucu var. ne yapmam gerek

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kur yanına
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu ikisini kur link şeklinde bıraktım üstüne tıklaman yeterli

bunları kurduktan sonra nolur nolmaz diğer plleri çıkar pl dosyasından sonra //wand ile baltayı al /tp 15000 100 -15000 gidip sol tıkla sonra /tp -15000 100 15000 gidip sağ tıkla sonra //expand vert yaz sonrasında //replace grass_block podzol yaz işin tamamdır

yapamazsan yaz gelip yaparım sıkıntı değil

kur yanına
bu ikisini kur link şeklinde bıraktım üstüne tıklaman yeterli

bunları kurduktan sonra nolur nolmaz diğer plleri çıkar pl dosyasından sonra //wand ile baltayı al /tp 15000 100 -15000 gidip sol tıkla sonra /tp -15000 100 15000 gidip sağ tıkla sonra //expand vert yaz sonrasında //replace grass_block podzol yaz işin tamamdır

yapamazsan yaz gelip yaparım sıkıntı değil
tamamdır birazdan yapıcam, olmazsa yazarım. sağol reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl