Rinessia
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 2
- Minecraft
- Ramzoe
Discord:
'ramzoe#0001
'ramzoe#0001
neon#9620
'ramzoe#0001
teşekkürler fakat aradığım özellikler bunda yok. Mod olursa daha iyi olur, eklentilerden pek yapılacak birşey gibi durmuyor.Herhangi bir özel dünya oluşturma pluginin configi (dünya ayarları) editlenebiliyorsa, bu işi o pluginle yapabilirsin. Önerebileceğim birkaç plugin; RWG, İris
'ramzoe#0001
1.8'den o sadece düz dünyada yapılıyor.bunu dünya oluşturma menüsünden katmanları değiştirerek yapabilirsin
katman menüsünde çimeni podzol ile değiştirirsen dünyayı oluşturduğunda çimen yerine podzol olucaktır.
'ramzoe#0001
sürüm 1.8, çimenler Podzol, topraklarda çorak toprak. yapabilirsen çok iyi olurhangi sürüm için yapıcaksın ben deniyim
aa dur bir de world paint uygulamasından yapabilirsin
'ramzoe#0001
tamam sıkıntı değilama sınırlı dünya yapabiliyorum tam orta noktadan 15k yapmaya çalışıcağım
'ramzoe#0001
tamamdır sıkıntı değil, elimde 32 gb amd sunucu var. ne yapmam gerekyok ya usta olmuyor bu dediğin world paintten yapamadım 1.8 1.12 haritası aynı diye 1.12 de denedim oradada yapamadım senin iş biraz yaş ancak nasıl yaparsın biliyorum
ama yapmak için sağlam bir sunucu lazım
'ramzoe#0001
tamamdır birazdan yapıcam, olmazsa yazarım. sağol reiskur yanınaDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.bu ikisini kur link şeklinde bıraktım üstüne tıklaman yeterliDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bunları kurduktan sonra nolur nolmaz diğer plleri çıkar pl dosyasından sonra //wand ile baltayı al /tp 15000 100 -15000 gidip sol tıkla sonra /tp -15000 100 15000 gidip sağ tıkla sonra //expand vert yaz sonrasında //replace grass_block podzol yaz işin tamamdır
yapamazsan yaz gelip yaparım sıkıntı değil
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!