lawrensdev
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 36
- Minecraft
- lawrensxrd
Discord:
lawrensxrd
lawrensxrd
nesoicompany
lawrensxrd
evet böylece yetkili oyuna girmeden oyuncuyla ilgilenebilcekBiraz fivem'ı hatırlattı farklı bi sistem güzel.

efekurban
lawrensxrd
güzel olmuş, iyi düşünülmüş. eline sağlık
teşekkür ederim <3gayet başarılı duruyor eline sağlık
lawrensxrd
çıktı zatende sanırım takım iznim veya satış iznim olmadığı için konusunu açamıyorumHarika duruyor ne zaman çıkar
lawrensxrd
öneri ve istekler doğrultusunda geliştiriyorum belki bedava paylaşabilirimÇok hoşuma gitti gerçekten, daha da gelişeceğine ve daha da başarılı olacağına eminim.
ikincielkralliklariseth
PatronDestek
Merhaba bugün yapmış olduğum plugini göstericemve varsa önerilerinizi dinlemek istiyorum.
Direkt video bırakıyorum orda detaylı gösteriyorum zaten;
Sürüm;
1.12 Üstü tüm sürümler
lawrensxrd
destek ban kaldırma oyun için var ama discordada eklerimmesela /destekban-kaldır %isim% eklenebilir ? hem oyundan hemde discorddan ( varsa bişey bişey diyemem eline sağlık!! )
Ekleyeceğim en yakın zamandaEklenti güzel düşünülmüş, eline sağlık.
Öneri olarak:
Embed kısmına footer, author, image, thumbnail gibi özelleştirmeler eklenebilir.
Destek sistemi olduğundan, belirlenen role otomatik etiket atma özelliği eklenebilir.
API desteğiyle thumbnail kısmına oyuncu kafaları gibi dinamik görseller entegre edilebilir.
Bot durumu görünmüyor, bu da eklenebilir.
Ticket limit, arşivleme ve uyarı sistemi gibi gelişmiş özellikler de faydalı olabilir.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!