Teraaofficiql
.ardyy (Ardyy)
Ne alaka? Şöyle doğru dürüst bir şey bilmeden alışılmış yorumları artık yapmayın modası geçti. Ha skript gerçekten yoracak bir şey olsa (saniye başı loop, every minutes vs.) hak veririm, ancak gerçekten optimizeli ve güzel kodlanmış her skript sunucuyu yormaz.Bunu skript olarak yapmak sunucuyu yoracaktır. Java ile yapılırsa spigotmcde satışa bile koyabilirsin. Başarılar
Teraaofficiql
Açıkçası bu skriptin nasıl yapıldığı hakkında bir fikrim yok, fakat her oyuncu için envanter açmanın ve her oyuncu için bu envanterleri kaydetmenin sunucuyu yoracağını düşündüm. ben ki sunucumun yarısından fazlasını skriptle yapan biriyim. Böyle diyorsam illaha ki mantıklı bir şey düşünmüşümdür. Yoksa skripti kolay kolay kötüleyecek birisi değilimNe alaka? Şöyle doğru dürüst bir şey bilmeden alışılmış yorumları artık yapmayın modası geçti. Ha skript gerçekten yoracak bir şey olsa (saniye başı loop, every minutes vs.) hak veririm, ancak gerçekten optimizeli ve güzel kodlanmış her skript sunucuyu yormaz.
Sadien#0002
Ne alaka? Şöyle doğru dürüst bir şey bilmeden alışılmış yorumları artık yapmayın modası geçti. Ha skript gerçekten yoracak bir şey olsa (saniye başı loop, every minutes vs.) hak veririm, ancak gerçekten optimizeli ve güzel kodlanmış her skript sunucuyu yormaz.
Açıkçası bu skriptin nasıl yapıldığı hakkında bir fikrim yok, fakat her oyuncu için envanter açmanın ve her oyuncu için bu envanterleri kaydetmenin sunucuyu yoracağını düşündüm. ben ki sunucumun yarısından fazlasını skriptle yapan biriyim. Böyle diyorsam illaha ki mantıklı bir şey düşünmüşümdür. Yoksa skripti kolay kolay kötüleyecek birisi değilim
Gizli
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!