GELİŞMİŞ BİR SURVİVAL SUNUCUSUNDA NELER OLMALI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sweazty

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
9
Minecraft
Sweazty

Discord:

AliAlma#8957

Aklımda gelişmiş bir Survival Sunucu açmak var, yani Titanyum tarzı. Ve oluşturabileceğim eklentileride satın aldım örnek olarak ItemsAdder. bunlar dışında sunucuma oyuncuları çekmek için ne tür sistemler ekleyebirilim. Herkez fikrini yazıp yardımcı olursa sevinirim

Reklam olmalı :D bu arada size tavsiyem yetkililerinizden hiçbiri başkasının sunucusunda reklam yapmazsa başarılı olabilirsiniz.

Reklam olmalı :D bu arada size tavsiyem yetkililerinizden hiçbiri başkasının sunucusunda reklam yapmazsa başarılı olabilirsiniz.
Zaten reklam 1. sırada :-). Yetkililerime güveniyorum 3 yıllık arkadaşım hepsi. Sistem olarak öneri bekliyorum

P2W olmamalı. Özgün fikirleri bulunmalı. Zaten bir sürü survival sunucusu var. Bir özelliğin olmayacaksa niye açıyorsun ki de mi? Yani özgün bir fikrin varsa açarsan senin yararına olur.

.aternos.me Domaini kesinlikle olmalıdır 'aternos.me' domainli sunucular genellikle +20 çekiyor.

• Haha
Tepkiler: pwd
P2W olmamalı. Özgün fikirleri bulunmalı. Zaten bir sürü survival sunucusu var. Bir özelliğin olmayacaksa niye açıyorsun ki de mi? Yani özgün bir fikrin varsa açarsan senin yararına olur.
İşte bu yüzden fikir almaya çalışıyorum. Burada bilir kişiler vardır, yardımcı olurlar. Aklımdakiler dışında burdaki oyuncularında fikrini almak istedim.
.aternos.me Domaini kesinlikle olmalıdır 'aternos.me' domainli sunucular genellikle +20 çekiyor.
Kesinlikle domainim .aternos.me olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl