Çözüldü GELİŞMİŞ BAŞLAT KODU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan m3rt0nder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 13.025
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

m3rt0nder

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Yasaklandı
Elmaslar
6
Minecraft
yok

Discord:

mert_onder#8638

ARKADAŞLAR BAŞLAT KODU SIKINTI OLABİLİİYOR BANA ÇOK SAĞLAM BAŞLAT KODU LAZIM SUNUCUNUZDA KULLANDIĞINIZ SAĞLAM BAŞLAT KODU VARMI GELİŞMİŞ VARSA ATABİLİRMİSİNİZ TEŞEKÜRLER. VE ANLAMLARIYLA YAZARSANIZ SEVİNİRİM XMS MİNİMUM RAM MAX XMX GİBİ YAZARSANIZ MAKBÜLE GEÇER TEŞEKÜRLER .

Kendi kullanmış olduğum başlat.bat kodum.

Kod:
@ECHO OFF
title Made By Cylonce
color 3f
cls
:x
echo Sunucu başlatılıyor...
java -Xms520M -Xmx16384M -XX:+UseG1GC -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:MaxGCPauseMillis=100 -XX:+DisableExplicitGC -XX:TargetSurvivorRatio=90 -XX:G1NewSizePercent=50 -XX:G1MaxNewSizePercent=80 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=10 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=50 -XX:+AggressiveOpts -XX:+AlwaysPreTouch -Dusing.aikars.flags=mcflags.emc.gs -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 -jar Spigot.jar
goto x

Kendi kullanmış olduğum başlat.bat kodum.

Kod:
@ECHO OFF
title Made By Cylonce
color 3f
cls
:x
echo Sunucu başlatılıyor...
java -Xms520M -Xmx16384M -XX:+UseG1GC -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:MaxGCPauseMillis=100 -XX:+DisableExplicitGC -XX:TargetSurvivorRatio=90 -XX:G1NewSizePercent=50 -XX:G1MaxNewSizePercent=80 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=10 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=50 -XX:+AggressiveOpts -XX:+AlwaysPreTouch -Dusing.aikars.flags=mcflags.emc.gs -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 -jar Spigot.jar
goto x
çalışmıyor bu arada bende çalışmadı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kod:
TITLE KonsolCraft
java -d64 -server -Xms2048m -Xmx2048m -Dfile.encoding=UTF-8 -jar server.jar -o false -nojline --log-count 9 nogui
al utf destekli canım benım

arkadaşlar @KonsolCraftTR @Cylonce anlamlarını yazarsanız sevinirim demştim :(
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

goto x
@Cylonce hepsinin anlamını yazarsan sevinirim lütfen -Xms520M örnek minumum ram miktarı gibi

-Dfile.encoding=UTF-8 , türkçe karakterleri eklemeye işe yarar. ( Ş, İ , Ğ ) gibi.

-XX:+UseG1GC -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:MaxGCPauseMillis=100 -XX:+DisableExplicitGC -XX:TargetSurvivorRatio=90 -XX:G1NewSizePercent=50 -XX:G1MaxNewSizePercent=80 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=10 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=50 -XX:+AggressiveOpts -XX:+AlwaysPreTouch -Dusing.aikars.flags=mcflags.emc.gs -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 -jar şunların anlamlarını sordum örnek -XX:+AlwaysPreTouch bu nedir

@m3rt0nder , forumda bir sürü destek istiyen arkadaşlarımız var bunları tek tek sana açıklayamam ama sen tek tek araştırabilirsin.

benimde ihtiyacim var iyi başlat koduna neden açıklamıyorsun kısaca ? @Cylonce

sen acıklayın dememısınkı adam acıklamak zorunda deıl kod bılıosan zaten bılıorsundur bılmıorsan kullanmana bak

"VE ANLAMLARIYLA YAZARSANIZ SEVİNİRİM XMS MİNİMUM RAM MAX XMX GİBİ YAZARSANIZ MAKBÜLE GEÇER TEŞEKÜRLER . " yazdım bilmedigim şeyi kullanamam ki keşke @Cylonce yazsaydı anlamlarıyla.

"VE ANLAMLARIYLA YAZARSANIZ SEVİNİRİM XMS MİNİMUM RAM MAX XMX GİBİ YAZARSANIZ MAKBÜLE GEÇER TEŞEKÜRLER . " yazdım bilmedigim şeyi kullanamam ki keşke @Cylonce yazsaydı anlamlarıyla.
Buyur;
Kod:
@ECHO OFF
title Sunucu  CONSOLE
java -Dfile.encoding=UTF-8 -d64 -server -Xmx2G -XX:+DisableExplicitGC -XX:+UseG1GC -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:MaxGCPauseMillis=45 -XX:TargetSurvivorRatio=90 -XX:G1NewSizePercent=50 -XX:G1MaxNewSizePercent=80 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=10 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=50 -XX:+AggressiveOpts -Dfile.encoding=UTF-8 -XX:LargePageSizeInBytes=2M  -XX:+UseLargePagesInMetaspace -jar Spigot.jar -o false -nojline --log-count 9
pause
Title başlatıcı'nın yukarda ki yazısıdır.Xmx2G ise sunucunuza verdiğiniz ram miktarı.Encoding ise Türkçe karakterleri destekleyen kodlamadır.

Buyur;
Kod:
@ECHO OFF
title Sunucu  CONSOLE
java -Dfile.encoding=UTF-8 -d64 -server -Xmx2G -XX:+DisableExplicitGC -XX:+UseG1GC -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:MaxGCPauseMillis=45 -XX:TargetSurvivorRatio=90 -XX:G1NewSizePercent=50 -XX:G1MaxNewSizePercent=80 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=10 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=50 -XX:+AggressiveOpts -Dfile.encoding=UTF-8 -XX:LargePageSizeInBytes=2M  -XX:+UseLargePagesInMetaspace -jar Spigot.jar -o false -nojline --log-count 9
pause
Title başlatıcı'nın yukarda ki yazısıdır.Xmx2G ise sunucunuza verdiğiniz ram miktarı.Encoding ise Türkçe karakterleri destekleyen kodlamadır.
bu benım attıgım kod dıgerını soruyor

-XX:+DisableExplicitGC -XX:+UseG1GC -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:MaxGCPauseMillis=45 -XX:TargetSurvivorRatio=90 -XX:G1NewSizePercent=50 -XX:G1MaxNewSizePercent=80 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=10 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=50 -XX:+AggressiveOpts
şunları bilmiyorum işte encondigi felan biliyorum bunlar nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl