Skript Paylaşımı GELİŞMİŞ BAKİYE SİSTEMİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Creon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.061
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu seni hiç alakadar etmiyor. İster ilk skriptimi parayla satarım, ister chattemizle komutunu bile bedavaya satarım yani. Bu seni hiç alakadar etmiyor.

haklısın abi özür dilerim. :/ ben sadece fikirlerimi söylemiştim çok özür dilerim. :( bir daha söylemem fikirlerimi. :(seni kırdıysam tekrardan çok özür dilerim. isteyerek yapmadım abi. lütfen affet beni hakkını helal et abi lütfen

1. komutların isimlerinin "awqekgqwhmasdsamasklamsnsanskmas" ve benzeri tarzda olmasının nedenini sorabilir miyim?
  2. subtract komutunu bilmiyorsunuz sanırım? "add -150"
  3. ayrıca oyuncunun tam 3 bakiyesi varsa niye 3 bakiyelik şeyi alamıyor?
Örnek düzenleme:

Kod:
options:
    B: &aBakiye:&f

command /100kparaal:
    trigger:
        if {coin2.%player%} is greater than or equal to 15:
            execute console command "eco give %player% 100000"
            subtract 15 from {coin2.%player%}
            send "{@B} Basariyla satin aldin."
            send "{@B} &aYeni Bakiyen: &f%{coin2.%player%}%" to player
        else:
            send "&aBakiye: &fYetersiz bakiye."

Bu skripti paralı satmaya çalışmanız birazcık tuhaf kaçmış.

1. komutların isimlerinin "awqekgqwhmasdsamasklamsnsanskmas" ve benzeri tarzda olmasının nedenini sorabilir miyim?
  2. subtract komutunu bilmiyorsunuz sanırım? "add -150"
  3. ayrıca oyuncunun tam 3 bakiyesi varsa niye 3 bakiyelik şeyi alamıyor?
Örnek düzenleme:

Kod:
options:
    B: &aBakiye:&f

command /100kparaal:
    trigger:
        if {coin2.%player%} is greater than or equal to 15:
            execute console command "eco give %player% 100000"
            subtract 15 from {coin2.%player%}
            send "{@B} Basariyla satin aldin."
            send "{@B} &aYeni Bakiyen: &f%{coin2.%player%}%" to player
        else:
            send "&aBakiye: &fYetersiz bakiye."

Bu skripti paralı satmaya çalışmanız birazcık tuhaf kaçmış.

Bu seni hiç alakadar etmiyor. İster ilk skriptini parayla satar, ister chattemizle komutunu bile bedavaya satar yani. Bu seni hiç alakadar etmiyor.
(!)

Aman yarabbi! ilk maymunlar script yapmış, satıyor!

FB_IMG_1591992664506.jpg

Bu nasıl bir gelişmişiktir reis bak elim ayağaaoaüğağaoım titriyor yazamıyorum

oğlum dalga mı geçiyorsunzu lan siz kimsiniz oğlum küçük çotırlar
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

maymun dediğin kişi baban yaşında ekle bakalım discord

Biz AFG tarikatıyız.

Boş yapmayın hadi şu oyunu 6 yıldır oynamıyordum 2 gün de bu kadar sinirlendim eskisi gibi bir kitesli var bok gibisiniz az büyüyün

6 yaşında mı bıraktın abi oyunu

Boş yapmayın hadi şu oyunu 6 yıldır oynamıyordum 2 gün de bu kadar sinirlendim eskisi gibi bir kitesli var bok gibisiniz az büyüyün
Benim aşağılama, kötüleme gibi bir niyetim yok. Sadece skriptin daha güzel olabileceğini ve bence parayla satılmayı hakettiğini düşünmediğimi belirttim.

Evet arkadaşlar işin en komik yanı ise arkadaş bunu forumdaki başka birine yaptırıp satmaya kalkışması...

(Kendisi tarafından açılan konulara girdiğinizde sanal para ekleme diye bir konu var Virtual Ghost adlı arkadaş yapıp atıyor kod nerdeyse birebir aynı sadece gui kısmı eksik.)

Skript hiç iyi değil. remove varken add -x yapması, GUI'lerde to run: diye bir şey varken random komutlarla çalıştırması, (hatta kodu uzatmak yerine fonksiyon bile kullanabilirdi) add x to the player's account varken konsola komut yollayıp skriptin tek bir eklenti desteklemesi, performans açısından :: değilde . kullanması, ortaya 1.7.2 devrinden kalan harika bir skript çıkıyor. Skript harika değil. Kendini düzeltip öyle başlaman lazım bu işe.

güzel skript tebrik ederim

başarılı ve güzel bir skript olmuş geliştirilirse daha da güzel olacaktır elinize sağlık.

Gelişmesi gerekiyor V2 yi bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl