Bulundu Gelişmiş Anti Xray/Freecam önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

portakalnetwork

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
19
Merhaba, vanilla+ tadında bir hayatta kalma sunucusu için gelişmiş paralı veya parasız iyi bir anti xray ve anti freecam pluginine ihtiyacım var. Piyasada çok fazla çakma veya sahte pluginler var bu sebeple güvenilir olanı bulmakta zorlanıyorum. Yer altına base yapan arkadaşlarımız var veya mağaralar, spawnerlar, yer altı sandıkları gibi öğeler freecam ile bulunuyor bunu kökten nasıl çözebilirim?

Rahatlıkla nemesis alabilirsin kaliteli bir plugin

Bunu gördüm gayet güzele benziyor ancak builtbybit üzerinde çok fazla komisyon satıcısı, reseller gibi kişiler var aynı pluginden birkaç tane var hangisine güvenebileceğimi çözemedim.
Nemesisin orijinal plugini budur onun harici nemesis isminde bi plugin yok tabi ki varyantları vardır.

Plugini chickennw smp sunucusunda test edebilirsin nemesis kullanıyor onlarda

Plugini chickennw smp sunucusunda test edebilirsin nemesis kullanıyor onlarda
Denedim gayet güzel çalışıyor ancak yinede aşılabiliyor gibi yer altına indikten belirli bir limitten sonra görüşü açıyor veya oyuncuların kazdığı madenleri görebiliyorum yada eklentilerini almamış olabilirler.

Denedim gayet güzel çalışıyor ancak yinede aşılabiliyor gibi yer altına indikten belirli bir limitten sonra görüşü açıyor veya oyuncuların kazdığı madenleri görebiliyorum yada eklentilerini almamış olabilirler.
eklentiyi kullanıyorlar ama antifreecam y- level world hiding ve Hide Structures ekstra addon olarak satılıyor onları almamış olabilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl