erenatlasx
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- AtlassDevx
Discord:
atlasqwe
Selamlar MC-TR Ailesi,
Ben uzun süredir yazılım dünyasının içinde olan, Minecraft ve backend teknolojileri üzerine yoğunlaşmış bir geliştiriciyim. Forumda klasik, kalıplaşmış "yetkili alım ilanları" açmak yerine doğrudan kendimi tanıtıp, benimle benzer vizyona sahip ve birlikte büyük/özgün projeler üretebileceğimiz bir ekip arkadaşı aradığımı belirtmek istedim.
Ben Kimim ve Neler Yapıyorum?
Genel olarak sistemlerin sürdürülebilir, yüksek performanslı ve optimize olması üzerine çalışıyorum. Projelerimde standart yöntemlerin dışına çıkıp modern bir teknoloji yığını (stack) kullanmayı tercih ediyorum:- Java / Paper API: Nesne yönelimli (OOP) mantığa uygun, thread güvenli ve optimizasyon odaklı eklentiler geliştiriyorum.
- Veritabanı Mimarisi: Veri tutarlılığı için MySQL, yüksek performanslı önbellekleme (caching) ve anlık veri senkronizasyonu süreçleri için Redis kullanıyorum.
- Modern Backend: Sadece Minecraft dünyasıyla sınırlı kalmayıp, veri iletim protokolleri (Protobuf vb.) ve backend tarafında Go (Golang) gibi performans odaklı dillerle de sistemler inşa ediyorum.
Nasıl Birini Arıyorum?
Herhangi bir başvuru formu doldurmanıza veya uzun uzun cv atmanıza gerek yok. Benim için önemli olan şeyler şunlar:- Benzer teknolojilere (Java, Go, Redis vb.) aşina olan ya da bu alanlarda kendini geliştirmeye gerçekten hevesli,
- Sadece günü kurtaran kodlar değil, büyük çaplı oyuncu kitlelerinde bile stabil çalışacak algoritmalar üretmek isteyen,
- Fikir alışverişi yapabileceğimiz, teknik olarak birbirimizi besleyebileceğimiz ve vizyonu olan bir ortak.
Birlikte Ne Yapacağız?
Şu an üzerinde çalıştığım gelişmiş altyapı projelerini birlikte daha da ileriye taşıyabilir, sıfırdan büyük çaplı sistemler geliştirip piyasaya sunabiliriz. Ortaya çıkacak işlerin ticari/bütçe süreçlerinde de her zaman adil bir ortaklık anlayışıyla hareket edeceğimden emin olabilirsiniz.Eğer yazdıklarım kafana yattıysa, "Ben de bu tarz işlerle uğraşıyorum, tanışalım" diyorsan doğrudan Discord üzerinden ekle, muhabbet edelim; gerisine bakarız.
- Discord: atlasqwe