Skript Paylaşımı Gelişmiş Açıksız Büyü Sistemi! NPC ENCH - ÜCRETLİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

Deichor

Ziyaretçi
AkYazr.png

Merhaba arkadaşlar yakın zamadan kendimin baştan yazdığı bir Skript'i sizlere tanıtacağım. "Peki neden bu Skript'i almalıyım?" şeklinde kendinize sorular sorucaksınız. Değerli okurlar bu Skript açıksız ve yenilikçi bir Skript. İster NPC ile isterseniz ise komutla büyü sistemidir. İstediğiniz gibi ayarlama düzeneğine sahiptir. Ancak bu Skript'i kullanışlı yapan şey açıksız ve yenilikçi olmasıdır.​

Özellikler
Paralı büyü sistemi belirleyebilme.
Seviyeli büyü sistemi belirleyebilme.
Büyü seviyelerini belirleyebilme.
NPC ile kullanılabilme.
Rastgele büyü sistemi.
Komut ile kullanılabilme.
Tüm büyüler hazır ve aktif!
Açıksız ve hatasız kullanış.
Eşya takası karşılığında büyü basabilme.
Büyü masasına bu özelliğe aktarabilme.
Büyü masası düzenleyebilme.
Görseller
bG43mm.png

5QRJb5.png

AkYaWB.png

0B2d9Y.png

4MR4X7.png

JlE1m5.png

y3nQy9.png

Açıklama
Bu Skript'i aldıktan sonra kesintisiz Skript hakkında teknik desteğe sahip olabilirsiniz. Ek olarak Skript yanında çeşitli eklentiler alırsanız uygun bir fiyat indirimine gidilir. Kullanımı basit ve kolaydır. Bir kaç gereksinim gerektirebilir ancak biz yanlarında her şeyi hazır verdiğimiz için hiçbir sıkıntı çıkmaz.
Gereksinimler
Herhangi bir NPC plugini (bkz: Citizens)
Skript
SKQuery
Fiyat - Satış
Ücret: 15 Türk Lirası

Mobil Ödeme
Havale
İninal
Kart ile Ödeme
İletişim

E-Posta: [email protected]

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

AkYazr.png

Merhaba arkadaşlar yakın zamadan kendimin baştan yazdığı bir Skript'i sizlere tanıtacağım. "Peki neden bu Skript'i almalıyım?" şeklinde kendinize sorular sorucaksınız. Değerli okurlar bu Skript açıksız ve yenilikçi bir Skript. İster NPC ile isterseniz ise komutla büyü sistemidir. İstediğiniz gibi ayarlama düzeneğine sahiptir. Ancak bu Skript'i kullanışlı yapan şey açıksız ve yenilikçi olmasıdır.
Özellikler
Paralı büyü sistemi belirleyebilme.
Seviyeli büyü sistemi belirleyebilme.
Büyü seviyelerini belirleyebilme.
NPC ile kullanılabilme.
Rastgele büyü sistemi.
Komut ile kullanılabilme.
Tüm büyüler hazır ve aktif!
Açıksız ve hatasız kullanış.
Eşya takası karşılığında büyü basabilme.
Büyü masasına bu özelliğe aktarabilme.
Büyü masası düzenleyebilme.

Görseller
bG43mm.png

5QRJb5.png

AkYaWB.png

0B2d9Y.png

4MR4X7.png

JlE1m5.png

y3nQy9.png

Açıklama

Bu Skript'i aldıktan sonra kesintisiz Skript hakkında teknik desteğe sahip olabilirsiniz. Ek olarak Skript yanında çeşitli eklentiler alırsanız uygun bir fiyat indirimine gidilir. Kullanımı basit ve kolaydır. Bir kaç gereksinim gerektirebilir ancak biz yanlarında her şeyi hazır verdiğimiz için hiçbir sıkıntı çıkmaz.

Gereksinimler
Herhangi bir NPC plugini (bkz: Citizens)
Skript
SKQuery

Fiyat - Satış
Ücret: 15 Türk Lirası

Mobil Ödeme
Havale
İninal
Kart ile Ödeme

İletişim

E-Posta: [email protected]

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
@ByArtem arkadaşın onaylı satıcı tagı yok ?

Kodun Suan Kafamda Kurdugum Kadarıyla İşsizlikle Kodlamışsın 1200 Satır Sürmez Bence En Fazla 700 E Halledilir Gibi Geliyor
Eline Sağlık Genede Tabiki Ama
Bu Amaçlı Bir Skripte 15 TL Fazla Olabilir
Genede Fiyat İşi Kodlayan Kişiye Göre Hep Hakkıymış Gibi Gelir (Kendimden Örnek Veriyorum)
Hayırlı Satışlar Sana :D

Kodun Suan Kafamda Kurdugum Kadarıyla İşsizlikle Kodlamışsın 1200 Satır Sürmez Bence En Fazla 700 E Halledilir Gibi Geliyor
Eline Sağlık Genede Tabiki Ama
Bu Amaçlı Bir Skripte 15 TL Fazla Olabilir
Genede Fiyat İşi Kodlayan Kişiye Göre Hep Hakkıymış Gibi Gelir (Kendimden Örnek Veriyorum)
Hayırlı Satışlar Sana :D
Açıkları kapatma, seviyeler vb. fazlaştıkça kod satırıda artıyor o yüzden. Fiyat ilk çıkışına göre ucuz gittikçe düşer zaten bir süre sonrada sabitlenir. Yorumunuz için teşekkürler.[DOUBLEPOST=1496988636,1496965563][/DOUBLEPOST]Sürüm güncellenmiştir.[DOUBLEPOST=1497527965][/DOUBLEPOST]Satış yapılan kişi sayısı 3 (üç) olmuştur.

Aslında Skript her zaman kötüdür benim için ama sadece skript yazıyorum orası ayrı konu. Bu tür şeylerin java versiyonları var veya bundan daha düşük bir fiyata yaptırılabileceğini düşünüyorum. Sanki satış için uygun olmayan bi plugin gibi geldi bana. Ama yinede emek var eline sağlık.
HAYIRLI SATIŞLAR !

Artık paralı satmayı bırakın burası paylaşım forumu birbirimize yardım ederek daha sağlıklı bir forum olabiliriz. Parayla satarak ne kazanıyorsunuzki? Az çok skript bilen biri bunu almak yerine bundan ilham alarak yapabilir. Bence parayla satmanız çok mantıksız.

Emek var ve başarılı.
Ancak bu temaya sahip olan birçok eklenti ve skript var.
Hayal gücünü biraz daha geniş tutmanı öneririm.

"Birileri demiş sc öldü şimdi yazsınlar kral geri döndü"
Comebackkk

Güzel Gibi Lakin Alacaklar Olurmu Orası Muamma.Hayırlı Satışlar Diyelim.

Artık paralı satmayı bırakın burası paylaşım forumu birbirimize yardım ederek daha sağlıklı bir forum olabiliriz. Parayla satarak ne kazanıyorsunuzki? Az çok skript bilen biri bunu almak yerine bundan ilham alarak yapabilir. Bence parayla satmanız çok mantıksız.
Sanırım Bu İşte Biraz Yenisin Sana Şöle Anlatmak İsterim
Sen Bir Emek Vererek Bunu Öğreniyorsun Kendini Geliştiriyorsun Ve Gerçekten İyi Şeyler Başarabiliyorsun
Bu Bahsettiğimiz İşi Bir Meslek Üzerinden Düşünelim Madem Konumuz Bilişimle İlgili Bilgisayar Mühendisi Diyelim
Sen Yeni Bir Bilgisayar Mühendisisin Okulun Bitmiş Fakat Tecruben Pek Yok
Yeni Bir İşe Girdiğinde Bir Karşılık Alamayacaksın Sadece Sen Kendi Tecrübeni Arttırıcaksın
Tecrüben Gayet Güzel Arttı Diyelim Artık Senin Kendisiyle Çalışman İçin Şirketler Para Veriyor Sana Bi Ücret Alıyorsun Emeğin Karşılığında
Burda Bizim Bunu Ücretli Satmamızda Böle Düşünülebilir
"skript" Olduğu İçin Küçümsemen Pek Hoşuma Gitmedi Plugin Olsaydı Bunlar Java İle Kodlanmış Böle Birşey Diyecegini Sanmıyorum Çünkü
Java Skriptin Daha Ayrıntılı Hali Gibi Düşünebilirsin Fakat Gene Bilgi, Emek İstiyorlar
Kısaca Toplamak İstiyorum
Sen Bir İşe Emek Sarfedersen Onun Ekmeğini Yemek İstersin
Birşeyler Anlatabildiysem Ne Mutlu
İyi Forumlar​

Satış sayısı güncellenmiştir. Satış yapılan kişi sayısı 12 olmuştur.

Sanırım Bu İşte Biraz Yenisin Sana Şöle Anlatmak İsterim
Sen Bir Emek Vererek Bunu Öğreniyorsun Kendini Geliştiriyorsun Ve Gerçekten İyi Şeyler Başarabiliyorsun
Bu Bahsettiğimiz İşi Bir Meslek Üzerinden Düşünelim Madem Konumuz Bilişimle İlgili Bilgisayar Mühendisi Diyelim
Sen Yeni Bir Bilgisayar Mühendisisin Okulun Bitmiş Fakat Tecruben Pek Yok
Yeni Bir İşe Girdiğinde Bir Karşılık Alamayacaksın Sadece Sen Kendi Tecrübeni Arttırıcaksın
Tecrüben Gayet Güzel Arttı Diyelim Artık Senin Kendisiyle Çalışman İçin Şirketler Para Veriyor Sana Bi Ücret Alıyorsun Emeğin Karşılığında
Burda Bizim Bunu Ücretli Satmamızda Böle Düşünülebilir
"skript" Olduğu İçin Küçümsemen Pek Hoşuma Gitmedi Plugin Olsaydı Bunlar Java İle Kodlanmış Böle Birşey Diyecegini Sanmıyorum Çünkü
Java Skriptin Daha Ayrıntılı Hali Gibi Düşünebilirsin Fakat Gene Bilgi, Emek İstiyorlar
Kısaca Toplamak İstiyorum
Sen Bir İşe Emek Sarfedersen Onun Ekmeğini Yemek İstersin
Birşeyler Anlatabildiysem Ne Mutlu
İyi Forumlar​
Abi Skype Gelip Nolur Bana Skript Yazmayı Öğret nolur diyorum herkes yapıyor ben izliyorum nolur içinde iyilik varsa

Aslında spigot'da bir çok "Ücretli" Enchant sistemleri mevcut. Ama skript halinde buda güzel olmuş tebrikler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl