Gelecek Treni Kalkıyor !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mystery
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.266
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mystery

Yahudi yakıyorum rahat bırakın lütfen.
Elmaslar
85
MC-TR.png

Oyunumuzun Adı: Gelecek Treni
Amaç: 2019'dan başlayarak 2100'e kadar gidicez.Yöneticiler izin verirse 3000 yılına kadar da gidebiliriz.

Kurallar
1)
Eğer siz mesaj yazdıysanız ve tekrar yazmadan önce birisinin mesaj yazmasını bekleyiniz.
2) Dalga geçmek,baltacılık yapmak yasaktır.

3) Editör harici yetkililerin oyuna katılması rica edilmez.

Öncelikle ben başlıyorum,devamını siz getirin.

2019: Amerika ve Rusya kızışıcak.Bitcoin Madenciliği değer kazanıcak.Dolar, 6,53 türk lirası olucak,MC-TR güncellenecek.Türkiye'nin eğitim sistemi gittikçe kötüleşecek.

DEVAMI SİZDE !

Son düzenleme:
Sene 2020 olmuş hala minecrafta çocuk oyunu diyenler var etrafta. Dolar o kadar yükselmiş ki artık Türk hostingler dolara dayanamayıp şirketlerini kapatıyor, aynı zamanda aktif olan Türk sunucuların hepsi de kapanıyor. Herkes yabancı sunucularda oynamaya başlıyor.

Yıl olmuş 2021 ve ben hala daha bilgisayar başında oturuyorum. Bir yandan çayımı yudumlarken bir yandan da gözlüğümün camını siliyorum. Çok geçmeden beni savaş için çağırıyorlar ve 3. Dünya Savaşı çıkıyor.

Tutamadım kendimi yazmak istedim :D
YIL 2022 oldu. 3. Dünya Savaşı devam ederken @beeboy07 çaycılık yapmaya devam ediyor.

:tr: Yıl 2023: Türkiye, cumhuriyetinin 100. yıl dönümünü kutluyor (@admiraldus ülkesi Pakistan'nin çay kıtlığı çekmesinden dolayı benden çay ithal etmeye devam ediyor.)

Yıl 2024: Ülkenin bir kesiminde buram buram pişmanlık! Keşke eskiye sarabilseydim zamanı diyordu..​

2033/03/18 3. Dünya Savaşına Katılan Türkiye Akdeniz Bölgesinin Çoğunu Kaybetti.Savaş Sona Erdi.Anlaşma İmzalanmadı Fakat Halk Artık Bu Olanları Kaldıramadı ve Türkiyenin Her Bir Yanından Protestolar Yapılmaya Başlandı.Ani Bir Seçim Oldu.
2033/03/29 Elazığ Ve Çevre Tarafın da altın yatağı bulundu.Türkiye Altın Bakımından En Zengin 13. Ülkesi Oldu.
2033/04/09 Bitcoin Değeri Oldukça Düştü.
2033/04/22 Askeri Güç Bakımından Türkiye Oldukça Gelişti.Kayseri,Tokat,Ordu da 3’er Nükleer Santraller Kuruldu.
2034/02/02 Savaşın Üzerinden Neredeyse 1 yıl geçti.Fakat Birbirine Düşman x ve y devletleri savaşı tekrardan ayaklandırdı.
Sebep : X devleti,Y devletinin başkanına suikast düzenlettirdi.Fakat Başarısız bir girişim oldu.Y bunu anlar anlamaz Askerlerini hazırlamaya başladı.

2045/06/27 Yıllar Geçti, Savaşta Gelişmiş Olan Türkiye Asyanın Çoğunlunu Hakimiyeti Altına Aldı.Azerbaycan ve KKTC isteği üzerine toprakları Türkiyeye Dahil edildi.Savaş Sona Erdi.Türkiye, Dünyanın En Büyük 4. Devleti Oldu.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Telefondan yazdım.Saatide göz önünde bulundurursak kurgu biraz saçma oldu

yıl 2090: 3. Dünya Savaşının ardından yanıcı bir virüs yayıldı ve dünyadaki tüm barutlu silahlar yok edildi. Bunun yanında tüm teknolojik ve nükleer etkiye sahip olan silah ve cephanelere el konuldu. Buna karşı çıkan devletler ve kızışan ortamla beraber 4. Dünya savaşı başladı. Ancak bu savaş, silahların aksine Einstein'in dediği gibi taşlarla ve sopalarla yapıldı.

Sene 2095 Türkler Çinlilere saldırdı.
Sene 2100 Türkler kazandı.
Sene 2145 Rusya Türkiyeye saldırdı.
Sene 2155 Rusya Türkiye savaşı berebarlikle bitti.
Sene 2200 Cumhiriyet bitti saltanat sistemi gelmiştir.

2201 adanada nükleer patlama gerçekleşti

2203: Yaşama Ömrü 35 yaşına kadar düştü.Küresel ısınmadan dolayı dünyada mısır ürünleri yenmektedir.İnternet hızı 17.7G hızına ulaşmıştır(Türksel Öldü).

2204: dünyayı yönetmek için "X" adlı grup oluşturulup çalışmalara başlanmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl