Gelecek Marmara depremi ile alakalı ne düşünüyorsunuz? (Allah Göstermesin.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

INotCossaw

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
61
Minecraft
INotCossaw

Discord:

cossaw1453

Selam MC-TR
Gelecek Marmara depremi ile alakalı neler düşünüyorsunuz?

Artık deprem lafını duymak istemiyorum, inşallah tekrardan yaşanmaz. Kahramanmaraş'ta babaannemi, dedemi, kuzenimi ve yengemi enkaz başında babamla beraber tırnaklarımızla cansız bedenlerini bulmak için uğraştığımız saatler, ekip gelmediği halde gelmesi için boğazımızı yırttığımız günler... yok yok konuşulacak çok şey var ama konuşacak kimse kalmadı, devam edemeyeceğim.

Artık deprem lafını duymak istemiyorum, inşallah tekrardan yaşanmaz. Kahramanmaraş'ta babaannemi, dedemi, kuzenimi ve yengemi enkaz başında babamla beraber tırnaklarımızla cansız bedenlerini bulmak için uğraştığımız saatler, ekip gelmediği halde gelmesi için boğazımızı yırttığımız günler... yok yok konuşulacak çok şey var ama konuşacak kimse kalmadı, devam edemeyeceğim.
haklısın dostum Allah Rahmet Eylesin zor ya bizde 6 şubat depremzedeyiz ilk 3 gün ekipler yoktu askerler dışında askerlerde çıplak elleriyle elinden geleni yaptı

Umarım en düşük kayıplarla atlatılır, artık sadece bunu diyebiliyoruz çünkü bu kaçınılmaz bir gerçek.

Artık olsun da kurtulayım diye beklediğim deprem. Herkes bas bas bağırıyor şöyle olacak böyle olacak diye gerçekten sıkıldım artık. Öleceksek ölelim kalacaksak kalalım da olsun bitsin şu deprem.

Önlem alınmaz ise ki şuan alınan önlemlerin kesinlikle yetersiz olduğunu düşünüyorum kötü sonuçlar doğuracak. Umarım böyle bir şey yaşanmadan önce gerekli tedbirleri alırız.

Gerçekten tüm dünyayı sallayan bir deprem olacağınj düşünüyorum. Bizim için çok kötü olacak allah göstermesin. Alabilriğimiz.kadsr tesbir almalıyız yoksa sonumuz köyü

Önemli alınmadı, alınmayacakta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl