Gelecek kaygısı yaşıyor musunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.233
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aisa

dobro vecer
Elmaslar
65
Discord İzni
Minecraft
Maysacim
X
@maysacim

Discord:

Aisa#6155

Selam arkadaşlar. Açlık sınırının 2500 yoksulluk sınırının ise 8000TL olduğu (
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
) bir ülkede gelecek kaygısı yaşıyor musunuz? Gelecekten beklentileriniz nelerdir ve en önemlisi hayal ettiğiniz bir meslek var ise bu mesleğe ulaşabileceğinizi düşünüyor musunuz? Yorumlara bekliyorum.

Şahsen gelecek kaygısı yaşamıyorum. Aileden kalma bir ev araba söz konusu değil iş yeri falan da yok. Ancak doğru atılımlar ile yetecek kadar ücretin kazanılabileceğini düşünüyorum. Her ne kadar şartlar zor da olsa istediğim hayata ulaşmak için bir engel olduğunu düşünmüyorum. Şartlara kafa tutmak bana bir şey kazandırmayacağından ona uyum sağlıyorum mecburen.

Türkiye'de yaşayıp da gelecek kaygısı yaşamamak mümkün mü? 4 milyonu aşkın öğrenci, EBA'ya ulaşamıyor...

Artık sadece anlık olarak yaşıyorum yaşayarak öğreniyorum gerisi pek umrumda değil

Son düzenleme:
Hayatımızı 2 güne göre devam ettireceğimiz bir sınav yaklaşırken ve durumlar her gün daha kötü olurken, kaygı kesinlikle yaşıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl