Lennie
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- Salvorv0
Discord:
Heffien#0602
GECEKUŞU
Burada, GECEKUŞU ekibine, Plugin+ Map+ DİSCORD BOT+ adlı işlerden birini yapıyorsanız, aramızda davetlisiniz.
Amacımız sunucu açmak değil, bir satış hizmetleri yapmak,
- Plugin Satışı Olucak
- Discord Bot Satışı Olucak
- Map Satışı Olucak
+ Bende kendim satarım, bunu neden sizle yapayım?
- Forumlarda, discord adreslerinde belirli ücret karşılığında forum vermeye başlayacağız. Ayrıca özel sitemiz yapım aşamasındadır.
Bizimle birlikte çalışarak daha fazla güvence kazanacağınızı düşünüyoruz. Aramızda 7 kişilik bir ekip kurmayı planıyoruz
+ Size nasıl ulaşacağım?
- Jaste#0447
+ Şu anda nelerden başladınız?
SİTEMİZİN BETA GÖRÜNTÜLERİ(BİR ÇOK PLANLAMAMIZ BULUNMAKTADIR, İLK GÖRSELLERİNİ PAYLAŞTIK)
Burada, GECEKUŞU ekibine, Plugin+ Map+ DİSCORD BOT+ adlı işlerden birini yapıyorsanız, aramızda davetlisiniz.
Amacımız sunucu açmak değil, bir satış hizmetleri yapmak,
- Plugin Satışı Olucak
- Discord Bot Satışı Olucak
- Map Satışı Olucak
+ Bende kendim satarım, bunu neden sizle yapayım?
- Forumlarda, discord adreslerinde belirli ücret karşılığında forum vermeye başlayacağız. Ayrıca özel sitemiz yapım aşamasındadır.
Bizimle birlikte çalışarak daha fazla güvence kazanacağınızı düşünüyoruz. Aramızda 7 kişilik bir ekip kurmayı planıyoruz
+ Size nasıl ulaşacağım?
- Jaste#0447
+ Şu anda nelerden başladınız?
SİTEMİZİN BETA GÖRÜNTÜLERİ(BİR ÇOK PLANLAMAMIZ BULUNMAKTADIR, İLK GÖRSELLERİNİ PAYLAŞTIK)
Bunlar ilk görüntülerdir, daha bir çok düzenlenecek şey bulunmaktadır.
+ Son Olarak, bizimle çalışan kişiler, discordda müşteriye gel sana ben daha uyguna yapayım gibi cümleler kullanmak sınırsız uzaklaştırma sebebidir.
- GECEKUŞU -
+ Son Olarak, bizimle çalışan kişiler, discordda müşteriye gel sana ben daha uyguna yapayım gibi cümleler kullanmak sınırsız uzaklaştırma sebebidir.
- GECEKUŞU -