Gece 4 eski anılarım

Thomas Shelby

Tabanları Yağlama Vakti
Elmaslar
336
Minecraft
dragondemon68

Discord:

Sherlock#5773

yıl 2014 falan hamachi turnuva73 den tanıştığım çocuklarla UnioCraft, YakamozNetwork oynuyordum kağan diye bir çocuk vardı ilk okuldaydı o zamanlar skyblock oynuyordum yakamozda uniocraftda hungergames. Unioda tabelalara basıp giriyordun oyuna ah be bide nitradodan sunucu alıp kurardık o zamanlar faction sunucusu tutacakmış gibi
Harbi bu YakamozNetwork ve UnioCraft neden kapandı güzel oynanıyordu

UniOCraftın Skybloğunu ve Hungergamesini çok oynuyordum. Yanlış hatırlamıyorsam aklımda nether temalı lobby(hungergames) geliyor güzel ve eğlenceli zamanlardı. Uniocraft sitesinde bir açıklama yapmıştı galiba zaman, yönetim ve bütçe eksiliğinden dolayı.

UniOCraftın Skybloğunu ve Hungergamesini çok oynuyordum. Yanlış hatırlamıyorsam aklımda nether temalı lobby(hungergames) geliyor güzel ve eğlenceli zamanlardı. Uniocraft sitesinde bir açıklama yapmıştı galiba zaman, yönetim ve bütçe eksiliğinden dolayı.
Dün okudum uniocraftın açıklamasını. Evet dediğin gibi bütce vs sebeplerden dolayı kapatmış.

ah be unioncraft ne oynardım

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl