yunanmadenci
Eküidistans
- Elmaslar
- 378
- Minecraft
- yunanmadenci
Discord:
maadenci
- Minecraft Sürümleri
- 1.21.10
Selam arkadaşlar, Skript'in gerçekten de Java'nın yerini alamayacağını sonunda anladım ve Gartic'i yeni versiyonunda plugin olarak kodladım. Ufak tefek değişiklikler yaptım ve yeni özellikler getirdim.
------------ OYUN SİSTEMİ ------------
1- Kolay Kurulum:
Oyun içi komutlarla lobi konumunu, oyuncuların konumunu ve panonun 2 çapraz
köşesini ayarlıyorsunuz, sonra oyun oynanmak için hazır.
2- Kelime Sistemi:
İster oyun içinden komutla kelime ekleyip çıkarabilir, ister config.yml üzerinden kelimelerde
istediğiniz değişiklikleri yaparak /gartic reload komutuyla anlık olarak kelimeleri güncelleyebilirsiniz.
3- Çizim:
Oyun başladığında çizim yapacak olan kişiye kelime havuzundan 3 kelime hakkı tanınır,
15 saniye içerisinde kelime seçmelidir. Oyuncu kelime seçimi yapmazsa sistem otomatik olarak bir kelime seçer.
- Oyuncu fırça rengini ve boyutunu değiştirebilir.
- Oyuncu F tuşuna basılı tutarak aralıksız çizim yapabilir.
- Yaptığı çizimlerde 30 adım kadar geriye gidebilir, geri aldığı işlemi ileri alabilir.
- Pano doldurma sistemiyle istediği alanı istediği renkle doldurabilir.
4- Domates:
Tahmin yapan oyuncular çizen kişiye gözükmez, ayrıca isterlerse panoya domates atabilirler. (Çizen kişiye gözükmez)
5- Tahminler:
Oyuncular kelime tahmininde bulunur, seçilen kelimeye yakın bir şey yazarlarsa oyun onlara yakın olduklarını söyler.
6- Puan Sistemi:
Kelimeyi ilk bilen kişi en yüksek puanı alır, sonrasında bilenler daha düşük puan alırlar.
Puanlar oyun sonunda toplanır ve kişinin ana puanlarına eklenir. (Nametag entegreli)
7- Çıkış Koruması:
Çizen kişi çizim esnasında oyundan çıkarsa tur atlanır, ayrıca
tahminde bulunan oyunculardan biri de oyundan çıkarsa turdan elenirler.
Yeni güncellemelerde yeni özellikler getirmeyi düşünüyorum, sizin aklınızda
herhangi bir fikir varsa eklentinin gelişmesinde ve daha hızlı yayımlanmasında yardımcı olabilirsiniz.
------------ OYUN SİSTEMİ ------------
1- Kolay Kurulum:
Oyun içi komutlarla lobi konumunu, oyuncuların konumunu ve panonun 2 çapraz
köşesini ayarlıyorsunuz, sonra oyun oynanmak için hazır.
2- Kelime Sistemi:
İster oyun içinden komutla kelime ekleyip çıkarabilir, ister config.yml üzerinden kelimelerde
istediğiniz değişiklikleri yaparak /gartic reload komutuyla anlık olarak kelimeleri güncelleyebilirsiniz.
3- Çizim:
Oyun başladığında çizim yapacak olan kişiye kelime havuzundan 3 kelime hakkı tanınır,
15 saniye içerisinde kelime seçmelidir. Oyuncu kelime seçimi yapmazsa sistem otomatik olarak bir kelime seçer.
- Oyuncu fırça rengini ve boyutunu değiştirebilir.
- Oyuncu F tuşuna basılı tutarak aralıksız çizim yapabilir.
- Yaptığı çizimlerde 30 adım kadar geriye gidebilir, geri aldığı işlemi ileri alabilir.
- Pano doldurma sistemiyle istediği alanı istediği renkle doldurabilir.
4- Domates:
Tahmin yapan oyuncular çizen kişiye gözükmez, ayrıca isterlerse panoya domates atabilirler. (Çizen kişiye gözükmez)
5- Tahminler:
Oyuncular kelime tahmininde bulunur, seçilen kelimeye yakın bir şey yazarlarsa oyun onlara yakın olduklarını söyler.
6- Puan Sistemi:
Kelimeyi ilk bilen kişi en yüksek puanı alır, sonrasında bilenler daha düşük puan alırlar.
Puanlar oyun sonunda toplanır ve kişinin ana puanlarına eklenir. (Nametag entegreli)
7- Çıkış Koruması:
Çizen kişi çizim esnasında oyundan çıkarsa tur atlanır, ayrıca
tahminde bulunan oyunculardan biri de oyundan çıkarsa turdan elenirler.
Yeni güncellemelerde yeni özellikler getirmeyi düşünüyorum, sizin aklınızda
herhangi bir fikir varsa eklentinin gelişmesinde ve daha hızlı yayımlanmasında yardımcı olabilirsiniz.